![]() |
#411 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jest on w obiektach grobowca lub w różnych. Trzeba go kupić, a gdy już go kupisz to wchidzisz w tryb budowy lub kupowania i wciskasz naraz cirtl i shift. Przytrzymaj te klawisze i kliknij na sarkofagu. Pojawią się opcje, wybierz szansa na mumię 100% oraz zachowania aktywowane uwolnij mumię z sarkofagu natychmiastowe. Na ko9ńczu włanczasz tryb życia. Gdy mumia wyjdzie to do niej podejdź. Powtarzaj te kroki do skutku. Pamiętaj! Nawet sim z maksymalnymi numiejetnościami sport i sztuk walki, może zostać przeklęty. Jedyne ograniczenie to czas i ilosć prób. |
|
![]() |
|
![]() |
#412 |
Guest
|
![]()
to jest genialne! ale...
przeklela mnie mumia w domu, wiec pedze do egiptu, a tam... dalej nie zrealizowana misja "dac sie przeklac"... i co teraz? |
![]() |
![]() |
#413 |
Guest
|
![]()
a ja mam problem z piwnica Gastona Dutiela, tzn przeszlam do tej komnaty i tam sa 2 drzwi i 3 posagi i nie mam zielonego pojecia co tam trzeba zrobic a na drzwiach jest lancuch zawieszony moze ktos juz przeszedl ta misje
|
![]() |
![]() |
#414 |
Reputacja: 11
|
![]()
Martusia, podejrzewam że przydałby się do pomocy drugi sim, który mógłby stanąć na płycie. Ewentualnie możesz posłużyć się kodem (testingcheatsenabled true i buydebug on) , edytować parcelę i ustawić tam dodatkowy posążek, lub bez kodu zrekonstruować posążek z części, jeśli takowe posiadasz w plecaku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Martusia, konkretny adres do domu/jego nazwę, bo za każdym nowym zapisem, mieszka w otoczeniach wakacyjnych kto inny. Ostatnio edytowane przez Tuptuś : 16.04.2010 - 09:52 |
|
![]() |
![]() |
#416 |
Guest
|
![]()
skoro juz zaczelam ja wykonywac to chyba musze skonczyc. poza tym nie wiem czym sie konczy ta misja i co za nia dostane. trzeba bylo wczesniej napisac i przedzic przed tym, a nie medrkowac po fakcie.
|
![]() |
![]() |
#417 |
Guest
|
![]()
Co za problem usunąć okazję, czyt. misję? Usuwasz w taki sam sposób jak okazje z podstawy. A w nagrodę - mówię, trochę Antycznych monet i punkty wizy, jeśli nie masz pełnej. A jeśli masz pełną, to zamiast wizy... Antyczne monety.
|
![]() |
![]() |
#418 |
Guest
|
![]()
nie wiem jak sie usuwa misje ani w wp ani w podstawie. nigdy nie korzystalam z takiej opcji
|
![]() |
![]() |
#419 |
Reputacja: 10
|
![]()
mabda wystarczy kliknąć na obrazku misji prawym przyciskiem myszki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Guest
|
![]()
o prosze, jakie to proste
![]() ![]() |
![]() |
![]() |