![]() |
#402 |
Reputacja: 11
|
![]() Josh...!!! Wygląda jak dwójkowy, maxis-matchowy superprzystojniak! *_______* Za niego masz już ode mnie 10/10 na wstępie, bez zbędnych komentarzy. Zrobić w trójce Sima podobnego do dwójkowego, to nie lada wyczyn. Udało Ci się bezbłędnie!
Co do Simki - czy ja już pisałam, że robisz zaje...fajne :> brwi? Są fantastyczne, bawisz się ich kształtem i dzięki temu nadajesz spojrzeniu charakteru, uwielbiam to, że nigdy nie są proste ![]() ![]() Grafiki nie oceniam, dobrze wiem, jak to jest, gdy komp robi takie niespodzianki.. ;/ Łączę się więc w bólu. Ocena ogólna - standardowo 10/10 (zastanawiam się, kiedy ta ocena mi się w końcu znudzi, powoli staję się monotematyczna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mnie dziwactwa na głowach pociągają. Simka na w sobie ten pazur, którego trojkowym stworzonkom przeważnie brakuje, dlatego gratulacje. Boska jest.
Co do sima - przez niefajną jakość zdjęć piegi się zlewają, więc trochę mu to ujmuje, ale nie ukrywam, że jest to jeden z najfajniejszych simów, jakie miałam okazję widzieć. Za parkę 10/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
|
![]()
Takk, moim priorytetem od pewnego czasu jest robienie simów, podobnych jak te z TS2, niestety na największej przeszkodzie stoją mi .. skiny.
![]() Chyba nigdy się nie doczekać do trójki skinów takich jak w dwójce, a no i pewnie nowego komputera (obiecanego od marca -.-) też się nie doczekam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
|
![]()
Boże, oddaj trochę tego swojego talentu! Oboje są świetni, a ta prezentacja - idealna po prostu. Szkoda, że ta grafika taka kiepska, co psuje całokształt, tatuaże Carmen są rozmazane i w ogóle brzydko wyglądają. Dziewczynie zmieniłabym brwi. Są za delikatne i nie pasują do jej drapieżnej twarzy.
![]() Za simkę 8, a za sima 10. ![]()
![]() |
#406 |
|
![]()
grafikkkkkkkkkkkkkkkkka ;/
Wiem, że simka większości się nie spodoba, nie moja wina, że ja ją kocham ![]() Aha, sim ma twarz w piegach ale o dziwo tego nie widać. Na komputerze te zdjęcia wyglądają dobrze, po przesłaniu i wstawieniu na server są przepikselowane ;////////// ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
|
![]()
w 3 i 4 zdjęciu jestem zaaakochana
![]() simka przez te kolczyki (?) ma dziwny, jakby szeroki nos. a w simie jestem zakochana po prostu, ale czy mi się wydaje czy on ma róż na policzkach? ;>
![]() |
![]() |
#408 |
|
![]()
Używam teraz takie skina który ma rumieńce, ale sim ma maskę na twarzy, nie umiem tego wyjaśnić ale to jest tu : http://www.kittyklan.com/content/sil...ntouring-blush
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
|
![]()
Spróbuj wstawiać zdjęcia w formacie png.
Ta dwójka jakoś nie przypadła mi do gustu. Jedyne, co mi się spodobało, to buty faceta. Być może wygląd tej dwójki nie jest w moim guście, ale nie przemawiają do mnie. Facet to już w ogóle >___< |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
|
![]() Cytat:
No dobra. Rzeczywiście, Simka nie przypadła mi do gustu. Tatuaże uwielbiam, wręcz sama mam jeden, ale tutaj mi nie pasują te szramy na oku, kolczyki na nosie... I różowa szminka! Nie, nie. Nie mówię, że jest nieładna, nic z tych rzeczy, po prostu całość nie bardzo mi się podoba, bo kompletnie nie trafia w mój styl. Koszulka to już w ogóle do odstrzału ![]() Natomiast Sim... Proszę, proszę, niech mi ktoś takiego sprawi w realu, pleeeeeeaaaase!!! ;( Ja chcę, żeby mnie przytulił! 100/10! Zrób mi takiego do dwójki, ja sobie zrobię siebie i będę się z nim bawić w domek, i w mamę i tatę, i w ogóle będziemy żyć długo i szczęśliwie, dopóki nas Kosiarz nie rozłączy... Wiem, durna jestem, ale nic na to nie poradzę! o.O |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|