![]() |
#411 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
dupno troche wyglądają te potrzeby, wolałbym te stare paski.:c
@EDIT: TAAAAAAK, MAMŁE PRZYWRÓCIŁA SENS ŻYCIA. oby to była prawda. : )
|
![]() |
#412 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja też mam nadzieję, że będą paski. Fajny jest też pomysł z tą białą obramówką zamiast czerwonej gdy klikniemy pauzę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
|
![]()
A ja właśnie spojrzałam na kolejność wydawania dodatków do ts3 i jeśli na pory roku oraz zwierzaki będzie trzeba czekać dwa lata, to najprędzej za dwa lata pogram. Jeśli kupię wcześniej to tylko po to, żeby się tym CASem pobawić i pooglądać okolice.
Ktoś pisał, że chce simową Norwegię - może być, chociaż ja bym wolała Finlandię! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Będą paski?
![]() ![]() Co do pauzy zaś, wolałabym, żeby linia była cieńsza ![]() Po tych dzisiejszych screenach z tr. budowania widzę, że nie będzie aż tak źle ;D Przynajmniej na nich trawa nie jest tak wściekle zielona! Są już jakieś zdjęcia okolic oprócz tej z TS3? Cytat:
![]() Jaki z tego wniosek? The Sims 4 najwyraźniej jest tworzona pod dzieci, bo w zasadzie tylko im się taka grafika podoba! (wiem, że wśród młodzieży czy dorosłych też ma swoich zwolenników, ale są oni raczej w mniejszości) Ostatnio edytowane przez Liv : 23.08.2013 - 13:28 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Reputacja: 14
|
![]()
ja za to rozpoznałem higienę i głód
![]() Również wolę paski, niż ikonki :> Nawet nie wiedziałem, że ktoś jeszcze na to narzeka ![]() Mam wrażenie, że o tym CAS i trybie budowania mówią w kółko to samo... Mogliby pokazać okolicę, edycję miasta i wszystkie stany emocjonalne (ktoś mówił, nie wiem czy na tym forum, że ma być ich 15, tylu na pewno nie widzieliśmy). |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Guest
|
![]() Nie wiem czy to news ale proszę :C
The Sims 4 w empiku Wersja podstawowa (129.99 zł) empik.com/the-sims-4-pc-electronic-arts,p1080506170,multimedia-p Edycja premium (169.99 zł) empik.com/the-sims-4-premium-edition-pc-electronic-arts,p1080505524,multimedia-p Na razie brak edycji kolekcjonerskiej. |
![]() |
![]() |
#417 |
|
![]()
Ja w TS4 chciałbym aby postacią nadnaturalną oprócz duchów byli albo kosmici, albo dżin bo to chyba moje ulubione ;p
Co do duchów, chciałbym żeby były bardziej przezroczyste niż te w trójce i żeby nie dało się z nimi robić jakichkolwiek interakcji bo to głupie. W jedynce i dwójce to było fajne w duchach, że nawiedziały dom i nie można było z nimi nic robić, to dodaje smakczu kiedy jesteśmy zdani na ich łaskę ![]()
![]() |
#418 |
|
![]()
Ja bym nie wytrzymała bez pasków. Jak dla mnie te ikonki to jakieś badziewie. Pokazywałam zdjęcia 7letniej siostrze mojej przyjaciółki. Stwierdziła, że to, cytuję "większe gówno niż kucki ponny".
![]() |
#419 |
|
![]()
Sama nie wiem co o tym myśleć, jedne newsy mnie zachwycają a inne wręcz przeciwnie. Spodziewałam się chyba czegoś innego, chociaż niektóre pomysły twórców faktycznie, super.Emocje i nowy sposób tworzenia sima genialne.No ale ten interfejs to zupełnie nie dla mnie. Ikonki zamiast pasków,wszystko jakoś dziwnie porozrzucane. Zdecydowanie wolałam ten znany z TS2 a nawet ten z TS3 był bardzo fajny, mimo że nie przepadam za trójką. Oby jeszcze wiele rzeczy uległo zmianie na lepsze.
![]() |
#420 |
|
![]()
Hahaha, mała dobra jest
![]() Mi się te ikonki podobają bo tak na prawdę te paski nic nie dawały - i tak były tylko dwie "fazy" danej potrzeby czyli skrajny głód lub najedzenie, więc de facto paski były niepotrzebne bo można to samo zobrazować kolorami tych ikonek. A do tego paski zajmowały miejsce. Ikonki kojarzą mi się z zabawką z dzieciństwa czyli tamagotchi, może dlatego przypadły mi do gustu ;p
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|