Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.02.2009, 22:00   #1
Nadzieja.
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

MIŁOWO

Ćwir:
Mortimer nie żyje.
Aleksander jest na studiach kierunek(fizyka ,albo biologia).
Kasandra przyłapała Dona na zdradzie z Niną i z nim zerwała. Wyszła za Dariusza Marzyciela ,mają trójke dzieci (Kamil-małe dziecko , David i Daniel-niemowlaki).

Marzyciel:
Dariusz ozenił się z Kasandrą, dzieci (powżej).
Szczepan wybiera się na studia.

Kaliente:
Dina wyszła za Mortimera ,bardzo go kochała. Doczekali się swojego pierwszego i jedynego wspólnego potomka Amadeusza. Pracuje w karierze polityka.
Nina jest w ciąży z Donem. Zajeła się szyciem ubrań.

Lotario:
Don ma nowe kochanki (Dina ,Kasia i Kasandra go porzuciły). Nina dalej jest wierna ,jednak on pomimo ,iż nie długo zostanie ojcem jej dziecka nie śpieszy się do ołtarza. Woli młodą Ade langerak ,która zupełnie zawróciła mu w głowie ;D

Biedak:
Balbina jest obecnie w ciąży ,chyba znajde jej jakiegoś męża ;D
Damian dalej szaleńczo zakochany w Andżelice zamierza rozpocząć studia(medycyna).
Błażej bardzo zainteresował się tańcem, może zostanie tańcerzem ;]

Hak:
Jan niedługo bedzie emerytem i zacznie uprawiać wymarzony ogródek Xd
Esmealda urodziła bliźniaczki (Justyna, Malwina). Zamierza skupić się na pracy.
Lucynka uwielbiam ją. Grzeczna ,miła ,opiekuje się rodzenstwem. ;]

Przyjemniak:
Daniel: Zerwał z Marysią i ożenił się z Kasią Langerak.
Marysia: Mieszka sama w leśniczówce w Miłowie ,chyba adoptuje jakieś dziecko.
Andżelika: Pójdzie na studia(medycyna).
Liliana: Chyba też wyśle ją na studia.

Langerak:
Kasia wyszła za Daniela. Jednak przed rozwodem Przyjemniaków musiała sama wychowywać córki bliźniaczki obecnie nastolatki. W tym czasie wybrała się w góry ,skąd przywiozła Wielką Stope (uwielbiam te stworki ;D ) ,założyła przedsiębiorstwo i pracowala w trzech miejscach.
Diana to pierwsza córka Daniela i Kasi. Jest spokojną osobą ,uwielbiającą koor różowy;] (przypomina swoją starszą siostre Andżelike)
Ada to ich druga córka. Jest artystką zakochaną w muzyce i plastyce. Zamierzam wysłać ją na studia (sztuka) i prawdopodobnie złączyć z Donem Lotario ,który obecnie jest jej najlepszym przyjacielem. Jako jedyna z córek Daniela ma blond włosy. (przypomina swoją starszą siostre Liliane ,jest tak samo zbuntowana ,jednak nie ubiera sie na czarno).

Uwielbiam grać w Milowie;]

A szczególnie przypadły mi do gustu:
Dina Ćwir
Lucynka Hak
Ada Langerak

;D

Ostatnio edytowane przez Nadzieja. : 02.02.2009 - 22:04
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.02.2009, 07:51   #2
wercia9713
Guest

To u mnie Don Lotario z Kasandrą się ożenili...Kasandra zmieniła się cała czyli fryz ubrania itd.Nawet dom zmienili na nowoczesny i przestronny.Mają jak na dzisiaj 3 dzieci (2 dziewczynki i 1 chłopczyka)Dziewczynki są bliźniaczkami...ale Kasandra znów jest w ciąży.
A rodzina Kaliente to Nina orzeniła się z moim simem (Brajan)i mają dwójkę dzieci i nie mieszkaja juz w tym domu co napoczątku Nina i Dina bo tam Dina umarła z Mortimerem...i wyprowadziłam Nine z tamtąd i skasowałam tamten domek...Hehe...A nina sobie mieszka w Apartamęcie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2009, 16:30   #3
mrshumphrey
Guest

