![]() |
#402 |
Guest
|
![]()
A no to w Dolnie Niezbędnej:
Natasza Unia wyszła za faceta stworzonego prze zemnie i ma 2 dzieci. Miłowo: Don Lotario nie ożenił się z Kasandra Ćwir tylko z Nina Kaliente^^ No to chyba wszystko jest tego jeszcze dużo i nie chce mi się pisać.../ |
![]() |
![]() |
#403 |
Reputacja: 17
|
![]()
Więc taak od początku ( simsy mam od hooooohoooo a może i dłużej) od początku kupna nowego kompa musiałem wgrać sim od początku więc grałem w Miłowie:
KALIENTE: Wyprowadziłem Dinę do mojego sima i jego rodziców nazywał się Cezary Owczarek rodzice Elżbieta i Zygmunt. Dina i cezary mają nastoletnią córkę Kamilę. Nina została wyprowadzona do bloku mieszkalnego przefarbowała się na czarno i pracuje w karierze Muzyka nie ma partnera. MARZYCIEL: Darka nie zeswatałem z Kasandrą Ćwir przez pewien czas był sam oczywiście z nim był jego syn Szczepan później Darka ożeniłem z moją simka Krysią B., która wprowadziła się do Darka ze swoją córeczką Marcelinką ( córka pochodzi ze związku Krysi z Waldkiem, który umarł). Gdy Szczepan dorósł miał romans ( co mnie potkusiło!!! ) z Balbina Biedak trwał krótko więc nie robiłem sobie nadziei poźniej poznał Szczepan Bogusię i się pobrali Szczepan umarł ( uśmiercony przykre) Bogusia jest wdową. LOTARIO I ĆWIR : nie zmieniałem BIEDAK: Balbina urodziła uroczego Dominika sporo podróżowałą zwiedziła Twikkii i Trzy Jeziora po czym wprowadziłem do niej mojego sima Borysa zaręczyli się niestety znowu mnie coś podkusiło romansowałem nią z wieloma i okazało się że Balbina zaszła w ciąże z jakimś czarnuchem z Wyspy Twikkii i niestety wyprowadziłem ją do Dziwnowa nie wiem po co chciałem tam ją uśmkiercić ale spowrotem ją sprowadziłem zyją szcześliwie z Borysem i 5 dzieci na farmie na okolicach Miłowa. PRZYJEMNIACZEK: Daniel skończył romanse z Kasią L. zajął się nowym awansem w robocie Marysię też zagoniłęm do roboty Liliana i Angelika się nienawidzą więc aby odpoczeli i nawiązali wspólny kontakt pojechali na wakacje w góry. Po powrocie Daniel jest emerytem Marysia jeszcze nie Lila i Anga studiują. W Lazurowej promenadzie: Żakiet: Dagmara jeszcze zyje, Gerwazy pobrał się z moją simka Mariolą i spodziewają się dziecka prężnie prowadzi swoją piekarnię. DELAROSA: Florencje troszkę "odremontowałem" odrodziłą się jak feniks z popiołów teraz jest piękną kobietą/ simką. Acha co do Miłowa : Hak: Esmeralda nie pracuje została powieściopisarką jej mąż Jan jest Burmistrzem miasta osiągnął szczyt w karierze polityka sa już emerytami, Lucyna dorosła ma siostrę Magdalenę aktualnie studiująca LANDGRAAbIV: Zmieniłem wygląd Mirka on ożenił się z Lucyną Hak spodziewają się dziecka. PRÓCHNO, OTOMANA, KUK, MONIAK, GAZETA, : NIE GRAŁEM Blaszka : nie grałem CYBANT: Czesiek jest powieściopisarzem jego żona moja simka Sabina aktualnie jest naukowcem dzieci: Elwira i Przemysław nastolatkowie To już wszystko z dokładnością co do JOTY jeśli tego nie rozumiecie (tekstu powyżej) nie przejmujcie się ja też po częsci go nie rozumiem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#404 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miłowo:
Kaliente: Dina ożeniła się z Bellą ( ![]() Ćwir: Mortimer umarł, Kasandra wyszła za Dariusza Marzyciela, Aleksander na studiach biologii Marzyciel: Dariusz ożenił się z Kasandrą, Damian bodajże, ożenił się z którąś z sióstr Przyjemniaczek Dziwnowo: Dziwak: Urodziło się 4 kosmitów Widmo: staruszka umarła, Offelia wyszła za tego kosmitę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Guest
|
![]()
A u mnie w rodzinie PRZYJEMNIAKÓW Daniel ma małą córkę Olę z pokojówką, która zamieszkała wraz z Przyjemniakami, następnie znalazła sobie faceta i wyprowadziła się do niego zostawiając małą Olę w rękach Daniela. Po całej tej sprawie Marysiawybaczyła Danielowi i pogodziła się z nim, razem wychowują w sumie trzy córki. Andżelika i Liliana pokochały Olę i pomagają tacie w opiece nad nią. Liliana poprawiła sie w nauce.
