![]() |
#402 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Przepraszam, że nadrabiam dopiero teraz, ale mialam bardzo dużo spraw na głowie.
A więc, wciąż zadziwia mnie fabuła ![]() ![]() Super, czekam na kolejny odcinek, pozdrawiam Ch. |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
ŁoJezu, nareszcie!
Za długi ten odcinek. Męczyłam się z nim co najmniej pół godziny! Jedyne, do czego mogę się przyczepić, to drobne błędy typu literówki, braki lub źle postawione przecinki. Poza tym, mile mnie zaskoczyłaś. Niejednokrotnie wybuchałam śmiechem przy czytaniu ![]() ![]() Świetne zdjęcia, doskonale obrazujące sytuacje ![]() ![]() Trzymałaś w napięciu aż do ostatniej kropki. Oby więcej takich udanych części Twojego FS ![]() 10/10 (nawet za błędy nie odejmuję hihi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Oby więcej takich budujących komentarzy ![]() Miło, gdy czyta się takie komenty. Kij, że tak późno. No to po nim mogę myśleć o następnym odcinku ![]() i... nie chce mi się czekać na resztę komentarzy i FTS <foch> ;p Pozdrawiam, Volturia ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ja niestety w budujących komentarzach nie jestem zbyt dobry, więc powiem tylko, że świetnie Ci wyszło, nawet lepiej niż zwykle. Chociaż, czy to z papierem było aż tak śmieszne...? Może to przez to, że ostatnio całymi dniami oglądam komedie, ale jakoś się nie śmiałem.
Poza tym zaciekawił mnie ostatni akapit. Czekam w napięciu na next. 9,5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
|
![]()
@up; Papier toaletowy mnie również bawi w znikomym stopniu, ale szukałam czegoś w miarę najbardziej odpowiadającego do sytuacji i tak jakoś xd
Cieszę się, że czekasz w napięciu, ale z tego co widzę, jeszcze odrobinę poczekasz, gdyż mam nadzieję, że pojawi się tu jeszcze jakiś komentarz ![]() Następnego odcinka jeszcze wolę nie zapowiadać, ale liczę, że czekacie z niecierpliwością ![]()
![]() |
![]() |
#407 |
Reputacja: 14
|
![]()
Hah, uwierz, że mogło być gorzej z komentarzami
![]() a jak inni nie czytają, to ich strata ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
|
![]()
Wchodzę tu co jakiś czas, a odcinka ani widu, ani słychu!
No i dlatego wciąż wychodzę zawiedziona... Od pierwszego odcinka strasznie się pozmieniało, właściwie jakby to było inne opowiadanie. To chyba przez te ciągłe zwroty akcji. Mile widziane rzecz jasna ![]() No i ta ich misja w ostatnim odcinku - jestem ciekawa co dalej. I tak, czekamy z niecierpliwością. No, przynajmniej ja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Volt, jak możesz wątpić, czy czekamy z niecierpliwością
![]() ![]()
![]() |
#410 |
|
![]()
Kochani, wniosek z tego taki: że chyba zabiorę się do następnego odcinka ;D
Nie mogę kazać wam dłużej czekać. To byłoby okrutne ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|