![]() |
#412 |
Guest
|
![]()
Kiedy nie miałam żadnych kwiatów w ogrodzie,to moje smoki zjadały śmieci.Kiedy to zauważyłam to już nie kupowałam im smakołyków,tylko podrzucałam śmieci.Musiałam zwolnić kamerdynera i sprzątaczkę,bo mi te śmieci zabierali. Kwiaty posadziłam dużo później.I ciągle gdzieś znikały.Dopiero po kilku SimDniach zobaczyłam mojego smoka zżerającego moje maki z donicą.
|
![]() |
#413 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Guest
|
![]()
Szema....ja mam pare pytań odnośnie smoków:
1. czy one dorastają 2.jak sie nimi zajmowac poniewaz kupilam jednego dalam mu smocze smakolyki a on caly czas uczyl sie lataac...co ja mma z nim robic?? 2.czy on jest do czegos potrzebny czy robi tylko za przytulanke domową??/ |
![]() |
#415 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1.smoki niestety niedorastają ![]() 2.Jak kupisz smocze jajo to okazuj mu dużo opieki, a jak smok się wykluje będzie uczył się latać i napewno będzie głodny więc jak będzie już że tak powiem dostępny daj mu smakołyk lub podstaw pod nos śmieci, kwiatki też zjada.A żeby smok ci nie uciekł to głaskaj go i zajmuj się nim często. 3.Przytulanka domowa to nie wszystko.Jak będziesz go czesać to możesz dostać smocze łuski a przy łaskotaniu mozesz dostać smocze łzy. |
|
![]() |
#416 | |
Guest
|
![]()
[quote]Originally posted by Ukash@Mar 19 2004, 11:56 PM
Cytat:
![]() |
|
![]() |
#417 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() nagroda publiczności intnieje na pewno ![]() ![]() nawet ktos pokazywal zdjatko, ja sam tez raz ja dostalem ^_^ |
|
![]() |
#418 |
Guest
|
![]()
A żeby dostać nagrodę publiczności to trzeba rodawać autografy, słuchac fanów i z nimi rozmawiać, ta?
![]() |
![]() |
#419 |
Guest
|
![]()
Ja wcale nie mówiłem że mam Zielonego smoka , ja wogule nie mam abry w komputerze , ja gram u kolegi i jemu się wykluł zielony smok i się nazywa "Liść" i on nie mógł go zciągnąć bo nie ma internetu. A nie wiem czy ten zielony smok nie zalerzy od tego gdzie się mieszka bo on go kupił jak mieszkał w Abrakadabrowie w tym niebiańskiem domu , czy jak to sie nazywa(chodzi mi o ten dom w niebie czy na niebie jak kto woli). Morze wtedy się uaktywnia zielony smok.
|
![]() |
#420 |
Guest
|
![]()
No możliwe, kupie sobie nowego smoka w abrakadabropwie w tym domku i zoabcze co mi się wykluje
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |
|
|