![]() |
#401 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#402 |
|
![]()
a mógłby mi ktoś powiedzieć jak się uczyć ogrodnictwa?
![]() |
![]() |
#403 |
Guest
|
![]()
Witam. Zakupiłam grę THE Sims 3 ale mam problem z instalacją
![]() ![]() Po przyciśnięciu "ponów próbę" instalacja się zatrzymała i koniec ![]() Proszę o pomoc co jest przyczyną??? Dzięki Justyna |
![]() |
![]() |
#404 |
|
![]()
Grzebiąc w ogródku lub czytając książkę na ten temat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko
![]() Kupiłam książki wsadziłam do regału a jak chce poczytać i wybieram którąś to niejest dla mojego sima dostępna :/?? Czemu to tak? I jeszcze jedno... U mnie cały czas jest opcja obchodzenia urodzin...każdego sima.. Czy wy też tak macie...tzn , że w każdej chiwli sim może przejśc do następnego etapu wiekowego? Ostatnio edytowane przez baisers : 06.06.2009 - 09:35 |
![]() |
![]() |
#406 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie. Chcę kupić The Sims 3, ale najpierw sprawdzić czy w ogóle mi pójdą na moim komputerze. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy tak, a jeżeli to mniej więcej jak jakościowo?
Mój komputer: AMD Sempron Processor 3400+ 1.81GHz, 960MB RAM karta graficzna to: Nvidia GeForce 6100 nForce 405 Bardzo proszę o odpowiedź! ![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
|
![]() Cytat:
tak, simy mogą obchodzić urodziny kiedykolwiek, dzięki temu to Ty decydujesz kiedy niemowle zmieni się w dziecko itd, ułatwia to sprawę jeśli nie chce Ci się czekać wielu dni albo jeśli chcesz by Twój sąsiad się postarzał. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Guest
|
![]()
baisers, u mnie z urodzinami jest to samo... każdy może obchodzić. Nawet obcy simowie, tacy z po za rodziny. Przychodzą na imprezę urodzinową, i gdy klikam na torcie, muszę się przedzierać przez gości, żeby wybrać solenizanta..
A co do tych książek - mój też tak ma. Nie możesz czytać niektórych książek o gotowaniu np. dopóki nie będziesz miał ileś tam umiejętności. I np. nie mogę czytać Tomu III książki o gotowaniu. Drugi mogę, pierwszego nie sprawdzałam. Altaria, a, przy jakich roślinach mogą simowie grzebać, są jakieś rośliny które mogą hodować, np. owoce i warzywa? Bo ja widziałam tylko drzewa ozdobne itp. żadnych jadalnych. |
![]() |
![]() |
#409 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
jesli chodzi o "zdmuchnij swieczki", to tak, ale przypuszczam ze wtedy i tak sie czeka te iles dni do urodzin autentycznych. jesli kupisz ksiazke np. "ryba z frytkami", to masz zaznaczony poziom umiejetnosci, jaki musisz miec, aby ja przygotowac=przeczytac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie, czy ktoś kto się na tym zna, mógłby mi powiedzieć czy The Sims 3 pójdą mi na moim komputerze i w jakiej jakości (w sensie: grafika, szybkość).
Parametry: AMD Sempron Processor 3400+ 1.81GHz, 960 MB RAM karta graficzna: Nvidia Gforce 6100, nforce 405 Z góry bardzo dziękuję. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|