![]() |
#411 |
Reputacja: 10
|
![]()
Malin, jedną rzecz robisz źle, musisz dać, żeby wyszukało Ci wszystkie dodatki czyli Downloads -> Sims2 -> All, nie możesz wyszukiwać dalej "Lots&Housing" itd, bo tak Ci tego nie wyszuka.
Jak chcesz wyszukać typowo domów, to zrobisz to w dalszej części, jak już wyszukiwarka znajdzie Ci rzeczy z wszystkich dostępnych podtematów które wyświetlą Ci się po zakończeniu wyszukiwania ![]()
![]() |
|
![]() |
#412 | |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]() Cytat:
![]() Jeszcze raz dziękuję ![]()
![]() |
![]() |
#413 |
Reputacja: 11
|
![]() Dzięki Rudzielcu, dzięki Tobie doszłam wreszcie, jak to działa! :* Przy okazji znalazłam w opcjach edycji profilu miejsce, gdzie zaznacza się posiadane dodatki, więc teraz tylko klikam wyszukiwanie kompatybilnych z moją grą przedmiotów no i jest... Najbardziej wstyd się przyznać, że pokręciłam kolory zaznaczanych filtrów... Myślałam, że ten bladoniebieski to zaznaczenie, a jest odwrotnie... Czyli ja odznaczałam swoje dodatki. No po prostu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
|
![]()
Mam kolejny problem. Nigdy nie mogę postawić w domu biurka, które nazywa się chyba ''tanie biurko biurkowy kolega''. Po prostu klikam - i nie wyciąga się. Od zawsze tak miałam, tylko przyzwyczaiłam się do tego i nie pisałam o tym. W akademikach są takie biurka, jak robiłam zmianę mebli w moim pokoju, biurko ''biurkowy kolega'' nazywało się inaczej, nazwa była po angielsku (to na pewno nie od zmiany języka gry, przed zmianą też tak miałam. Teraz znowu gram na polskim i nadal tak jest). Więc pytanie: co zrobić, żebym mogła po prostu postawić to biurko? To jedyny mebel z trybu kupowania (i budowania), którego nie da się postawić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Mam tak samo z jednym łukiem, ale wiem, że gdybym zrobiła dogłębne czystki w downloads, łuk by zadziałał
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
|
![]()
Ok, dzięki. Poszperam w Downloads, może coś zadziała
![]() Za to występuję z następnym problemem: nikczemny szarlatan się na mnie uwziął! Zaczęło się od tego, że któregoś dnia moja studentka poszła do sklepu kupić sobie nową komórkę. Tam właśnie był szarlatan, okradł ją. Oczywiście tego tak nie zostawiłam i po odzyskaniu moich pieniędzy kliknęłam na telefon i poinformowałam policję, że podejrzany facet kręci się po mieście (opcja ''zgłoś nieuczciwą grę''). Potem wróciłam do domu. Nagle zobaczyłam, że na mojej parceli jest nikczemny szarlatan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
|
![]()
Widziałem już taki przypadek z Zadecką. Musisz go jakoś uśmiercić, wtedy przestanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
|
![]()
Hum... No dobrze. Ale jednak taki szarlatan to fajny NPC
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ja Zadecką ściągnąłem sobie z Internetu.
Uwielbiam nią grać. ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jeśli go uśmiercisz, to gra wygeneruje nowego...
I ze wszystkim poczekaj na dobrą wróżkę simów - Liv. Bez niej nic nie rób! ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|