Ja niedawno wróciłam do gry, ale wszystko mam z XIX wieku, czyli z epoki wiktoriańskiej
Ćwir
Kasandra wyszła za Dona i ma z nim bliźniaki, Melanię i bodajże Piotra. Aleksander jest już nastolatkiem i prymusem, niedługo pójdzie na studia, ale najpierw planuję go spiknąć z Lucynką Hak. Mortimer ożenił się z Diną i miał z nią syna Kubę (chyba), ale już nie żyje. Kasandra rozpoczęła pracę w karierze edukacja, Don dalej jest lekarzem. Kasandra przyłapała Dona w łóżku z Diną i zerwała z nim. Don wyprowadził się z domu, zostawiając Dinę w ciąży. Obecnie Kasandra spotyka się z Darkiem Marzycielem, z którym będzie na pewno miała jeszcze dzieci.

Przyjemniak
Daniel miał romans z Kasią Langerak, ale już go zakończył. Rzucił też pracę i siedzi całymi dniami w domu. Marysia spełnia się w pracy. Andżelika spotyka się z Damianem Biedakiem, ale niestety miałam pewne problemy i musiałam dorosnąć Damianem, teraz czeka na swoją dziewczynę ^^ Liliana jest zaręczona ze Szczepanem, ale ślub wezmą, kiedy dorosną. Coraz lepiej się uczy.
aha - Daniel jest ambasadorem, nie wiem czego/kogo i w ogóle nie wiem o co chodzi, ale są najbogatszą i najbardziej szlachecką rodziną w Miłowie.

Biedak
To najbiedniejsza rodzina w okolicy, noszą łachmany i mieszkają w starym domu z dwoma izbami i poddaszem Błażej jest już dzieckiem, urodził się też trzeci syn, chyba ma na imię Paweł. Obok ich domu zamieszkał pewien bogaty facet, za którego Balbina wyjdzie za mąż i będzie z nim miała parę dzieciaków Dzięki temu małżeństwu Andżelika nie popełni mezaliansu, a Balbina i jej dzieci będą z dobrego domu (no dobra, to w Simach nie ma znaczenia, ale w XIX wieku miało).

Lotario
Don, jak już wiecie, ożenił się z Kasandrą i ma z nią bliźniaki. Romans z Diną zaowocował kolejnym potomkiem, ale Don wyprowadził się z domu. Planuję wprowadzić go do jakiegoś małego domku z dala od miasta i dodać do niego Kasię Langerak (będzie się nazywało że "uciekł z pokojówką" czyli jakby nie było ogromny skandal). Kasia będzie miała z nim dzieci, ale Don szybko umrze, wcześniej mając jakiś romans i Kasia zostanie sama. Wróci do miasta i... nie wiem co dalej

Kaliente
Dina mieszka w rezydencji Ćwirów, ma dwójkę dzieci (jedno nienarodzone) i planuję, że do końca życia będzie wdową. Nina niedługo pozna przystojnego, bogatego i tajemniczego sąsiada, bodajże Adama, wyjdzie za niego i będą mieli garstkę dzieci. Bez ekscesów.

Marzyciel
Szczepan oświadczył się Lilianie i trwają długie przygotowania do ślubu. Darek przestał malować (w mojej grze jest bogatym inwestorem) i zajął się uwodzeniem Kasandry. Są już zakochani i niedługo wezmą ślub. Będą mieli przynajmniej trójkę dzieci.

Hak
Esmeralda jest w ciąży, Lucynka na razie jest dzieckiem, ale niedługo dorośnie i spiknę ją z Aleksandrem Ćwirem. Poza tym nic.

Próchno
Honoriusz umarł ze starości (no dobra, trochę mu pomogłam InSIMenatorem). Karolina została sama i jeszcze nie wiem, co z nią zrobię. Może wprowadzi się do Liliany albo Andżeliki i pomoże im w zajmowaniu się dziećmi.

planuję włączyć do gry postacie z Lazurowej Promenady, której z lenistwa jeszcze nie dodałam do Miłowa
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2009, 18:43   #4
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53

Powspominamy, czyli co ostatecznie osiągnęłam w Miłowie (bo niestety, Miłowo właściwie "podzieliło" los mojego ukochanego Dziwnowa- uszkodził się plik N001_neighbourhood.package (czy jakoś tak), "główny" plik okolicy )
I tym razem opiszę ostatecznie wszystkich.

