![]() |
#402 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ludzie, nie mogę czytać tego !! Wszystkiego nie zdradzajcie, bo gra nie będzie ciekawa xd
Ale jestem podniecony. To tak blisko, ale i daleko... xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
|
![]()
Nie poprostu, nie będą mieli tego nastrójnika +19 ;] [chyba
![]()
![]() |
#404 |
|
![]()
Można nie prać, ale wtedy albo będzie syf w domu (porozwalane wszędzie ubrania - pojawiają się wtedy kiedy sim zmienia strój), albo kosz będzie zapełniony. Ubrania nie będą brudne (chyba).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() Wgrałam wczoraj aktualizację do gry i... ...jeśli chodzi o dodatki z netu to sims3pack działają mimo, że launcher pokazuje, że nie zainstalowane... ale w ogóle przestały mi działać wszystkie packages, czyli fryzury, mody i tym podobne potrzebne rzeczy. Gra w ogóle ich nie widzi. Musiałam też skasować najstarsze moje simy (zrobione na podstawie gry, w lato zeszłego roku). Szkoda mi ich bo nieźle byli już dopracowani pod względem wyglądu od tego czasu. No niestety, gra po aktualizacji zamykała się bez ostrzeżenia z powodu tych simów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
|
![]()
Dopiero gdy jest w domu pralka, simowie zrzucają ubrania ;]
![]() |
#408 |
|
![]()
Acha... To bystre... Ale oni coś pisali (EA), że można iść do pralni publicznej, jak się nie ma pralki. Więc to trochę bez sensu.
A czy trzeba zainstalować nową łatę przed instalacją Kariery? |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ubrania simy zrzucają nawet jak nie mają pralki.
Rachunki płacimy raz na tydzień (w końcu nie co dwa dni ^^). Nie zauważyłam żadnych deszczy meteorów, ale być może grałam za krótko. Istnieje do wykupienia (nie pamiętam jak te cosie ala wzmożona płodność się nazywają) coś co uchroni nasz dom od pożaru. Grałam strażakiem i nauczycielką (do puki nie zaszła w ciążę, a potem porzuciła pracę). Strażak zajmuje się pożarem, tak jak pogromca duchów duchami. Do tego uwalnia simy z pożaru wyłamując drzwi, nakłania je do ucieczki, a dzieciaki wynosi (myślałam, że normalnie na rękach, a on przerzuca je przez ramię). Jak dla mnie pranie jest strasznie męczące, robię je 2 do 3 razy dziennie. Tak trzeba, ale instaluje się podczas instalacji Kariery. |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
|
![]()
Ludzie te aktualizacje są zdojone. Ja nie wiem co za średnointeligentny człowiek je wymyślił O.o. Pół godziny z jedną się męczyłem :/.
Shiro - opowiedz coś więcej o karierze nauczyciela |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|