Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.03.2004, 14:38   #411
Karo
Guest

Domyślnie

mnie się zdarzyło,że gdy miałam 1 smoka to w jego kołysce pojawiło się jajo.A gdy się wykluł smok to miałam 1 kołyskę i 2 smoki.Obydwa żółte Pirytie.Potem 1 sobie odszedł.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.03.2004, 14:49   #412
Karo
Guest

Domyślnie

Kiedy nie miałam żadnych kwiatów w ogrodzie,to moje smoki zjadały śmieci.Kiedy to zauważyłam to już nie kupowałam im smakołyków,tylko podrzucałam śmieci.Musiałam zwolnić kamerdynera i sprzątaczkę,bo mi te śmieci zabierali. Kwiaty posadziłam dużo później.I ciągle gdzieś znikały.Dopiero po kilku SimDniach zobaczyłam mojego smoka zżerającego moje maki z donicą.

stare 21.03.2004, 15:16   #413
likagirl
Guest

Domyślnie

A mój smok po wykluciu był niewidzialny!Było mu tylko widać głowę i skrzydła(zielone) i tym bardziej jestem zła bo prawie go nie widziałam więc nie mogłam się z nim bawić i odszedł w świat.A jak sobie ściagnełam z netu smoka to on nie chciał się wykluć i to mnie wkurzało wieć go w końcu sprzedałam

stare 21.03.2004, 19:16   #414
Izabela
Guest

Domyślnie

Szema....ja mam pare pytań odnośnie smoków:
1. czy one dorastają
2.jak sie nimi zajmowac poniewaz kupilam jednego dalam mu smocze smakolyki a on caly czas uczyl sie lataac...co ja mma z nim robic??
2.czy on jest do czegos potrzebny czy robi tylko za przytulanke domową??/

stare 21.03.2004, 19:36   #415
likagirl
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Izabela@Mar 21 2004, 09:16 PM
Szema....ja mam pare pytań odnośnie smoków:
1. czy one dorastają
2.jak sie nimi zajmowac poniewaz kupilam jednego dalam mu smocze smakolyki a on caly czas uczyl sie lataac...co ja mma z nim robic??
2.czy on jest do czegos potrzebny czy robi tylko za przytulanke domową??/
Jeśli ja moge pomóc.........to:

1.smoki niestety niedorastają
2.Jak kupisz smocze jajo to okazuj mu dużo opieki, a jak smok się wykluje będzie uczył się latać i napewno będzie głodny więc jak będzie już że tak powiem dostępny daj mu smakołyk lub podstaw pod nos śmieci, kwiatki też zjada.A żeby smok ci nie uciekł to głaskaj go i zajmuj się nim często.
3.Przytulanka domowa to nie wszystko.Jak będziesz go czesać to możesz dostać smocze łuski a przy łaskotaniu mozesz dostać smocze łzy.

stare 22.03.2004, 13:25   #416
Sutek
Guest

Domyślnie

[quote]Originally posted by Ukash@Mar 19 2004, 11:56 PM
Cytat:
Napisał Kubeczek,Mar 18 2004, 03:58 PM

P.S Sebastian nie ma zielonego smoka na 100%
sprawdzilem takich programem FARview pliki z abrakadabry i tam byly tylko trzy kolory smokow

nie probuj wciskac nam kitu <_<
A moglbnys to samo z Gwiazda, zeby zobaczyc, czy istnieje Nagroda Publicznosci?

stare 22.03.2004, 13:50   #417
Szynszyl
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Sutek+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Sutek)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Ukash
P.S Sebastian nie ma zielonego smoka na 100%
sprawdzilem takich programem FARview pliki z abrakadabry i tam byly tylko trzy kolory smokow

nie probuj wciskac nam kitu <_<
A moglbnys to samo z Gwiazda, zeby zobaczyc, czy istnieje Nagroda Publicznosci? [/b][/quote]
nagroda publiczności intnieje na pewno
nawet ktos pokazywal zdjatko, ja sam tez raz ja dostalem ^_^

stare 22.03.2004, 16:18   #418
likagirl
Guest

Domyślnie

A żeby dostać nagrodę publiczności to trzeba rodawać autografy, słuchac fanów i z nimi rozmawiać, ta?

stare 22.03.2004, 19:38   #419
Sebastian
Guest

Domyślnie

Ja wcale nie mówiłem że mam Zielonego smoka , ja wogule nie mam abry w komputerze , ja gram u kolegi i jemu się wykluł zielony smok i się nazywa "Liść" i on nie mógł go zciągnąć bo nie ma internetu. A nie wiem czy ten zielony smok nie zalerzy od tego gdzie się mieszka bo on go kupił jak mieszkał w Abrakadabrowie w tym niebiańskiem domu , czy jak to sie nazywa(chodzi mi o ten dom w niebie czy na niebie jak kto woli). Morze wtedy się uaktywnia zielony smok.

stare 22.03.2004, 20:10   #420
likagirl
Guest

Domyślnie

No możliwe, kupie sobie nowego smoka w abrakadabropwie w tym domku i zoabcze co mi się wykluje

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości)

Zasady Postowania