U BIEDAKÓW : cała rodzina wyprowadziła się z biednej klity do nowego lepszego mieszkania, matka ma wysokopłatną pracę, z czego nie są już biedakami, a poza tym zmieniła swój wygląd, jest dużo bardziej atrakcyjniejsza. LOTARIO: Don mieszka w swoim domu wraz z Diną Kaliente, nie mają ślubu, Don zerwał zaręczyny z Kasandrą, a jego kochanka nie kocha już Mortimera. KALIENTE: Dina wyprowadziła sie do Dona Lotario, Nina wyszła za mąż za pewnego Adama, który prowadzi własną restaurację, ma dużo kasy i potrafi super gotowac. ĆWIR: Kasandra wyszła za mąż za Dariusza i mieszka wraz z nim i Szczepanem. Mortimer dał sobie spokoj z kobietami, kupił przytulne mieszkanie i mieszka tam wraz z Aleksandrem, teraz stara się skupic uwage na swoim synku, chce zastapic mu tez matke. i to wszytsko chyba ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Guest
|
![]()
Ja grałam dotychczas tylko rodzinką Hak.
Ich córka Lucyna dorosła i wyszła za zrobionego przeze mnie Sima Sebastiana Kolkę, aktualnie jest w ciąży. Zbudowałam im nieduży domek w Miłowie, gdzie mieszkają tylko w dwoje ![]() Rodzice Lucynki żyją sobie spokojnie, już bez córki. Jednak ich spokój zmąciło nieco porwanie Jana [bo tak chyba miał na imię ? Nie jestem pewna...] przez kosmitów. Teraz pan Hak jest w ciąży i urodzi malutkiego ufoczka, a Luśka będzie miała rodzeństwo ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Teraz po dawnej reinstalce simsów nie gram rodzinami maxisa. Jedyne co się zmieniło to to, że Nina K walczy z Darkiem M.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
U niektórych prawie nic się nie zmieniło.
Kaliente/Starling- Sylwester jest nastolatkiem, nie tak dawno urodziła mu się przyrodnia, młodsza siostra, May. Kaliente/Kreciuk (Moller)- mają nowy domek. Ewka jest dzieckiem. Szmer (Burb)- rozmyśliłam się i usunęłam Joasi ciążę. Dawid w dalszym ciągu jest nastolatkiem. Lucynka wyszła za mąż za Chrisa Pines`a i mają córeczkę Grace, która jest słodziutkim, małym dzieckiem ![]() Nowy (Newton)- Nick (Mikołaj) ożenił się z moją Carmen Evans i wybudowałam im domek. Najmłodszy syn Balbiny, Ian, również się ożenił. Jego wybranką była panna Gabriella, córka Dona i Kasandry. Mąż Balbiny, Brandon, również się zestarzał. Lothario- Kasandra postanowiła ożywić soją dawną miłość do Darka Marzyciela. Rozwiedli się z Donem, po czym ona umarła. Dzieci dorosły (Wiktor- nastolatek, Gabrysia- dorosła), najstarsza wyszła za mąż za pana Newtona, po czym podobnie postąpił jej ojciec. Jego wybranką stała się słłit blondi, Lizzie Gold (stworzona przeze mnie). Po ślubie Don, jego małżonka oraz syn wprowadzili się do nowego domu w Okolicy (Nowe Miłowo). Ćwir (Goth)- Edgar jest dzieckiem. Biedak (Broke)- bez zmian. Marzyciel (Dreamer)- Liliana urodziła synka, Dereka. W najbliższym czasie Marlenka pozna swojego chłopaka, a następnie męża ![]() C.D.N. |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Guest
|
![]()
U mnie w Miłowie:
Balbinie Biedak za niedługo przyjdzie na świat trzecie dziecko Dariusz Marzyciel zamieszkał w innym mieście Kasandra ożeniła się z Donem Nina Kaliente wprowadziła się do Józka Moniaka Dina Kaliente jest w ciąży, ale nie pamiętam z kim Siostry Przyjemniaczek nadal się kłócą W Dziwnowie: Oliwka Widmo nie żyje Ofelia Zmrok wyszła za mąż za Damazego Kamasza Jasiek Kowal jest dorosły Paskal Dziwak ma dziecko (kosmitę), Waldemar też Leszek Dziwak ożenił się z Blanką Bateryjką i to chyba tyle ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Guest
|
![]()
Ja zrobiłem w Miłowie takiego dziecioroba (Waldek Lombard) który płodzi wszystkim kobietom dzieci <lol>. Już miał ich wczoraj 8 (z czteroma kobietami), nie pisząc o tych w drodze. Cel taki, żeby napłodził 100 dzieci.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|