Kaliente/Szpak- Sylwek został nastolatkiem, i mieszkał cały czas z ojcem, macochą i przyrodnią siostrą May, która była niemowlakiem.
(Kaliente)Kreciuk- Ewka została nastolatką, jej brat dorósł (dziecko). U ich rodziców bez zmian.
Szmer/Sosenka- Dawid pozostał nastolatkiem, jego rodzice dorosłymi. Lucynka wyszła za mąż za Krystiana (Sosenka) i mieli córeczkę Grace (m. dziecko).
Nowy- Balbina i Brandn zostali emerytami. Ich syn, Ian, ożenił się z Gabriellą (Lotario) i tu stanęło.
Lotario- Don po śmierci Kasandry ożenił się z moją Simką (taką głupią blondyną), Lizzie. Gabriella wyszła za mąż, a Wiktor został nastolatkiem.
Ćwir- Edgar został dzieckiem, Aleksander i Łucja- dorosłymi.
Biedak Sr- Anita i Malwina zmieniły grupę wiekową (dzieci), Jass została nastolatką, a Angelice udało się jeszcze zajść w trzecią ciążę.
Biedak Jr- Mikołaj ożenił się z moją Carmen i zbudowałam im domek.
Marzyciel/Scott- Marlenka wyszła za Jamesa Scotta (to był mój ostatni ślub w Miłowie), kupili sobie mieszkanko, a skończyłam nimi grać właśnie wtedy, gdy Marlenka zaszła w ciążę. Darek umarł, Liliana i Szczepan pozostali dorosłymi, a Derek był nastolatkiem.

I na tym skończyła się moja gra
Jeszcze kiedy miałam kompa, zaczęłam grać w Kwitnących Wzgórzach i trochę tam porobiłam, ale dopiero gdy dokonają się jakieś większe zmiany, zostaną tu przedstawione.
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.02.2009, 15:42   #5
Nemezis
Guest

Miłowo-Nina zaręczyła sie z Donem,urodziły im sie bliżniaczki.Dina musiała się z tym pogodzić,że Donuś już jej niechce.Ciężko to zniosła...a z Mortimerem nie utrzymuje za dużo kontaktu....woli spędzać czas z dziećmi Niny i Dona.
Dziwnowo-Ktoś mi tam umarł,i koniec.(Prawie nigdy tam nie gram...)
Werona-Też nic.A nie....Julia przygarnęła kotka,zmieniła wygląd i często ucieka z Romerem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.02.2009, 09:08   #6
aneta_zyleta
Guest

u mnie Don uciekł Kasandrze ze slubu ale ma z nim synka, pobrała się ze Szczepanem i ma z nim dwie córki. Mortimer odnalazł Bellę, która wkrótce potem zmarła...Don wziął ślub ta siostra Kaliente która była w nim zakochana, maja niechcianą córeczke i ciągle sie zdradzają xD. Przyjemniaczkowie rozwiedli się, córki zotały z Marysią która wyszła ponownie za mąż i jest w ciąży, a jej były mąz mieszka z tą sprzątaczką w jakiejs ruinie...u Biedaków ta kobitka urodziła 4 syna z jakims NPC i sa szczesliwym Małżenstwem, jeden syn(chyba tan najstarszy) ozenił sie z jedna z blizniaczek Przyjamniaków, dzieci w drodze...druga blizniaczka tez juz wyszła za mąż i ma małą córeczkę
o dziwnowie sie nie bede rozpisywac, bo tak to zagmatwałam że juz sama nie pamietam xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.02.2009, 09:57   #7
BlackDevil

Reputacja: 10

Miłowo:
-Kaliente: Dina wyszła za Dona i mają pięknego syna, wyremontowałam im całą chatę i teraz jest najpiękniejszą z tych, których dotychczas budowałam. Nina się wyprowadziła.
-Marzyciel: Dariuszowi stworzyłam żonę i mają syna i córkę, bliźniaki. Szczepan gdzieś tam się plącze, nie spotyka się z Lilianą.
-Przyjemniak:Wszyscy chodzą brudni, grubi i niemyci, a ja sobie stworzyłam pokojówkę i im sprzątam jak nie mam co robić
-Biedak:Balbina znalazła sobie jakiegoś facia i przeprowadziła się z nim do innego domu, a Błażeja i tego drugiego syna zostawiła.
W Dziwnowie i Weronie nie grałam, więc nic się nie zmieniło.
BlackDevil jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.02.2009, 23:58   #8
giannanannini
Guest

