![]() |
#401 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Reputacja: 17
|
![]()
Okej, dzięki wam bardzo za pomoc...
Na przyszłość: "Zabłąkany głaz" =D
![]() |
#403 |
Guest
|
![]()
Mam misje "w poszukiwaniu lekarstwa", tą po tym aby się przeklnąć. Mam błagać sfinksa... no i błagałam, zdjął klątwe mumii, ale dalej pisze błagaj sfinksa, jakiś błąd czy coś jeszcze trzeba zrobić?
Ostatnio edytowane przez Analisse : 14.04.2010 - 14:22 |
![]() |
![]() |
#404 |
Guest
|
![]()
O zdjęcie klątwy prosi się posąg w Sfinksie (na piętrze), a Ty może błagałaś Sfinksa tylko o wejście.
|
![]() |
![]() |
#405 |
Guest
|
![]()
Tak więc mam The sims wymarzone podróże.
Dotąd wszystko było okej, simka ma 1 poziom wizy egipskiej, wszystko pięknie grało. Aż tu nagle, gdy przyszło kolejne zadanie - podrzucić łapówkę do siedziby MorcuCorp - cos się zwaliło. Simka poszła do tego domu, znalazła wejscie do piwnicy, zeszła po schodach... Niestety w piwnicy nie wyswietlają się ŻADNE meble, chociaż wiem, że tam są bo mieszkańcy domu chodzą po niej, siadają na 'niewidzialnych' fotelach i oglądają 'niewidzialną' telewizję. Bez tych obiektów nie zdołam wykonać zadania, a co za tym idzie, rozpocząć kolejnych. Skutkiem tego nie będę mogła zwiększyć poziomu wizy. Ma ktos jakis pomysł, który przywróci 'widzialnosc' obiektom w tej piwnicy? |
![]() |
![]() |
#406 |
Guest
|
![]()
jak sie dostac do podziemi chateaux de langraab [czy jakkolwiek inaczej sie to nazywa]? probuje sie dostac przez piwnice w domu i przez piwnice w szopie, ale nie da rady. kolo domu znalazlam 2 wejscia do piwnicy i utknelam :/ potrzebne sa klucze, ktore moge zdobyc w misjach, ale chyba juz nie mam misji we francji, bo kilka razy pod rzad trafilo mi sie to samo...
|
![]() |
![]() |
#407 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#408 |
Guest
|
![]()
aha, czyli klucz dostane w nagrode za wykonanie jakiejs misji w chinach? a druga czesc piwnic galerii, pod chinska wystawa? jak tam sie dostac? bo wiem, ze sie da :>
|
![]() |
![]() |
#409 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Trzeba na to kliknąć i tam jest opcja Kosmiczna skała albo podobne. |
|
![]() |
![]() |
#410 |
Guest
|
![]()
a jest mozliwosc "wywolania" przeklecia? wszystkie mumie mi uciekly i nie moge wykonac misji
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|