![]() |
#411 | |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]() Cytat:
![]() zagłosujmy na Hebe może? bo ona jest jedną z tych głośniejszych osób, a nie umiera mimo, że tamci już zostali zabici przez mafię :d |
|
![]() |
|
![]() |
#412 |
Reputacja: 39
|
![]()
Skoro kula się nie myli...
No ale, nie dziwię się, że parę osób podejrzewa, że jestem w mafii. Sama podejrzewałabym się o to, jakbym była inną osobą. Jednak zauważcie, że to byłoby za proste. To zazwyczaj ja rzucałam oskarżenia na niewinnych i zazwyczaj tego samego dnia umierali. Żyje dość długo jak na aktywną uczestniczkę w tej edycji. Ale czy jeśli byłabym w mafii, to sama bym się w ten sposób wkopała? No dobra, koniec tej samoobrony ![]() Zastanawiam się czy dzisiaj nie zmienić swojego głosu. Doszłam do wniosku, że Rainbow może po prostu przeczekiwała początek zabawy, żeby od razu nie odpaść. Ale mimo wszystko będę miała na nią oko. Przeanalizowałam też poprzednie głosowania i doszłam do wniosku, że trzeba by się poprzyglądać Chari i Cytryśni. Kiedy inni głosowali zgodnie one również to robiły. Kiedy większość miastowych miała podzielone zdanie one również głosowały na randomowe osoby. Hm. Nie powiem, trochę to dla mnie podejrzane. Ale może się mylę. Od kiedy trzy dni z rzędu głosowałam na niewinnych i wszyscy poodpadali zaczęłam wątpić w swój osąd. Co do innych podejrzanych, to zastanawiałam się nad Nusso i Annetti. Po prostu coś mnie niepokoi w ich zachowaniu, nie wiem do końca czemu i jak. Ale z drugiej strony było tak samo z Shiverem, a on był niewinny. Więc może
#413 |
Reputacja: 12
|
![]()
Fakt, kilka już razy nie głosowałam tak jak pozostali. Bo nie byłam przekonana do ich winy. I miałam racje xD
Ja zagłosowałabym na Nusso.
![]() |
#414 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Sprawę mojego głosowania już omawiałam...nigdy nie głosowałam "z tłumem", miałam swoje przemyślenia, które często były zgodne z większością.
Dla mnie Hebe nie jest w mafii. Jak sama mówi, tych, których podejrzewała ginęli, więc byłoby to zbyt oczywiste. Tak jaj pisałam: głosuję na Rainbow. To dziwne przebudzenie po oskarżeniach Bjork jest dla mnie zbyt... dziwne. |
![]() |
![]() |
#415 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up, ale czy to z drugiej strony nie byłoby zbyt oczywiste? Sama nie wiem na kogo już głosować...
![]() |
#416 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 14
|
![]()
Mafiozi zrobili zamęt.Nikt nic nie wie...a co jak oni poprostu strzelają z zabijaniem?
Bo z tego co widzę nikt nie umie wysnuć jakiejś niepodupadającej po jednym morderstwie i linczowaniu teorii. Nie mam zielonego pojęcia na kogo głosować ![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]() Cytat:
![]() w sumie Nina tez jest dla mnie podejrzana, bo wiecznienie wie na kogo glosowac albo pisze ze przejrzy posty pozniej... :/ |
|
![]() |
![]() |
#418 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 14
|
![]()
@up-bo wiecznie nie mam czasu.Gram z Simsy albo cała paczka mnie wyciąga.To jest moje zwyczajne lato xD
|
![]() |
![]() |
#419 |
Reputacja: 39
|
![]()
Jednak dam mojej intuicji jeszcze jedną szansę i zagłosuję na Nusso. Wydaje mi się podejrzane to, że wcześniej siedział w miarę cicho, a teraz, gdy poodpadały aktywne osoby nagle ma coś do powiedzenia.
Tyle, bo jestem zajęta.
![]() Ostatnio edytowane przez Hebe : 31.08.2015 - 19:21 |
![]() |
![]() |
#420 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jestem chłopakiem Hebe :/ Jak Nix
![]() Co do mojej aktywności, to moja pierwsza mafia i musiałem zrozumieć co i jak ![]()
|
|