![]() |
#402 |
Guest
|
![]()
Ana smoki kupujesz w abrakadabrowie u Wampirzycy Wiki po 49magimonów
![]() ![]() ![]() P.s Na serio są złote smoki?????????? :o :o |
![]() |
#403 |
Guest
|
![]()
a nie widac ze napisala ze ma sciagniete z neta? bo ja widze
![]() w grze sa niestety tylko trzy maxisowe smoki ![]() zielony ![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#405 |
Guest
|
![]()
W jednej rodzince smoczuś spalił chatę (wychodził ze swojego prywatnego ogródka niegrzeczny smoczuś
![]() Dlaczego? W ogrodzie miał mnóstwo kwiatów, ale stał tylko przy swoim łóżeczku i ćwiczył latanie - i nic więcej nie robił. Nie kumam...Do jego ogródka nie było drzwi, więc teleportowałam się tam i go pieściłam...ale bardzo rzadko :ph34r:. Pozdr. |
![]() |
#406 |
Guest
|
![]()
ZA mało opieki może miał....A może nie mógł dojść do roślinek
|
![]() |
#407 |
Guest
|
![]()
Ja to już wszystkie smoki miałam oprócz czarnego. Co prawda ściągnęlam go z internetu, ale jakoś nie chce się wykluwać. Cały czas tylko się trzęsie, a ja się nim opiekuję i nic!
![]() |
![]() |
#408 |
Guest
|
![]()
a ja mam pytanie odnosnie smokow....po co one są?? czy dodają nam jakies skladaniki ?? acha i ejszcze jedno: czy smoki rosną i zawsze są takie male?? jak trzeba sie nibmi opiekowac?? powiedzcie wszystko co na ich temat wiecie
![]() |
![]() |
#409 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() pomylilo mi sie, nie ma zielonego, bo coagle gadacie ze jest potem ze nie ma i pokreciliscie mi w glowie ![]() P.S Sebastian nie ma zielonego smoka na 100% sprawdzilem takich programem FARview pliki z abrakadabry i tam byly tylko trzy kolory smokow ![]() nie probuj wciskac nam kitu ![]() |
|
![]() |
#410 |
Guest
|
![]()
Smoki dają smocze łzy i smocze łuski... poza tym są fajnym atrybutem czarownicy.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|