Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.07.2011, 11:02   #401
Chatoyant

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

moveobjects on?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.07.2011, 11:05   #402
Cebula

Post Dlaczego dodatki nie działają mi z sims 3 Po zmroku?

Po prostu gra zamula, a gdy już dochodzi do ładowania rodziny, trwa to w nieskonczoność <i na tym koniec>, albo zatrzymuję się w jednym miejscu.
Dla pewności ściągnęłam inne jakby tamte były nie teges (czyli zepsute czy cos ). I było to samo. Jak wyinstaluję Po zmorku, to dodatki działają.
Cebula jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.07.2011, 08:00   #403
marzena156
Guest

Domyślnie problem z wgraniem rodziny w sims 3

Hej.
Mam taki problem. Gralam w Sims 3 dosyc dlugo. Moja aktywna rodzina byla juz dosc spora i duzo przeszlam nia. Ktoregos dnia moja mlodsza kuzynka zmienila mi aktywne miasto (ja gralam na brigeport a ona zmienila na twinsbrook) i jak daje spowrotem na swoje miasto to gra zaczyna sie jakby od poczatku bez mojej rodziny. Czy jest jakas mozliwosc aby przywrocic moja rodzine?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.07.2011, 07:49   #404
Searle

Przenosiłam moją rodzinkę do innego domu i wraz z nimi w wyposażeniu rodziny miałam nagrobki trzech zmarłych simów.
Gdy te nagrobki przenosiłam na parcelę zniknęły. Duchy z nich wychodzą, ale nagrobków nie widać. Czy mogę coś zrobić, by je odzyskać, by były widoczne?

Ostatnio edytowane przez Searle : 14.07.2011 - 10:31
Searle jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.07.2011, 17:28   #405
Owl Finch

Reputacja: 11
Domyślnie Problem z opcją "postęp historii"

Jeśli taki temat był, to przepraszam, ale jestem wielce zirytowana moim problemem i proszę o szybką pomoc.
Mam simsy 3 ze wszystkimi dodatkami i jak to czasem bywa, zrobiłam dwie różne rodzinki w jednym mieście. Najpierw grałam rodzinką x, żeby wszystko było tak jak chcę (praca, związki, dom itp.) i przeszłam na rodzinę y, by zaprzyjaźnić ze sobą x i y. Mam wyłączony postęp historii, a mimo to okazało się, że w rodzinie x każdy ma inną pracę, są w dziwnych związkach, mają dzieci i inne nazwiska. Czy ktoś tak ma/miał? Albo jeszcze lepiej: czy ktoś wie jak temu zaradzić?
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.07.2011, 18:43   #406
Madelaine
Guest

Domyślnie Odp: problem z wgraniem rodziny w sims 3

Cytat:
Napisał marzena156 Zobacz post
Hej.
Mam taki problem. Gralam w Sims 3 dosyc dlugo. Moja aktywna rodzina byla juz dosc spora i duzo przeszlam nia. Ktoregos dnia moja mlodsza kuzynka zmienila mi aktywne miasto (ja gralam na brigeport a ona zmienila na twinsbrook) i jak daje spowrotem na swoje miasto to gra zaczyna sie jakby od poczatku bez mojej rodziny. Czy jest jakas mozliwosc aby przywrocic moja rodzine?
Nie da się zmienić aktywnego miasta, musiała to zrobić na innym zapisie, po prostu jak widzisz rodzinę Twojej kuzynki to na prawo są inne rodziny (czyli inne zapisy). Tam powinnaś odnaleźć rodzinę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.07.2011, 19:32   #407
Owl Finch

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał Searle Zobacz post
Przenosiłam moją rodzinkę do innego domu i wraz z nimi w wyposażeniu rodziny miałam nagrobki trzech zmarłych simów.
Gdy te nagrobki przenosiłam na parcelę zniknęły. Duchy z nich wychodzą, ale nagrobków nie widać. Czy mogę coś zrobić, by je odzyskać, by były widoczne?
Podejrzewam, że nie, że to błąd jakich wiele tego typu w tej grze... Ja tak miałam z "rozsiewaczem mebli na złomowisku". Meble się pojawiały, ale tego pudła (rozsiewacza) nigdzie nie było...
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.07.2011, 07:50   #408
dominiq.b
Guest

Question

witam. mam problem ze zbudowaniem schodów w TS3. Postawiłem schody na piętro a pod nimi chciałbym postawić schody do piwnicy, tak żeby wyglądało to jak w tym domu http://modthesims.info/download.php?t=411793 na zdjęciu numer 6. widać tam, schody na piętro i pod nimi schody do piwnicy. Ma może ktoś pomysł jak to wykonać?

@Ilona-zanim założysz temat,to sprawdź proszę najpierw czy nie możesz napisać o swoim problemie już w istniejącym

witam. mam kolejny problem. nie moge wgrać do mojego TS3 plików packages. wgrywałem te pliki resouce i d3dx9_31.dll, tworzyłem ten folder mods i packages i nic. próbowałem też instalować te pliki tym HelperMonkey i nic. jjuż nie wiem jak mam to zainstalować. chodzi mi o ten mod http://modthesims.info/download.php?t=432198

Ostatnio edytowane przez Vanitas : 18.07.2011 - 10:07
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.07.2011, 12:13   #409
kolkanki
Guest

Domyślnie Przerzucanie gry

Kupilęm w Empiku Sims 3 edycja limitowana czyli Simsy podstawka + poz zmierzchu i pojechalem do kanady. tam zainstalowalem gry na lapka. ak wróciłem to okazalo sie ze zostwilem plyte od podstawki w kanadzie a przy sobie mam tylko dodatek. chce grac na kompie stacjonarnym. mozecie mi powiedziec jak z lapka simsy na kompa moge wrzucic?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.07.2011, 13:12   #410
Ilona
Guest

normalnie możesz pobrać grę z Origin i zainstalować ponownie na stacjonarnym,ale musisz mieć numer seryjny,plików nie da się przenieść,grę trzeba zainstalować
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania