![]() |
#401 |
Guest
|
![]()
Co do hacków, to ja ich używam. Ten na składniki działa bardzo dobrze. Przynajmniej u mnie. Jeśli chodzi o ten hack na tą księgę talentów (Book of Talent)
http://nene.modthesims2.com/download.php?t=293562 to kiedy już klikniecie na AL i wybierzecie "Magick Skill", a potem wasz sim czarownik podejdzie to księgi czarów i sprawdzi swoje umiejętności, to na początku nie będzie znał wszystkich zaklęć. Musi on podejść drugi raz i wtedy wszystkie zaklęcia się pojawią. Co do neutralnych wiedźm, to niestety osoba która zrobiła eliksiry na złą i dobrą wiedźmę nie zrobiła jeszcze tego na neutralną. Powiedziała, że planuje zrobić, ale kiedy to nastąpi to nie wiem. Z tego powodu, żeby mieć neutralną wiedźmę, muszę się trochę pomęczyć. Do szczęścia brakuje mi tylko jakiegoś hacku na miotły, żeby dobra wiedźma mogła latać na miotle złej, lub neutralnej wiedźmy i na odwrót. :-) Czekoladowy.pl a co jest takiego obrzydliwego w romansowaniu złej wiedźmy z facetem? Mi tam wszystko jedno. Czy romansuje babę z babą, czy faceta z facetem itd. Ważne, żeby osiągnąć zamierzony cel, czyli w tym przypadku stać się wiedźmą/czarownikiem. :-) Ostatnio edytowane przez haughton : 12.01.2009 - 12:22 Powód: nie piszemy posta pod postem |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Reputacja: 10
|
![]()
Od dnia moich urodzin stalam sie posiadaczka OZ, ich chcialam skorzystac z jednej opcji - ustawiania wysokosci obrazków.
Ale tam pisze ze trzeba uzyc ć lub ń ale nic sie nie dzieje. Podejrzewam, ze zle napisali... To jakie przyciski musze uzyc? ![]()
![]() |
![]() |
#403 |
Guest
|
![]()
Używaj przycisków [ i ]. Powodzenia
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
|
![]()
Trzeba wcisnąć Ctrl + Alt + ] lub [
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Guest
|
![]()
Ja mam takie pytanko. Jak zrobić sufit w osiedlowym życiu??
Kasss |
![]() |
![]() |
#406 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Jest taka opcja tam gdzie ustawiasz widok ścian, by pokazywało sufit
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
|
![]()
Wlacz widok sufitu i daj widok 45* stopni.
Stosujesz plytki podlogowe aby pokryc sufit. ![]()
![]() |
![]() |
#408 |
Guest
|
![]()
Dzięki. Wreszcie potrafie.
![]() ![]() Kasss Nie wiedziałam gdzie napisać więc pisze tu. Nie wiem dlaczego, ale nie mam folderu Downloads. Czy jak go dorobie to będzie działał normalnie? Kasss Sorrki, że post pod postem, ale nikt by nie widział Ostatnio edytowane przez Björk : 21.01.2009 - 19:35 |
![]() |
![]() |
#409 |
Guest
|
![]()
Kasss : tak będzie działał,też tak miałem.Musisz sama stworzyć folder o dokladnie takiej samej nazwie : "Downloads"
|
![]() |
![]() |
#410 |
Guest
|
![]()
Ej gdzie mogę znaleźc łatkę do OŻ bo szukam i nie ma.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 23 (0 użytkownik(ów) i 23 gości) | |
|
|