|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kate nie pisz posta pod postem.
Może spróbuj przyciskiem "wyjdź z gry" albo "przejdź do otoczenia". |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A po zapisaniu jak sie odpala gre gdzie to zapisuje bo niby mi zapisuje bo pisze,ale moze przy uruchomieniu gry cos zle robie gdzie powinno sie pokazac jak uruchomie gre nastepnym razem ze zapisana jest.Dziekuje za odpowiedz
Jak zapisuje gre to gdzie potem ja sie uruchamia po zapisaniu moze cos zle robie. Albo moze ma to cos wspolnego ze mam Viste ale mysle ze wtedy by gra nie chodzila. Jak mozeie wytlumaczcie mi jak jest po zapisaniu gry zeby ja dalej odpalic.Dzieki za pomoc Ostatnio edytowane przez Björk : 16.07.2009 - 11:58 |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie rozumiem o co ci chodzi zbytnio. Jeśli zapisujesz zmiany w jakiejś rodzince, to przy kolejnym uruchomieniu gry i tej rodzinki zmiany powinny wczytać się same. Nie trzeba żadnych dodatkowych czynności wykonywać. Z zapisywaniem jest tak jak w The Sims 1 i 2. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Kto gra w margonem???
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Hejka
Po raz pierwszy tu piszę w tym temacie ponieważ zamówiłem CPR i dzisiaj zostało wysłanie jak mówiłem płacenie przelewem nie wchodzi w rachubę Przejdę do rzeczy Mam jedno pytanie do CPR 1. Czy uprawianie ogródka i wędkowanie wzrasta entuzjazm wobec natury? Myślę ,że mi trochę oświecicie bo w niedziele znikam na tydzień |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Wydaje mi się, że tak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Odpowiedź sam sprawdziłem
Hurrrra mam CPR dzisiaj rano przyszło naprawdę nie wiem jak wam dziękować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
To bardzo się cieszymy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ale
Pytanie jednak muszę zadać Przyszedł ten przedstawiciel Klubu Ogrodników obejrzył ogród i dal mi Studnie Życzeń ale nie mogę znaleść tej opcji w telefonie Mam już złotą rangę ogrodnictwa ale nie ma tego klubu w usługach Nysia- CPR kupiłem ponieważ mnie podpowiadaliście najpierw chciałem WB, potem OŻ, później Zwierzak, następnie NS i w końcu padło na CPR Ale niestety rodzina Lupin i tak musi zapomnieć o ogrodzie. Już nie ważne Ale i tak dziękuje za radę hmmmmm skoro ściągnołem skina Lupina hmmmmm to wiesz co to dla mnie oznacza Ostatnio edytowane przez Remus Lupin : 19.08.2009 - 18:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|