![]() |
#402 |
Guest
|
![]()
Interakcja(e):
Wydój krowę Weź mleko Weź mleko sojowe Weź mleko czekoladowe Weź koktajl mleczny Weź koktajl czekoladowy Nakarm Nakarm czekoladą Nakarm warzywami Przewróć krowę Graj w krówkę i krzyżyk Wypij Przetwórz mleko w ser Lokacja: Sortuj według pomieszczeń->Poza domem ->Zajęcia poza domem Sortuj według funkcji->Dekoracje->Rzeźby Nowe animacje: Tak o sprzedaży nic nie ma |
![]() |
![]() |
#403 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak obiecałam, oto moja recenzja... Ogólnie sam pomysł krowy wydawał mi się nieco... dziwny?... kontrowersyjny...? Nie wiem dlaczego, po prostu nigdy w Simsach nie było tego typu zwierzaków. Kury OK, były śmieszne, ale krowa...? Ostatecznie jednak ciekawość zwyciężyła
![]() Screeny: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
|
![]()
Dużo osób marzyło o dodatku Farma i teraz dostają go ratami
![]() Moim zdaniem fajny pomysł. Nie wiem, cz będę mieć ten zestaw w grze, bo na razie nie mam dla niego zastosowania, ale kto wie, może kiedyś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mój Sim przerobił mleko na ser... zastanawiam się tylko czy z czasem polepszy się jego jakość...
![]() ![]() Poniżej Mućka wcinająca warzywka ![]() ![]() Krówka nie dała się przewrócić ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
|
![]()
Moja Simka produkuje ser o różnej jakości, ale zazwyczaj jest to jakość normalna lub świetna. Okropna też się zdarza, ale rzadko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Guest
|
![]()
Zabłyśnij wśród mrocznego splendoru Północnej Groty
Zwiedź krainę, w której nie musisz udawać nikogo innego. Pod przyćmionym słońcem Północnej Groty to jego mieszkańcy jaśnieją najmocniej. Ekscentryczni mieszczanie zajęli stuletnie wiktoriańskie miasteczko i uczynili je swoim domem. Jakie życie czeka Cię w mieście, gdzie wszystko obraca się wokół kreatywności oraz indywidualizmu? Czy staniesz się właścicielem galerii sztuki, wprowadzając do miasta kulturę? A może poprowadzisz butik z meblami retro, aby dodać klasy domom Simów? Albo salon samochodowy dla Simów, którzy lubią żyć szybko? Możliwości biznesowe są nieograniczone! "Kolekcja „Łebski Sprzedawca” Biznes Kolekcja „Łebski Sprzedawca” daje Ci wszystko, czego potrzebujesz, by otworzyć własne przedsiębiorstwo! Po prostu umieść obiekty na załączonych dywanach, postumentach, półkach naściennych lub miejscach parkingowych i zacznij sprzedawać swój towar! Ustal marżę, prowadź wyprzedaże, zatrudniaj i zwalniaj ekspedientów oraz miej oko na codzienne i długoterminowe statystyki sprzedaży! Możesz nawet ustalić godziny pracy swojego sklepu i nadać mu nazwę! A teraz przestań to czytać i ruszaj obudzić w sobie ducha przedsiębiorcy! Stwórz firmę swoich marzeń za pomocą kolekcji „Łebski Sprzedawca”, umieszczając dywany, postument, półkę naścienną lub miejsce parkingowe. Zaprojektuj idealny wystrój sklepu, o jakim marzysz. Umieść kasę sklepową, by zatrudnić kasjera albo niech Twój Sim zajmie się kasą pod jego nieobecność. Ustalaj rabaty, które napędzą sprzedaż i sprawdzaj ocenę sprzedaży, przeglądając swoje codzienne i całkowite zyski. Umieść drzwi sklepowe, by nadać swojemu sklepowi własną nazwę i ustalić godziny pracy. zdjecia okolicy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiecej tutaj http://pl.store.thesims3.com/midnigh...tent=TS3+Store |
![]() |
![]() |
#408 |
|
![]()
W końcu Własny Biznes!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
|
![]()
Super jest to miasto, uwielbiam takie klimaty
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Reputacja: 39
|
![]()
Powtórzę mój komentarz z DOTki:
Świat jest bombowy, prowadzenie własnego biznesu też… ale co ma piernik do wiatraka? WB pasowałby właściwie do większości miast ze store, ale nie. Musieli go wcisnąć do takiego [miasta], co klimatem pasuje właściwie do NZTŚ. Jakoś tego nie pojmuję. Ale… cieszmy się! Dostaniemy 2w1. Kiepsko też by było, jakby zrobili to oddzielnie i byśmy musieli dodatkowo płacić. Może pod koniec serii postanowili nas trochę uszczęśliwić.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|