Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.03.2011, 11:04   #411
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Fajowe zdjecia macie szkoda, ze Maddie nie zyje ladna byla.<jak ty robisz Rashes, ze twoje zdjecia tak fajnie wygladaja?>

Jeden z normalnych cieplych dni - Damian chlopak Olivii czytajacy gazete, oraz Olivia piszaca nastepna opowiesc.

W domu spokojnie jak nigdy dotad...Damian sie wprowadzil do Olivii, zeby wiecej z nia spedzac czasu.

Samantha stala sie juz emerytka i cieszy sie z zasluzonej emerytury

Bycie szefem kuchni to nie byle jaka umiejetnosc - pyszne i wysmienite dania codziennie!

A Damian naprawia znowu zepsuty telewizor cos ma z nim pecha...

Pewnego wieczoru Damian zaprosil Olivie na kolacje w restauracji Samanthy - i na konic oswiedaczyl sie jej przy swiecach i tlumie widzow

*nie wiem czemu zniklo mi zdjecie ze slubu :"(
Kiedy Olivia pojechala do domu uradowana zareczynami, "przyjaciolka" Damiana pod pretekstem gratulacji ugryzla go! Nie mogla pozwolic na ich szczesliwe malzenstwo, gdyz ona sama chciala Damiana dla siebie i byla zazdrosna o Olivie "Przeklinam cie! teraz twoja ukochana juz cie nie bedzie chciala! To ja cie kocham, nie ona!" i uciekla.

Damian myslal,ze to sen. Ale kiedy poczul gotujaca sie w nim krew byl juz pewien, ze to nie sen...Jednak jego dawna przyjaciolka go przeklnela...chwile moment zmienil sie w wampira!

Damian nie wiedzial co sie z nim dzieje. Do pokoju przyszly Samantha i Olivia zdziwione co sie stalo.

Damian powiedzial all ukochanej. Postanowili wyruszyc z tym do laboratorium jak im doradzila Samantha <sama urodzila sie jako wampir wiec wie jak zostac z powrotem czlowiekiem>. Niestety naukowcy nie potrafili poradzic sobie z tym przypadkiem i Damian bedzie do konca zycia zyl jako wampir.

Podlamany Damian nie chcial stracic Olivii...lecz ta powiedziala, ze go kocha i dla niego stanie sie wampirem, by zyc razem z nim. Poprosila Damiana, by ja tez zmienil.

Olivia spytala sie babci, czy przeprowadzi sie z nimi na jakies odludzie, zdala od swiatla <jak im Samantha poradzila>.Nie chciala zostawiac swojej jedynej krewnej i ukochanej babci samej. Samantha sie zgodzila, ale powiedziala, ze nie chce byc wampirem < sama sie z niej wyleczyla jako nastolatka/mloda dorosla --predzej w mojej opowiesci to widac>

Ostatnio edytowane przez eyvee : 26.03.2011 - 11:06
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.03.2011, 18:45   #412
neville

No dobra , wasze Historie są GENIALNE !

Lecz pojawiam się tu ja , na pewno Wam nie dorównam ale spróbuję

Zaczniemy od jednej fotki :

Moja nowa Simka , Konstancja Anuś właśnie wywędrowała z CAS'a .

Ładna ?

Już jutro więcej z życia Kosty , czy znajdzie chłopa oraz mieszkanko ?

I found my own way... :]
neville jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2011, 08:17   #413
Sheila

Domyślnie

Rashes- strasznie szkoda mi Maddie Od pierwszego wejrzenia mi się spodobała
Saheli- Silas i Thor sa cudowni *_* Zastanawiam się czy Emo zrobi się na aniołka czy zostanie mhroczna ? Mi też podoba się Fumiko. I to bardzo

eyvve- Olivia wyrosła na cudną simkę. Ciekawe jak jej będzie z tym wampiryzmem.
Bluszczyk - zgadzam się, historie stąd są świetne Twoja simka jest bardzo ładna, choć wg. mnie zupełnie jej ciuch nie pasują

Emily musi się przeprowadzić, tylko nie ma gdzie Jakie polecacie otoczenia?

Ostatnio edytowane przez Vanitas : 27.03.2011 - 18:02
Sheila jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2011, 15:09   #414
Gio

Reputacja: 15

Fajne te Wasze historie A że ostatnio miałem rekolekcje, to mogłem się nieco pobawić
Postanowiłem zdyskawerować Twinbrook, gdyż ostatnio dostała się w mojej lepkie łapki Kariera. W tym to celu stworzyłem rodzinę Fusco:

Oto Felicia Fusco, urodzona pani domu, która czasem ma okazję wszystko rzucić i wyjść za bogatego murzyna

A to Fabricio Fusco- urodzony mechanik i strażak!:

A to domek, który im zbudowałem na dobry początek (nie mam w zwyczaju używać kodów na kasę )

Nie wiem dlaczego, ale strasznie mi się podoba

Pewnego dnia pani Fusco postanowiła wybrać się do parku:

Gdy jednak dotarła na miejsce-"Gdzie ja do cholery mieszkam?!"- no cóż, w Sunset Valley skąd wywodzi się Felicia taka sytuacja nie miałaby miejsca

Na szczęście sytuację załagodziła szybka interwencja przystojnego policjanta!

