Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.06.2005, 19:56   #411
Izzk@
Guest

Domyślnie

Nie wiem jak się cytuję więc tylko odpowiem: powiedziałam, że w stołówce chyba można pracować, ale nie miałam racji. Sprawdzałam w grze nie można, a twoja simka ma dziwne pragnienie.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.06.2005, 21:38   #412
widex2
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Izzk@
Nie wiem jak się cytuję więc tylko odpowiem: powiedziałam, że w stołówce chyba można pracować, ale nie miałam racji. Sprawdzałam w grze nie można, a twoja simka ma dziwne pragnienie.
Zombi miał mieć dziecko?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.06.2005, 16:17   #413
Art
Guest

Domyślnie

A u mnie kiedy Kosirz zabierał staruszka Hula były tak dziwnie wisiały w powietrzu (a nic nie robiłam z kodami) a dopiero po chwili normalnie stały.
[IMG][/IMG]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.06.2005, 18:40   #414
Kladź
Guest

Domyślnie

Zrobiłam swoje otoczenie.
Dobra, stawiam tam swoje parcele mieszkalne i społeczne.
Postwaiłam społeczne któpre nazwałam Zamek jkiś tam. Ok
Patrzę a tam na tej parceli publicvznej gdzie nic nie wybudowałam unosi się zielony kryształ. Patrzę a tam siostry Klaiente mieszkają i mają aspirację nauka.
Potem znów wklejiłam tam parcelę publiczzną a tam Cwir mieszka.
Dziwne nie ?

PS. Skąd te tancerki Hula się biorą
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.06.2005, 20:19   #415
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał kladzia
PS. Skąd te tancerki Hula się biorą
Gdy umiera sim ze starości oraz ma platynowa aspirację, to wraz ze śmiercią przychodzą tancerki hula... i słuchac muzyczkę...
stare 26.06.2005, 12:36   #416
Le Disko
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał lacoste
odrazu mowie ze nie zmyslam------->gralam sobie ta rodzinka lotario i sie facet ozenil z ta sprzataczka kasiom i w kuchni facet sie rozebral i stal kolo zlewu i sie myl gabka!!!!!! A inny przypadek to nacisnelam cos kolo szafki kuchennej i byla opcja cwicz joge (to WSZYSTKO zdarzylo mi sie w rodzince lotario)
Sim moze cwiczyc joge jak jest choc trochi wysportowany.A wystarczy na niego kliknac i sie pojawia ta opcja
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.06.2005, 13:52   #417
Izzk@
Guest

Domyślnie

Wracając do sprewy mrocznego kosiarza:
To normalne, że ogląda telewizor i korzysta z toalety - u mnie też tak było. Tylko dziwi mnie jedno: Dlaczego włączył wieżę Stereo i tańczył ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.07.2005, 15:36   #418
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

Cytat:
=Każdy pewnie tak miał ale ja to napisze-miałam rodzinkę Ćwir i Kasandra się zakochała z takim jednym-Donie Lotario.Każdy ma te rodzinki,nie?No ale Kasandra się mu oświadczyła,a on odmówił!!!!Drań jeden!!!!Kasandra zwariowała!!!!Nagle z góry spadł taki doktorek,co go tylko Kasandra widziała.Wyleczył ją!!!Hurra!!!!
Tak, to normalne. Ja też tak miałam, że na łuku weselnym kliknełam Kasandrą "weź ślub" bo wtedy Don przebywał na parceli Ćwirów no i on odmówił. A czemu? Sądzę, że mieli za słabe kontakty. Nie pamiętam już ale ta ok 80 górny wskaźnik a dolny ok 70. To za słabo na ślub. Kasandra miała też w obawach: "zostać porzuconą przed ołtarzem" i dlatego gdy jej obawa się spełniła z nieba zleciał taki doktorek i ją leczył nie?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.07.2005, 15:42   #419
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał lid
Historia 1
Miałam simkę w ciąży. Raz patrzę na nią, a ona umiera! Myślałam, że po prostu zapomniałam ją nakarmić - więc wyszłam z gry bez zapisywania. Gdy weszłam spowrotem od razu kliknęłam na nią i okazało się, że wszystko jest ok - tn zielone ale i tak umarła! Jednak udało mi się ją ożywić
Ja też tak miałam, tylko, że nikt nie był w ciąży, ale zmarł (prawie że ) i nie wiem czemu. Otóż grałam w Biedaków i Damian brał ślub z Andżeliką. Trochę miał potrzeb niepozaspakajanych, tj. pęcherz, higiena i energia. Położyłam go spać, za chwilę on wstaje, a Błażejowi (jeszcze z nim mieszkał ) pojawiło się w poleceniach "płacz cicho" i portret Damiana. Okazuje się że Damian kituje i co najdziwniejsze nie wiem czemu! Nie chory, nie głodny, ducha nie zobaczył ani nie był stary! Przylazła kostucha i kazałam Andżelice prosić o życie... Na szczęście udało się, ufff :* Czy takie sytuacje naprawdę nie są powalone?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.07.2005, 15:49   #420
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Jakubvl
No właśnie U mnie Balbina Biedak wyszła za mojego sima. Urządzili wesele, uzyskało ocenę balanga (nie wiem jak to w takich warunkach się stało). Jak się skończyło zaraz za autobusem szkolnym ktorych wracał Błażej przyjechała limuzyna. Młoda para do niej wsiadła i po chwili miała na max paski potrzeb. Po jakiś 2 godzinach wyszli i pojawił się komunikat "To chyba nie jest dobry pomysł. Maciek (niemowlak od balbiny i jej śp. męża) wymaga opieki."
Jakubvl jaki zbieg okoliczności, że ty też nazwałeś tego niemowlaka Maciek (bo ja oczywiście tak samo go nazwałam, hah, wtedy gdy mi się urodził w kalendarzu były imieniny Maćka i tak jakoś wyszło )
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania