![]() |
#401 |
Reputacja: 10
|
![]()
Uważam, że w mafii może być Juhas. Wciąż próbuje zwalić na kogoś winę, a do tego ma wspólnika (Yuki). Z nikim innym nie zawiera znajomości, a poza tym był jednym z pierwszych gapiów/dziennikarzy przy banku. Jednak sądzę, że wybranie PP nie jest złym pomysłem. Jest dobry na pierwszy ogień.
Ostatnio edytowane przez Cheyenne : 11.10.2013 - 13:30 Powód: wiadomość jest niedokończoma |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
@up Nie patrz na fabułę! To tylko dodatek, to z kim i gdzie był i co robił nie świadczy o tym, czy jest w mafii, czy nie
![]()
![]() |
#403 |
|
![]()
You're right. Więc możliwe, że jednak jest to Pinki.
+sorry za te błędy, ale tak jakby pierwszy raz biorę udział w FM i jeszcze trochę nie ogarniam xd Ostatnio edytowane przez Cheyenne : 11.10.2013 - 13:35 |
![]() |
![]() |
#404 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Pracuję - i tak cudem udało mi się wejść tutaj bez niczyjej wiedzy - jeżeli link nie działa, to możecie sprawdzić klikając w "Zalogowanych na Forum" kto, co aktualnie robi. To będzie najbardziej prawdopodobny typ moim zdaniem. Na razie mamy za mało informacji, by wskazać kogoś jako mafioza z dużym prawdopodobieństwem. Ale jeżeli popatrzycie, kto z kim się kontaktuje to może coś z tego być. Szczególnie, że role były rozdawane przypadkowo. Jeżeli osoba X, która słowem nigdy nie odezwała się do Y - nagle pisze do niej PM-a, to coś być na rzeczy musi. Jakiś dobry miastowy lub Catanii musi tego pilnować po prostu.
|
![]() |
![]() |
#405 |
|
![]()
Ale Mafia na 100% nie kontaktuje się PMami - to by było zbyt łatwe do wykrycia. Poza tym, niektórzy userzy są ukryci. A Cattani się nie ujawni, bo mafia go sprzątnie.
|
![]() |
![]() |
#406 |
Reputacja: 14
|
![]()
Z tym, że na tej liście nie jest napisane, do kogo dana osoba pisze
![]() I w dalszym ciągu wydaje mi się podejrzane, że tak namawiasz do tego pilnowania PMów. Moim zdaniem kontaktują się poza forum. Zresztą, Morgana, mogłabyś uchylić rąbka tajemnicy i powiedzieć, gdzie mafia urzęduje ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Jak to nie widać? Są komuniakty "Y przegląda prywatną wiadomość od X" - i powtarzam, to się sprawdza, jak w mafii są osoby, które niekoniecznie się znają na forum.
|
![]() |
![]() |
#408 |
|
![]()
Na pewno nie piszą PM-ów. Obstawiałabym, że kontaktują się poza forum. +Björk, twoje namawianie do pilnowania PM-ów wydaje się dziwne.
|
![]() |
![]() |
#409 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
O właśnie, Morgana, byłaś mafiozem i wiesz, jak oni myślą. Może coś nam podpowiesz ? Na jakiej zasadzie wyeliminowaliście Rudą ?
#410 | |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|