![]() |
#4162 |
Reputacja: 10
|
![]()
anie wzor zebry sie naklada tak:
wybierasz wzor, edytujesz go i tak sa rozne plamki, wybierasz plamke "zebry" i u goruy w prawym rogu jest taki "prostokąt czy kwadrat" z plamka w srodku, na rogach tego prostokąta mozna kliknac i to rozciągnac ![]() anisia ja wiem.. stworz 2 psy samca i samice, wybierz tam gdzie sie tworzy nowego zwierzaka i jak jest w kolejnosci.. Sim, Kon, Pies, Kot i na koncu Smoczek, kliknij na smoczek i tak masz "genetick eksperyment" znacyz u mnie tak jest napisane i wyswietli Ci sie polaczenie 2 psow, potem klikasz ile chce na tym smoczku i za kazdym razem pies bedzie mial inny wzor a jesli masz malego i duzego psiaka to i ich wielkosc bedzie zmienna ![]() Tu masz przyklad zmieszania 2 ras: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61696&page=2 zobacz w moich fotkach ![]() Ostatnio edytowane przez distractme : 23.09.2011 - 13:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4163 |
|
![]()
a ja gdy chce uruchomić orgin mam taki komunikat : "orgin.exe -błąd systemu
nie można uruchomić programu ,ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCP100.dll.Spróbuj ponownie zainstalować program,aby naprawić ten problem" jak temu zaradzić ?
![]() |
#4164 |
|
![]()
a sproboj odinstalowac i od nowa zainstalowac Origin moze to cos da
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4165 |
Guest
|
![]()
anie - mam najnowszą aktualizację
|
![]() |
![]() |
#4166 |
|
![]()
No to nie wiem... sporo graczy traktuje mnie jak Pomoc Techniczną, ale serio, nie wiem wszystkiego ...
![]() A co do wzorów, to wiem jak się je nakłada, nie umiem ich z sensem rozłożyć, by ładnie wyglądało, a nie że nie wiem jak się wzory obsługuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4167 |
|
![]()
No sporo bo widza ze jestes mądra i lubisz pomagac
![]() u mnie tez wszystko dziala jak nalezy A jesli o wzory chodzi to nie wiem... mi jakos sie udalo je zrobic zeby to jakos wygladalo heh mam zrobic zebre by udowodnic? juz robie, za chwile wstawie do Zdjęc i filmikow z Capu, daj mi chwile ![]() Ostatnio edytowane przez distractme : 23.09.2011 - 15:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4168 |
|
![]()
Anka, co do brakujących ras to muszę Cię poprawić... Bernardyn jest i to prawie na samym początku listy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4169 |
|
![]()
Karel masz racje, sprawdzilam dokladnie wszsytkie rasy po kolei i jest Bernardyn tlyko ze pod inna nazwa u mnie i nie poznalam go na poczatku bo ma taka krótką siersc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4170 |
|
![]()
Anka, jakim cudem pod inną nazwą? Wszędzie jest taka sama, u każdego
![]() |
![]() |
![]() |