![]() |
#402 |
Reputacja: 14
|
![]()
O mnie ci chodzi kaczko?
|
![]() |
![]() |
#403 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
tak, o Ciebie mi chodziło
#404 |
Reputacja: 25
|
![]()
No na pewno bym o tym wtedy otwarcie mówił xDD W sensie, oskarżając Cię.
Myślę, że mafiosami są osoby, które bronią dzisiejszego mafijnego trupa albo się o nim nie wypowiadają w ogóle. SPC, Twój pomysł się nie sprawdzi ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
|
![]()
uhhhh. Chodzi o to. Mafia ma prawo głosowania dwa razy. Nie logiczne jest to, aby głosowali na siebie nawzajem. Więc mogli od razu wykorzystać to, że głosują dziś dwa razy i za pierwszym razem spróbować kogoś zabić. Jeśli jednak przed chwilą im się nie udało. Spróbują po raz drugi. Czyli musimy zobaczyć kto głosował na osobę, która zostanie wytypowania przez mafiozów. Chyba, że to, że dzisiaj spudłowaliśmy wyszło im na rękę bo też chcieli zabić tą osobę, wtedy sposób nie wyjdzie.
|
![]() |
![]() |
#406 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
ja na orkę. Shiver powiedzial, ze głosuje na nią lub na mnie. A jej i mafii było na rękę to, ze głupio strzeliłam w poprzednim poście
zrobiłam krótką analizę na kartce xD : kto MOŻE być w mafii: 1. Ktoś [głos na RD] 2. kontrowersyjna kaczka [Shiver] 3. Ata [Shiver] 4. Juliet [Shiver] 5. Nix [RD] 6. Diana [Shiver] 7. SPC [RD] 8. Wieloryb [Shiver] 9. no i teoretycznie jeszcze ja xd na pewno z 2-3 osoby [chyba, ze zaryzykowali wszyscy razem] z tej listy jest w mafii. bo wiedzieli, ze ja [teoretycznie, bo tak na prawde to tego nie wiecie przeciez ![]() kto wg mnie nie musi być w mafii [nie głosowali z tłumem]: 1. LepkiePaluszki 2. Genesis 3. SPM 4. Luna 5. PP 6. Chwalisława nie musi - bo na pewno dla zmyły któreś z mafii zagłosowało inaczej niż reszta. o, i tak sobie troszkę poanaliziałam, dzięki czemu sobie pewnie umrę o 22, bo za bardzo kombinuję i jestem dla mafii niewygodna pewnie ![]() chciałabym tylko, zeby jakis cattani nas naprowadził xD |
![]() |
![]() |
#408 |
Naczelny Grafik
|
![]()
jak poprowadzi, to i tak nikt go nie posłucha, bo będzie "przyczepiłeś się jednej osoby, to podejrzane, jesteś mafią, cośtam"
#410 |
Naczelny Grafik
|
![]()
a mafii zadaniem jest żeby go umiejętnie przyciszyć.
![]()
|
|