Na razie tyle, może jeszcze dzisiaj sobie pogram zanim tydzień się zacznie ;>
stare 27.03.2011, 15:43   #415
Sheila

Bluszczyk - to wstaw i podaj link, ja ci prześlę zdjęcia po mojej przeróbce

Wracam do Was z nową, dużo porcją zdjęć. Emily mi urosła i ... no dobra, sami zobaczcie.

Przyjaciółki mają urodziny w odstępie dwóch dni, dlatego postanowiły zorganizować je razem. Emily zrobiła sobie krótki rachunek sumienia i postanowiła przeprosić Lindę za spoliczkowanie i obelgi wykrzyczane pod jej i Jaspera adresem. Dziewczyna przyjęła przeprosiny i zapewniona o pojawieniu się na przyjęciu łososia z rusztu pani Holes(mamy Lilianny) obiecała przyjście razem z Jasperem.

Dziewczyna zaprosiła też dziadków i rodziców z Brigdeport, którzy cieszyli się z zaproszenia przywożąc nową sukienkę, na szczęście za dużą. Byli dumni z tergo, że Emily ułożyła sobie życie tak ... poukładanie Oczywiście nie wiedzieli o "związku" z Jasperem.

Teraz kilka fot z imprezy:
Jeszcze jako nastolatki dziewczyny tańczą szalony taniec- wygnaniec.

Pomyślenie życzenia jest ważną częścią imprezy. Lilianna już wie czego chce, ale Emily długo zastanawia się nad różnymi opcjami.

W nowej sukience już jako młoda dorosła i z pewną siebie miną.

Tort wyjątkowo pyszny

Lilianna wygląda... dziwnie, ale i tak cieszy się ze swojego kroku w dorosłość.

Rozwiedzeni( jak się okazało) rodzice Blondyny świetnie się bawili dmuchając bąbelki.

Po przebrani w wybrany przez grę strój codzienny Emily bawi się chyba jeszcze świetniej.

Wygląda pięknie. Tak piękni, że nawet Jasper zaczyna( nie wiem jakim cudem) z nią flirtować. Dobrze, że Linda tego nie widzi...

Impreza trwała do rana, a bałagan był wielki. Niektórzy przeżyli swój pierwszy kac, ale mimo to wszyscy wyśmienicie się bawili. Pani burmistrz chyba zapomniała, że idzie do pracy. Poszła śmierdząca, ale wesoła.

A tu Emily już po zmianie wyglądu. Wygląda słodko nie przypuszczałam, ze wyrośnie na taką laskę, bo w przeszłości była ... nie ładna W planach ma przeprowadzkę do przerobionego Pinkerton Island. Za pieniądze rodziców i dziadków, którzy chcieli coś dla niej zrobić chce kupić sobie dom " La Villa Yarona" ściągnięty z ruskiej strony. Nie wiem czy nie jest zbyt... wystawny. Dodam, że inny dom stamtąd już na nią czeka.

BONUS:
Dmuchamy...!
stare 27.03.2011, 17:48   #416
eyvee

Super zdjecia nie moge sie doczekac waszych kolejnych zdjec z historii simow

A teraz przedstawie wam moja nowa simke:
Emma Paterson - po tym jak stala sie mloda dorosla przeprowadzila sie do milego miasteczka Twinbrook.

Kiedy "pojawiala" sie wena tworcza Emma brala sie za malowanie

Pierwsze jedzenie w nowym domu - niezbyt smacznie wyglada, ale od czegos trzeba zaczac.

Im wiecej gotowala tym lepsze posilki przyrzadzala - chociaz sie zmuszala, bo nie lubi gotowac.

Pierwszy dzien bardzo szybko minal i zanim Emma sie zorientowala bym juz ranek.

Emma postanowila poznac swoich nowych sasiadow - niestety obok niej mieszkala jakas zrzedliwa starucha...

...wiec poszla do pobliskiskiego parku, gdzie poznala wiele milych ludzi.

Nawet udalo sie jej zlapac slicznego motyla.

Niestety Emmie zostalo ledwie kilka simoleonow. Musiala znalezc jakas prace.

Pierwszy dzien w pracy nie byl taki zly, tylko troche stresujacy.

Emma nie chciala byc do konca zycia roznosicielka gazet - wziela sie za pisarstwo, by pokazac szefowi, ze stac ja na wiecej.

(gram bez kodow i powiem wam, ze gra jest bardziej wciagajaca i ciekawsza )
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2011, 20:07   #417
Saheli019
Guest

Eyvee-ładna ta Twoja simka.
Sheila- Emo zostanie mroczna,bo jest zła,żłośliwa i wogóle wreeeedna. Thor też jest złym po mamusi i geniuszem po tatusi i szykuję mu karierę Cesarza Zła...muhaaaa...

