|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Pomogłaś, pomogłaś. Ja tam nie muszę się przejmować instalacją sterowników i systemu, bo zrobi to za mnie kolega. Ja wolę nie ruszać, bo popsuję
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Biedny kolega... reinstalacja systemu to co najmniej 4 godziny w plecy... Owszem, można zainstalować goły system i stery, ale jak się chce system "dopieścić", to niestety to trochę trwa...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 13
|
jest sposob zeby stawiac puchary za zwyciestwo w zawodach na polkach? bo wydziwialam na wszelkie mozliwe sposoby i jakos mi nie idzie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Nie narzekałam na zwierzaki do dzisiaj. Gram jedną rodziną, w pełni rozbudowany wątek [
] a tu nagle zonk. Wczytuję grę,a tu simsy się zawiesiły. Ojciec miał podnieść dziecko i oboje zamarli: ojciec nie rusza sie, nie można wykonać nim żadnej interakcji,a dziecko siedzi w miejscu, też nic nim nie można zrobić, a w pasku zadań wisi to, ze ojciec ma ją podnieść. I NIC kompletnie nie mogę zrobić . Czy da sie uratować tą rodzinę?
|
|
|
#5 |
|
|
molly_k
Spróbuj ResetSim
|
|
|
#6 |
|
|
Udało się! Miałam tyle szczęścia, że po usunięciu seva pozostał backup niewiele wcześniej zapisany. Ale nie życzę nikomu takiego nerwa
.
|
|
|
#7 |
|
|
U mnie często dzieje się tak jak u molly_k. Często się przycina, czasem trzeba grę zrzucić na pasek i znów włączyć. Te ciągłe ścinki u mnie to może przez spory dom, dużo dodatków ze Store i dużą rodzinę ( 5 zwierzaków i 3 simów ) teraz przeprowadziłem rodzinkę do mniej okazałego domu, trochę lepiej się zrobiło .Poza tym mam coś trochę nie na temat, otóż w skrzymi parcel są remiza, złomowisko, komis, jaś dziwny park dla psów, park dla kotów. KARIERY NIE MAM.
PS: Czy ktoś rozwiązał problem prześwitywania zwierzaków ? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Hej, mam pytanie. Czy jest jakiś mod do simsów, który umożliwia zmianę i wybór ubrań dla simki w ciąży?
dzięki za odp
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
*Lady*Sims*, Nraas Master Controller od twallana. Wystarczy kliknąć na simkę w ciąży i wybrać opcję Nraas > Master Controller > Stylista.
|
|
|
#10 |
|
|
ymon40, masz te parcele, bo razem z instalacją Zwierzaków zainstalowało się nowe miasto (Appaloosa Plains), w którym wszystkie parcele publiczne i królicze nory powstały na styl tego miasta. Jeśli nie masz Kariery, to albo nie da się ich wstawić do otoczenia, albo poznikają z nich typowo "karierowe" obiekty, a typ parceli zmieni się na Zakaz Wstępu.
*Lady*Sims*, masz Karierę? Jeśli masz, to spróbuj wysłać Simkę do Stylisty. Nigdy jednak nie robiłam tego "legalnie" (zawsze modem), więc nie wiem czy da się to zrobić bez moda. A co do moda, to jest NRaas Master Controller. Chyba potrzebujesz jeszcze jego Modułu Cheatowego. Nie zadziała to bez Kariery. Klikasz na Simkę, NRaas\Master Controller\Stylista. Wszelkie zmiany znikną po porodzie, więc można zmienić co się chce. Żeby mod pojawił się w grze musisz skasować pliki cache gry, pisałam o tym w moim poradniku: http://forum.thesims.pl/blog.php?b=205 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|