![]() |
#401 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ta nagroda to Sen w transie medytacyjnym. Faktycznie nie wiele ona daje. Może jedynie to, że sim potrzebuje nieco mniej snu niż zwykle, ale sprowadza się to tylko do może 1 - 2 godzin.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Guest
|
![]()
Gdzie znajde tyberium?
|
![]() |
![]() |
#403 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Guest
|
![]()
robilem to 3 dni ludzkie
|
![]() |
![]() |
#405 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Guest
|
![]()
a mi nie mi klejnot i diam,enty
|
![]() |
![]() |
#407 |
|
![]()
Gdzie można:
Zakupić Tom o fotografii 2 i 3 (jedyneczka w Egipcie ![]() -Z przeklętych sarkofagow wyskakują mumie, i czy jest przy tym zdarzeniu jakikolwiek filmik (nie daj bóg) ?? Duo- Po kiego jest w WP fałszywy wielbłąd ![]() ![]()
![]() |
#408 |
|
![]()
1. Nie ma takiekich
2. nie 3 Do dekoracji |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Reputacja: 17
|
![]()
Alicjo również rozglądałem się za tymi tomami w innych krajach, ale istnieje tylko pierwszy tom w przeciwieństwie do wyrabiania nektarów, których można się nauczyć tylko czytając książki - do kupienia we Francji tom I, II, III.
![]()
![]() |
#410 |
Guest
|
![]()
Pytania:
Gdzie są fragmenty zwykłego sarkofagu? Już znalazłem 2 w Smoczej jaskini i 2 w Terakotowej armii ale brakuję mi jeszcze jednego. Dodam że te fragmenty w Chinach są. Gdy medytowałem ponad 150 godzin (wypełniłem jedno z dodatkowych osiągnięć) pojawiła się opcja podczas medytowania transfer spokoju która mnie teleportuję i jest znacznie wygodniejsza od zeneportcji bo można ją używać do czasu aż skończy się nastrójnik medytacji, a gdy się użyje zeneportacji to tylko raz można bo nastrójnik znika i znowu trzeba medytować. Czy któs już zauważył ten transfer spokoju? I jeszcze zakupiłem sen w transie medytacyjnym ale to w ogólnie nie pomaga bo sim nie spi o co chodzi? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|