Kasandra Ćwir wyszła za Dona i ma z nim sporą gormadkę: napierwsz przyszli na świat Kleopatra i Konstancjusz(bliźniaki) pozniej był Kondziu, Kordian i Klemens... a na koncu urodziła się dziewczynka której dałam na imię Kasandra Mimi po mamci, która szykiuje się do emeryturki...
Don ją zdradza i ma parę dzieciaczków na boku do tego wszytskiego... ma córkę Nadię z Niną Kaliente i bliźniaczki Halinkę i Helenkę z Beatą Próchno (adoptowaną córką Próchnów którzy już zeszli)
Aleksander Ćwir mieszka samotnie w domu po rodzicach... ma 2 psiaki.
Nina Kaliente jak juz pisałam ma córkę Nadię z Donem i córkę Nastkę z Brandonem Kwiatek. Dina Kaliente wyszła za Mortimera i miała z nim córkę Rittę, kiedy Morti umarł związała się z Dariuszem Marzycielem i z nim miała córkę Marinę i syna Dariusza Juniora. Kiedy Szczepan wydoroślał wyprowadził się od ojca i macochy z Rittą, są teraz małżeństwem i mają córkę Hanię i suczkę Shakirę. Dina i Dariusz odeszli z simowego świata. ich córka Marina wyszła za sprzątacza i mają dziecko...
Balbina mieszka sama z najmłodszym synem Rajmundem, szykuje się do emerytury...
wiecej nie pamietam jak przypomne sobie to dopisze...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2009, 21:17   #9
Abigail_Kocur

Reputacja: 17

Miłowo

Ćwir-Kasandra ożeniła się z Donem,ma z nim dwóch synów-niemowle i dziecko.Morti ożenił się z Diną.Dinie urodziła się córka,obecnie dziecko.Kiedy była niemowlakiem Morti zmarł.Don zdradza Kasandre.
Hak-Hakom urodziły się bliźniaki-chłopcy.Lucyna przygotowuje się do studiowania.
Próchno-Przeprowadziłam ich do Przyjemniaków(dom starców )
Przyjemniak-Rodzice są emerytami,Daniel prawie osiągnął szczyt kariery.Liliana i Andzia poszły na studia.Lili zawaliła studia nawet nie zaczynając drugiego roku.Teraz mieszka sama w zapuszczonym domu.Andzia skończyła studia z wyróżnieniem.Ożeniła się z moim Simem i starają się o dziecko.Spełnia swój cel życiowy-Kuchmistrzyni to ja.
Biedak/Marzyciel-Biedakówna przeprowadziła się do Darka(za 1 dzień emeryt) i ożeniła się z nim.Mają syna,którego wkrótce zabije.Szczepan studiuje,niedługo dołączy do niego Damian.Błażej jest miłym nastolatkiem.
Kaliente-Nina mieszka sama i romansuje z Donem.

Dziwnowo

Dziwak-Urodziła się piękna dziewczynka o imieniu Ybelix.Wkróce pojawi się koljny ufolek.
Abigail_Kocur jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.02.2009, 20:05   #10
sirr
Guest

Montek:
stworzyłam simke Marceline Mirowską w naturalny sposób poznałam ją z Antoniem Montek potem się ożenili Marcelina ma na nazwisko Montek. w naturalny sposób mają 2 pary bliźniaków Angelike ,Chwalobesa, Back i Merkucjo ( w rodzinie jest 2 Merkucjo).
z 500 razy ich przeprowadziłam nawet do Dziwnowa ale tam nie było fajnie , stworzyłam taki domek , zainstalowałam własny biznes stworzyłam dzielnice Gerland Fort i tam żyją
a Beatrycze i Benedykt są nastolatkami , Benedykt ma pragnienie zdobywania wiedzy a Beatrycze założenia rodziny.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania