![]() |
#411 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajowe zdjecia macie
![]() ![]() Jeden z normalnych cieplych dni - Damian chlopak Olivii czytajacy gazete, oraz Olivia piszaca nastepna opowiesc. ![]() W domu spokojnie jak nigdy dotad...Damian sie wprowadzil do Olivii, zeby wiecej z nia spedzac czasu. ![]() Samantha stala sie juz emerytka i cieszy sie z zasluzonej emerytury ![]() ![]() Bycie szefem kuchni to nie byle jaka umiejetnosc ![]() ![]() A Damian naprawia znowu zepsuty telewizor ![]() ![]() Pewnego wieczoru Damian zaprosil Olivie na kolacje w restauracji Samanthy - i na konic oswiedaczyl sie jej przy swiecach i tlumie widzow ![]() ![]() *nie wiem czemu zniklo mi zdjecie ze slubu :"( Kiedy Olivia pojechala do domu uradowana zareczynami, "przyjaciolka" Damiana pod pretekstem gratulacji ugryzla go! Nie mogla pozwolic na ich szczesliwe malzenstwo, gdyz ona sama chciala Damiana dla siebie i byla zazdrosna o Olivie ![]() ![]() Damian myslal,ze to sen. Ale kiedy poczul gotujaca sie w nim krew byl juz pewien, ze to nie sen...Jednak jego dawna przyjaciolka go przeklnela...chwile moment zmienil sie w wampira! ![]() Damian nie wiedzial co sie z nim dzieje. Do pokoju przyszly Samantha i Olivia zdziwione co sie stalo. ![]() Damian powiedzial all ukochanej. Postanowili wyruszyc z tym do laboratorium jak im doradzila Samantha <sama urodzila sie jako wampir wiec wie jak zostac z powrotem czlowiekiem>. Niestety naukowcy nie potrafili poradzic sobie z tym przypadkiem i Damian bedzie do konca zycia zyl jako wampir. ![]() Podlamany Damian nie chcial stracic Olivii...lecz ta powiedziala, ze go kocha i dla niego stanie sie wampirem, by zyc razem z nim. Poprosila Damiana, by ja tez zmienil. ![]() Olivia spytala sie babci, czy przeprowadzi sie z nimi na jakies odludzie, zdala od swiatla <jak im Samantha poradzila>.Nie chciala zostawiac swojej jedynej krewnej i ukochanej babci samej. Samantha sie zgodzila, ale powiedziala, ze nie chce byc wampirem < sama sie z niej wyleczyla jako nastolatka/mloda dorosla --predzej w mojej opowiesci to widac ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 26.03.2011 - 11:06 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#412 |
|
![]()
No dobra , wasze Historie są GENIALNE !
Lecz pojawiam się tu ja , na pewno Wam nie dorównam ale spróbuję Zaczniemy od jednej fotki : Moja nowa Simka , Konstancja Anuś właśnie wywędrowała z CAS'a . ![]() Ładna ? Już jutro więcej z życia Kosty , czy znajdzie chłopa oraz mieszkanko ?
![]() |
#413 |
|
![]()
Rashes- strasznie szkoda mi Maddie
![]() ![]() Saheli- Silas i Thor sa cudowni *_* Zastanawiam się czy Emo zrobi się na aniołka czy zostanie mhroczna ? ![]() ![]() eyvve- Olivia wyrosła na cudną simkę. Ciekawe jak jej będzie z tym wampiryzmem. ![]() Bluszczyk - zgadzam się, historie stąd są świetne ![]() ![]() Emily musi się przeprowadzić, tylko nie ma gdzie ![]()
Ostatnio edytowane przez Vanitas : 27.03.2011 - 18:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Reputacja: 15
|
![]()
Fajne te Wasze historie
![]() ![]() Postanowiłem zdyskawerować Twinbrook, gdyż ostatnio dostała się w mojej lepkie łapki Kariera. W tym to celu stworzyłem rodzinę Fusco: Oto Felicia Fusco, urodzona pani domu, która czasem ma okazję wszystko rzucić i wyjść za bogatego murzyna ![]() ![]() A to Fabricio Fusco- urodzony mechanik i strażak!: ![]() ![]() A to domek, który im zbudowałem na dobry początek (nie mam w zwyczaju używać kodów na kasę ![]() ![]() Nie wiem dlaczego, ale strasznie mi się podoba ![]() Pewnego dnia pani Fusco postanowiła wybrać się do parku: ![]() Gdy jednak dotarła na miejsce-"Gdzie ja do cholery mieszkam?!"- no cóż, w Sunset Valley skąd wywodzi się Felicia taka sytuacja nie miałaby miejsca ![]() Na szczęście sytuację załagodziła szybka interwencja przystojnego policjanta! ![]() Na razie tyle, może jeszcze dzisiaj sobie pogram zanim tydzień się zacznie ;>
![]() |
#415 |
|
![]()
Bluszczyk - to wstaw i podaj link, ja ci prześlę zdjęcia po mojej przeróbce
![]() Wracam do Was z nową, dużo porcją zdjęć. Emily mi urosła i ... no dobra, sami zobaczcie. Przyjaciółki mają urodziny w odstępie dwóch dni, dlatego postanowiły zorganizować je razem. Emily zrobiła sobie krótki rachunek sumienia i postanowiła przeprosić Lindę za spoliczkowanie i obelgi wykrzyczane pod jej i Jaspera adresem. Dziewczyna przyjęła przeprosiny i zapewniona o pojawieniu się na przyjęciu łososia z rusztu pani Holes(mamy Lilianny) obiecała przyjście razem z Jasperem. ![]() Dziewczyna zaprosiła też dziadków i rodziców z Brigdeport, którzy cieszyli się z zaproszenia przywożąc nową sukienkę, na szczęście za dużą. Byli dumni z tergo, że Emily ułożyła sobie życie tak ... poukładanie ![]() ![]() Teraz kilka fot z imprezy: Jeszcze jako nastolatki dziewczyny tańczą szalony taniec- wygnaniec. ![]() Pomyślenie życzenia jest ważną częścią imprezy. Lilianna już wie czego chce, ale Emily długo zastanawia się nad różnymi opcjami. ![]() W nowej sukience już jako młoda dorosła i z pewną siebie miną. ![]() Tort wyjątkowo pyszny ![]() ![]() Lilianna wygląda... dziwnie, ale i tak cieszy się ze swojego kroku w dorosłość. ![]() Rozwiedzeni( jak się okazało) rodzice Blondyny świetnie się bawili dmuchając bąbelki. ![]() Po przebrani w wybrany przez grę strój codzienny Emily bawi się chyba jeszcze świetniej. ![]() Wygląda pięknie. Tak piękni, że nawet Jasper zaczyna( nie wiem jakim cudem) z nią flirtować. Dobrze, że Linda tego nie widzi... ![]() Impreza trwała do rana, a bałagan był wielki. Niektórzy przeżyli swój pierwszy kac, ale mimo to wszyscy wyśmienicie się bawili. Pani burmistrz chyba zapomniała, że idzie do pracy. Poszła śmierdząca, ale wesoła. ![]() A tu Emily już po zmianie wyglądu. Wygląda słodko ![]() ![]() ![]() ![]() BONUS: Dmuchamy...! ![]()
![]() |
![]() |
#416 |
|
![]()
Super zdjecia
![]() ![]() A teraz przedstawie wam moja nowa simke: Emma Paterson - po tym jak stala sie mloda dorosla przeprowadzila sie do milego miasteczka Twinbrook. ![]() Kiedy "pojawiala" sie wena tworcza Emma brala sie za malowanie ![]() ![]() Pierwsze jedzenie w nowym domu - niezbyt smacznie wyglada, ale od czegos trzeba zaczac. ![]() Im wiecej gotowala tym lepsze posilki przyrzadzala - chociaz sie zmuszala, bo nie lubi gotowac. ![]() Pierwszy dzien bardzo szybko minal i zanim Emma sie zorientowala bym juz ranek. ![]() Emma postanowila poznac swoich nowych sasiadow - niestety obok niej mieszkala jakas zrzedliwa starucha... ![]() ...wiec poszla do pobliskiskiego parku, gdzie poznala wiele milych ludzi. ![]() Nawet udalo sie jej zlapac slicznego motyla. ![]() Niestety Emmie zostalo ledwie kilka simoleonow. Musiala znalezc jakas prace. ![]() Pierwszy dzien w pracy nie byl taki zly, tylko troche stresujacy. ![]() Emma nie chciala byc do konca zycia roznosicielka gazet - wziela sie za pisarstwo, by pokazac szefowi, ze stac ja na wiecej. ![]() (gram bez kodow i powiem wam, ze gra jest bardziej wciagajaca i ciekawsza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Guest
|
![]()
Eyvee-ładna ta Twoja simka.