Jutro pewnie wrzuce zdjęcia bo troszkę się wydarzyło w moich rodzinkach min.Yoko zginął w płomieniach a Suri Li i Thor sa juz nastolatkami. (niestety Suri Li nie jest tak ładan jak Fumiko)( Jak ktoś chce to mogę wrzucić Fumiko,jak sobie przypomnę jak to się robiło)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2011, 20:35   #418
neville

To Zaczynamy :

Kosta zamieszkała w Brigdeport w domu Rodziny Jones , ze względu na mieszkanko , oraz na to , ze to jej rówieśnicy . Obiecała , ze będzie osobistą stylistką Diany.

Lekcja Stylu Konstancji Anuś

[/URL

Stworzyłem również chłopa dla Kosty , Matt'a Daley'a

Jeszcze się nie poznali , ale mam 2 opcje na to aby tak się stało :

A) Diana zauważy , że Kosta jest samotna i poszuka jej Mena przez neta
Spotkają się gdzieś na mieście

Która lepsza ?

Sory , ze tak mało fotek , ale kompik odmawiał współpracy

I found my own way... :]

Ostatnio edytowane przez neville : 27.03.2011 - 20:37
neville jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2011, 13:11   #419
Saheli019
Guest

Stała się rzecz straszna-Yoko zabawiał się w wynalazcę i spłonął żywcem...

Fumiko opłakiwałą męża wieczorami. Czasami siedziała do nocy z nadzieją,że zobaczy jego ducha...

Suri Li w tym czasie stała się dzieckiem szkolnym.

Potem stała się nastolatką-niestety nie jest tak ładna jak Fumko.

Thor też stał się nastolatkiem,ale nie jest tak grzeczny i spokojny jak Suri Li. Przeciwnie,lubi poszaleć sobie na motorze czy zakosztować drinków w pobliskiej spelunce.

Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2011, 14:05   #420
Rosemarie

Fajne te Wasze historie a ja mam jeszcze komentarz w kwestii Fumiko. Śliczna jest!

Ja, jak wspominałam zaczęłam grać córką Maddie - Bijou. Matka Maddie zmarła z pragnienia, a bez niej ta rodzina była taka podupadła.

[IMG]http://i52.************/5kk040.jpg[/IMG]
Bijou poznała Ethana Larsona. Uroczego, piegowatego wynalazcę, który zapragnął życia w pełnym życiu mieście Bridgeport, dlatego postanowił się przeprowadzić z Riverview. Bijou zainteresowała się rzeźbiarstwem, akurat szukała współlokatora do nowego, dużego mieszkania w apartamencie. Cóż.. zawsze miała słabość do rudzielców.
[IMG]http://i54.************/xdt3ew.jpg[/IMG]
Między nimi od razu zaiskrzyło.
[IMG]http://i55.************/1zclc1e.jpg[/IMG]
A przecież Bijou ma chłopaka.. - Keana, którego poznała w podstawówce, a w szkole średniej byli parą, niestety, nie układało im się dobrze, no i pojawił się przecież Ethan. Postanowiła, więc zerwać z Keanem.
[IMG]http://i51.************/3480r37.jpg[/IMG]
Po zerwaniu z Keanem, Bijou już otwarcie ukazywała uczucie do Ethana. Wprowadziła go też do ekskluzywnego klubu dla wampirów, czyt. Plazma. Jako, że rudzielec nie był wampirem.. tam też Bijou powiedziała mu prawdę o sobie, a on to zaakceptował i podziwiał Bijou.
[IMG]http://i53.************/2gumkub.jpg[/IMG]
Właśnie tam spotkała starszego brata Valentine i jego dziewczynę Margo. Ich relacje uległy dużej zmianie po śmierci mamy, ale postanowili je nadrobić.
[IMG]http://i55.************/ih2zap.jpg[/IMG]
Spotkała też swojego dziadka Xaviera. W tle Ethan. Tak dla porównania. Oboje ciacha. Dziadek nadal młody w końcu wampir.
[IMG]http://i54.************/2z3p2q1.jpg[/IMG]
Bijou, jej brat Valentine i Ethan.

+ Bonus:
Mama Bijou, Maddie jeszcze kiedy żyla.
[IMG]http://i51.************/vh6m2x.jpg[/IMG]
Lubiła siadać po ciężkim dniu pracy jako lekarz i poczytać porządną książkę. Niestety nie udało jej się rozwinąć w pełni kariery w medycynie. Doszła do 7 szczebla, ale ma wspaniałe dzieci : młodą dorosłą Bijou i Valentine'a oraz buntowniczą nastolatkę Briannę.
[IMG]http://i52.************/25pjwio.jpg[/IMG]
Oraz kiedy miała zlecenie wykonywanie szczypionek w parku napotkała fana, który chciał jej zrobić zdjęcie.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania