![]() |
#401 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nindë i znowu cię zaskoczę.
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#402 |
Guest
|
![]()
Ja mam niesmaowitą łątwość do naukii, po za ortografią, jestem dysortografikiem... A tak to ucze się koło 1 godz dziennie i mam pasek z paluszkiem gdzieś, więc o brak czasu sie nie martwie... ale mam szczescie
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Guest
|
![]()
Bardzo się cieszę że niedługo nowy dodatek ale ja jestem co prawda w 5 klasie i zbyt duzo nauki nie mam ale juz jutro mam kartkówkę z historii a i jeszcze chodze na tance i mamy co roku egzaminy i ja mam egzamin dzien po premierze a musze sie dobrze przygotować. O właśnie ide uczyc sie histy.
|
![]() |
![]() |
#404 |
|
![]()
Heh, ja też powiem szczerze się nie przykładam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#405 |
Guest
|
![]()
Ja Ide Jestem Teraz W 5 Klasie I Duzo Nauki Nie Mam, Ale U Nas W Szkole Zapowiedzieli, Ze Beda PrÓbne Testy, Ale I Tak Dobrze Sie Ucze, Wiec Bede Grala W NŻ, JuŻ Nie Moge Sie Doczekac, A I Mam Pytanie Czy Do AkademikÓw BĘdzie MoŻna Dorobic GaraŻ I KupiĆ SamochÓd, Wie KtoŚ????I SORKI ZA PISMO ZAPOMNIALAM ZMIENIC CZCIONKE
Ostatnio edytowane przez Rendy : 04.09.2005 - 14:18 |
![]() |
![]() |
#406 |
Guest
|
![]()
O..widać że wile osób jest z mojego rocznika...1994
![]() JUZ SIE NIE MOGE DOCZEKAC NOCNEGO ŻYCIA,A PREMIERA CORAZ BLIŻEJ |
![]() |
![]() |
#407 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja idę do IV klasy, są nowe przedmioty, ale klasa śliczna, i jeśli plan lekcji na piątek się nie zmieni, to będzie najpiękniejszy piątek we wrześniu ( jeżeli nie pójde na basen ![]() |
|
![]() |
![]() |
#408 |
Guest
|
![]()
Ja ide do I klasy gimnazjum i bardzo kocham simsy ale wole bardziej basen szkoda ze nie moge grac w simsy na basenie
![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
Guest
|
![]() Cytat:
He, he, basen kiedyś się kończy ![]() Tak szczerze, to nawet cieszę się, że dopiero we wrześniu wydaje się The Sims 2: Nocne życie. Przed nami szara jesień, a co za tym idzie, długie wieczory, w które normalnie siedziałbym z nudów przed TV albo offtopicował na forach. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#410 |
|
![]()
Zauważyliście że simy wychodzą co równe pół roku...
Premiera The Sims 2 - Wrzesień Premiera TS2 Na studiach - Marzec Premiera TS2 Nocne życie - Wrzesien Założe się że kolejny dodatek wyjdzie w Marcu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|