Sheila- Emo zostanie mroczna,bo jest zła,żłośliwa i wogóle wreeeedna. Thor też jest złym po mamusi i geniuszem po tatusi i szykuję mu karierę Cesarza Zła...muhaaaa... Jutro pewnie wrzuce zdjęcia bo troszkę się wydarzyło w moich rodzinkach min.Yoko zginął w płomieniach a Suri Li i Thor sa juz nastolatkami. (niestety Suri Li nie jest tak ładan jak Fumiko)( Jak ktoś chce to mogę wrzucić Fumiko,jak sobie przypomnę jak to się robiło ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
|
![]()
To Zaczynamy :
Kosta zamieszkała w Brigdeport w domu Rodziny Jones , ze względu na mieszkanko , oraz na to , ze to jej rówieśnicy . Obiecała , ze będzie osobistą stylistką Diany. Lekcja Stylu Konstancji Anuś ![]() Stworzyłem również chłopa dla Kosty , Matt'a Daley'a ![]() Jeszcze się nie poznali , ale mam 2 opcje na to aby tak się stało : A) Diana zauważy , że Kosta jest samotna i poszuka jej Mena przez neta ![]() Która lepsza ? Sory , ze tak mało fotek , ale kompik odmawiał współpracy ![]()
![]() I found my own way... :] Ostatnio edytowane przez neville : 27.03.2011 - 20:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Guest
|
![]()
Stała się rzecz straszna-Yoko zabawiał się w wynalazcę i spłonął żywcem...
![]() Fumiko opłakiwałą męża wieczorami. Czasami siedziała do nocy z nadzieją,że zobaczy jego ducha... ![]() Suri Li w tym czasie stała się dzieckiem szkolnym. ![]() Potem stała się nastolatką-niestety nie jest tak ładna jak Fumko. ![]() ![]() Thor też stał się nastolatkiem,ale nie jest tak grzeczny i spokojny jak Suri Li. Przeciwnie,lubi poszaleć sobie na motorze czy zakosztować drinków w pobliskiej spelunce. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
|
![]()
Fajne te Wasze historie
![]() ![]() ![]() Ja, jak wspominałam zaczęłam grać córką Maddie - Bijou. Matka Maddie zmarła z pragnienia, a bez niej ta rodzina była taka podupadła. ![]() [IMG]http://i52.************/5kk040.jpg[/IMG] Bijou poznała Ethana Larsona. Uroczego, piegowatego wynalazcę, który zapragnął życia w pełnym życiu mieście Bridgeport, dlatego postanowił się przeprowadzić z Riverview. ![]() ![]() [IMG]http://i54.************/xdt3ew.jpg[/IMG] Między nimi od razu zaiskrzyło. ![]() [IMG]http://i55.************/1zclc1e.jpg[/IMG] A przecież Bijou ma chłopaka.. - Keana, którego poznała w podstawówce, a w szkole średniej byli parą, niestety, nie układało im się dobrze, no i pojawił się przecież Ethan. ![]() [IMG]http://i51.************/3480r37.jpg[/IMG] Po zerwaniu z Keanem, Bijou już otwarcie ukazywała uczucie do Ethana. Wprowadziła go też do ekskluzywnego klubu dla wampirów, czyt. Plazma. ![]() ![]() [IMG]http://i53.************/2gumkub.jpg[/IMG] Właśnie tam spotkała starszego brata Valentine i jego dziewczynę Margo. Ich relacje uległy dużej zmianie po śmierci mamy, ale postanowili je nadrobić. ![]() [IMG]http://i55.************/ih2zap.jpg[/IMG] Spotkała też swojego dziadka Xaviera. ![]() ![]() ![]() [IMG]http://i54.************/2z3p2q1.jpg[/IMG] Bijou, jej brat Valentine i Ethan. ![]() + Bonus: Mama Bijou, Maddie jeszcze kiedy żyla. ![]() [IMG]http://i51.************/vh6m2x.jpg[/IMG] Lubiła siadać po ciężkim dniu pracy jako lekarz i poczytać porządną książkę. ![]() ![]() [IMG]http://i52.************/25pjwio.jpg[/IMG] Oraz kiedy miała zlecenie wykonywanie szczypionek w parku napotkała fana, który chciał jej zrobić zdjęcie.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|