![]() |
#402 |
Reputacja: 10
|
![]()
Matthew wydawał mi się przystojnym simem, więc wybrałam go na ojca dziecka przedstawionej wcześniej Roksany. Niestety córka po osiągnięciu wieku nastoletniego zniknęła, o czym już wspominałam. Ostatnio zajrzałam do drzewa genealogicznego i okazało się, że Matthew zarwał wampirkę i spłodził z nią dwójkę dzieci :o .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
|
![]()
Hamming ode mnie zalicza deleta, bo on jest chyba wampem, a ja wampów nie trawię, więc zaraz na początku go skasowałam, razem ze stadem innych "normalnych inaczej".
Dzięki za miłe słowa o moich ludziach. Na zdjęciu Fenga i Sayuri jest faktycznie w tle Jin. Budziłam go, żeby zrobić mu fotkę. Wiem, brutalne, ale zależało mi na powrocie do Bardów przed porankiem. Kiedy poszłam do rodziny Choo, Matiki nie było w domu, poszła do jakiegoś klubu nocnego, a z dzieciakami został tatuś... Ale to dobrze, dobry facet, to facet pod pantoflem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
|
![]()
Matthew początkowo nie jest wampirem, chyba, że później dołączył do armi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
|
![]()
Dołączył, dołączył. Po dwóch czy trzech nocach gry jest wampirkiem. Zanim zdobyłam moda na wyłączenie zawampirzania miasta, co noc paru Simów przechodziło na ciemną stronę mocy... Ale koniec tej samowolki. Teraz w Bridgeport po wampirkach zostały tylko ich kluby.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Guest
|
![]()
Hamming to wredny, puszczalski przydupas, zdradził moją Simkę z jakąś pierwszą lepszą. Taka jego natura, jest arogancki, unika zobowiązań i do tego jest flirciarzem. Przynajmniej moja Simka, jak go tylko zobaczy, skopie mu dupę tak że się nie pozbiera. Dobrze było szlifować w Chinach sztuki walki.
Seth, Lola Belle też ma 5 gwiazdek. Też jej nie lubię. Jak jakiś obcy Sim chce z nią pogadać, to ona prawi jakieś swe mowy, że "na pewno nie uda ci się mi zaimponować" itd. itp. Nawet moja Antonia, też 5-star-celebrity musiała jej imponować. Ostatnio edytowane przez hellraiser : 27.12.2010 - 20:31 |
![]() |
![]() |
#407 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Jak widać wszyscy mają takie same zdanie o Hammingu
![]() Cytat:
@up: wyprzedziłeś mnie : P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Guest
|
![]()
i za to nie lubię celebrytów,za te ich marne teksty jak masz niższy poziom osobistości
dzięki bogu,że moje simy nie mają parcia na sławę i raczej unikają sław |
![]() |
![]() |
#409 |
|
![]()
Moi też raczej żyją na uboczu. Są niby sławni, ale tylko dlatego, że lubię gdy Simy znają wszystkich w mieście. Wtedy mogę decydować kto ma być na cmentarzu a kto ,ma być skasowany. Jak się przyjaźnią z całym miastem, to trudno, żeby nie byli sławni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Guest
|
![]()
Wiem co zaraz zrobię! Zabiję tego łajzę Hamminga! Zrobię mu tortury! Najpierw go potopię w basenie, później popieszczę prądem, a na koniec spalę w wielkiej, comiesięcznej ceremonii palenia! Mwhahahaha!
Ale żeby nie było offtopu, dam fotę lokaja w jego seksownej piżamie. ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|