![]() |
#4161 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4162 |
Reputacja: 10
|
![]()
dzięki za pomoc, nie poradziłam sobie, ale olałam to i pobrałam inną chatkę.
![]() i teraz takie pytanie. gram sobie w SV, najmłodszy Sim mojej rodzinki właśnie idzie na studia, kiedy wróci po studiach, chciałabym resztę rodziny (rodzice + 2 starszego rodzeństwa) przeprowadzić obojętnie gdzie. równocześnie ten Sim pozostanie sam, no i wtedy tylko nim będę grać. ale, że jakiś czas temu kupiłam sobie w moim otoczeniu domek, poprzez opcję "Kup dodatkowy dom", chciałabym przeprowadzić tam mojego sima, jednocześnie nie tracąc domu, w którym aktualnie mieszkam i mieć do niego taki dostęp, jaki mam w tym momencie do tego, który kupiłam poprzez opcję "Kup dodatkowy dom". czy jest to wykonalne? bo niestety nie potrafię znaleźć takiej opcji...
![]() |
#4163 |
|
![]()
Czyli chodzi mniej więcej o to, żeby przeprowadzić do drugiego, ale własnego domu?
![]() Da się tak ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4164 |
|
![]()
Ok, dzięki, znalazłam. Wcześniej próbowałam przez komputer.
Pozdrawiam!
![]() |
#4165 |
|
![]()
Niestety resetsim nic nie pomaga w tym problemie. Czy ktoś spotkał się z tym? w ogóle ta gra ma tyle błędów, że się odechciewa grać ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4166 |
Administrator Emeryt
|
![]()
Olusiak - zainstaluj Master Controllera (base mod + cheats). Wejdź do gry, na zapis w którym masz dany błąd. Kliknij jakimś simem na ratusz i wybierz opcje nraas-master controller-miasto-resetuj wszystko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4167 |
|
![]()
Ściągnęłam tego master controllera, jednak w grze jak wchodzę nie mam takiej opcji w ratuszu. Nie wiem co źle zrobiłam?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4168 |
Administrator Emeryt
|
![]()
Wrzuciłaś go do mods, tak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4169 |
|
![]()
Tak do Mods do folderu Packages, bo ma rozszerzenie package. Czy po prostu do Mods powinnam wrzucić? Dodam, że jakby co pliks Resource.cfg również mam w folderze Mods.
Już wszystko działa, coś nie tak było z plikiem resource.cfg wgrałam innym i działa ten master controller ![]() ![]() Edit: Czy ten Master Controller może powodować wywalanie do pulpitu i komunikat" program Sims 3 przestał działać"? wcześniej nie miałam z tym problemu. Ostatnio edytowane przez olusiak : 26.07.2013 - 14:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4170 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a ja potrzebuje pomocy przy tworzeniu kolekcji w grze,utworzylam kolekcje,ale nie mam pojecia,jak umiescic w folderze meble itp.,jak wezme dany przedmiot,to mam opcje usun,a ja chcialabym dodac go do kolekcji,bede wdzieczna za pomoc |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 69 (0 użytkownik(ów) i 69 gości) | |
|
|