![]() |
#402 |
Guest
|
![]()
Ja mam takie błędy - Często,gdy drzwi/winda są otwarte,simka idzie,zacina się a po 5 sekundach simsowych jest już w windzie lub za drzwiami,czasem anulują mi się polecenia,czasem leci 2-5 simsowych sekund i dopiero wykonują polecenie,simka czekała na windę(już była 2:00 a o tej godz już zamknięte się staje) to simy wchodzą i moja simka musi czekać na kolejną windę,lub się zacina czasem,gdy zapraszam kogoś,jest grupa.Ja go wypraszam,a on tylko wychodzi z domu i rozmawia z pokojówką.Mam jeszcze wiele błędów...
Ostatnio edytowane przez Porando : 31.12.2010 - 08:43 |
![]() |
![]() |
#403 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z windami jest sporo błędów, ale ja nie mam windy (Simy mieszkają w domu), szybko mi się znudziły wieżowce. Nie zdążyłam się załapać na błędy z windami, a jedyny klub, do którego chodzę, to Kujon. W Kujonie nie ma windy... (Wiem, wiem, Kujon to nie klub, tylko dyskoteka...).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Guest
|
![]()
Problem rozwiązany
Ostatnio edytowane przez anko : 01.01.2011 - 13:11 |
![]() |
![]() |
#405 | |
|
![]() Cytat:
I moje simy płacą za nic a jeszcze same muszą sprzątać i gotować,na co celebryci niestety nie mają czasu... Ktoś wie o co chodzi? Pytam, bo nie zauważyłam odpowiedzi na post Marionetki, ale mogłam przeoczyć... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
|
![]()
Chciałam tak zrobić i ze zwykłą pokojówką się da, ale przy lokaju wyskakuje mi komunikat, że trzeba go zwolnić osobiście...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Guest
|
![]()
Mam problem z tspz kiedy idde do baru i pracuje jako miksolog inne simy zamawiala drinki a moj sim nic nie robi
|
![]() |
![]() |
#409 |
|
![]()
@up
Niestety, nie grałam jeszcze miksologiem... Ale u mnie zwykle, kiedy simy chcą podejść zamówić drinka czy jedzenie miksolog akurat wtedy wychodzi :/ A pomijając tego lokaja mam pytanie: Czy ktoś z Was próbował już grać na perkusji dla napiwków? Moja simka dostała taką okazję, żeby zarobić 50 simoleonów, ale nikt jej nie płaci. Czasami zdarzają się jakieś 2-3 simy, które przyjdą jej posłuchać, ale nikt groszem nie sypnie... Próbowałam grać w różnych miejscach - w parkach, klubach, nic to niestety nie daje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
|
![]()
Może ma za niski poziom umiejętności?
|
![]() |
![]() |
![]() |