![]() |
#402 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po prostu gra zamula, a gdy już dochodzi do ładowania rodziny, trwa to w nieskonczoność <i na tym koniec>, albo zatrzymuję się w jednym miejscu.
Dla pewności ściągnęłam inne jakby tamte były nie teges (czyli zepsute czy cos ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Guest
|
![]()
Hej.
Mam taki problem. Gralam w Sims 3 dosyc dlugo. Moja aktywna rodzina byla juz dosc spora i duzo przeszlam nia. Ktoregos dnia moja mlodsza kuzynka zmienila mi aktywne miasto (ja gralam na brigeport a ona zmienila na twinsbrook) i jak daje spowrotem na swoje miasto to gra zaczyna sie jakby od poczatku bez mojej rodziny. Czy jest jakas mozliwosc aby przywrocic moja rodzine? |
![]() |
![]() |
#404 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przenosiłam moją rodzinkę do innego domu i wraz z nimi w wyposażeniu rodziny miałam nagrobki trzech zmarłych simów.
Gdy te nagrobki przenosiłam na parcelę zniknęły. Duchy z nich wychodzą, ale nagrobków nie widać. Czy mogę coś zrobić, by je odzyskać, by były widoczne? Ostatnio edytowane przez Searle : 14.07.2011 - 10:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jeśli taki temat był, to przepraszam, ale jestem wielce zirytowana moim problemem i proszę o szybką pomoc.
Mam simsy 3 ze wszystkimi dodatkami i jak to czasem bywa, zrobiłam dwie różne rodzinki w jednym mieście. Najpierw grałam rodzinką x, żeby wszystko było tak jak chcę (praca, związki, dom itp.) i przeszłam na rodzinę y, by zaprzyjaźnić ze sobą x i y. Mam wyłączony postęp historii, a mimo to okazało się, że w rodzinie x każdy ma inną pracę, są w dziwnych związkach, mają dzieci i inne nazwiska. Czy ktoś tak ma/miał? Albo jeszcze lepiej: czy ktoś wie jak temu zaradzić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#407 |
Reputacja: 11
|
![]()
Podejrzewam, że nie, że to błąd jakich wiele tego typu w tej grze... Ja tak miałam z "rozsiewaczem mebli na złomowisku". Meble się pojawiały, ale tego pudła (rozsiewacza) nigdzie nie było...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Guest
|
![]()
witam. mam problem ze zbudowaniem schodów w TS3. Postawiłem schody na piętro a pod nimi chciałbym postawić schody do piwnicy, tak żeby wyglądało to jak w tym domu http://modthesims.info/download.php?t=411793 na zdjęciu numer 6. widać tam, schody na piętro i pod nimi schody do piwnicy. Ma może ktoś pomysł jak to wykonać?
@Ilona-zanim założysz temat,to sprawdź proszę najpierw czy nie możesz napisać o swoim problemie już w istniejącym witam. mam kolejny problem. nie moge wgrać do mojego TS3 plików packages. wgrywałem te pliki resouce i d3dx9_31.dll, tworzyłem ten folder mods i packages i nic. próbowałem też instalować te pliki tym HelperMonkey i nic. jjuż nie wiem jak mam to zainstalować. chodzi mi o ten mod http://modthesims.info/download.php?t=432198 Ostatnio edytowane przez Vanitas : 18.07.2011 - 10:07 |
![]() |
![]() |
#409 |
Guest
|
![]()
Kupilęm w Empiku Sims 3 edycja limitowana czyli Simsy podstawka + poz zmierzchu i pojechalem do kanady. tam zainstalowalem gry na lapka. ak wróciłem to okazalo sie ze zostwilem plyte od podstawki w kanadzie a przy sobie mam tylko dodatek. chce grac na kompie stacjonarnym. mozecie mi powiedziec jak z lapka simsy na kompa moge wrzucic?
|
![]() |
![]() |
#410 |
Guest
|
![]()
normalnie możesz pobrać grę z Origin i zainstalować ponownie na stacjonarnym,ale musisz mieć numer seryjny,plików nie da się przenieść,grę trzeba zainstalować
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|