|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja pisałem
![]() Powtórzę: Można mieć najwięcej 8 simów, 6 zwierząt ale wszystkich razem nie może być więcej niż 10! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Czyli byc moze Narutoman ratuje mi zycie hehe moze jak stworze hmm.. 2 psy i 2 konie + 1 kot, 2 simow.. to bede mogla miec jeszcze 3 zwierzecych maluchow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
![]() 2 konie + 2 psy + jeden kot = 5 zwierzaków czyli będziesz mogła mieć jeszcze tylko jednego malucha, bo może być najwięcej 6 zwierząt, 8 simów a wszystkich razem (simów i zwierząt) może być 10 Czyli np jak zrobisz 6 zwierząt to będziesz mogła mieć jeszcze 4 simów, a jak zrobisz 8 simów, to będziesz mogła zrobić jeszcze tylko 2 zwierzęta ... i pisałaś jeszcze o 3 zwierzęcych maluchach a jak tak zrobisz to będziesz mogła mięć najwięcej jednego ![]() Ostatnio edytowane przez Narutoman : 24.09.2011 - 11:47 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
W dwójce nigdy nie urodziło mi się w miocie więcej szczeniąt/kociąt, niż mogło jeszcze dojść. Jeśli miałam pięć dorosłych psów, to rodził się jeden szczeniak, a jeśli miałam sześć, to wcale nie było opcji rozmnażania. Wiem co mówię, bo co prawda dawno, ale hodowałam psy i koty na potęgę
![]() Z tego co zrozumiałam, klacz można zaprowadzić do tego ośrodka dla koni i wybrać reproduktora (nie wiem, czy u koni nazywa się to tak, jak u psów), dzięki czemu może być w ciąży, chociaż nie mamy własnego ogiera na parceli. Fajne rozwiązanie, w końcu prawdziwe hodowle psów i kotów też nie mają często swoich samców. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
anka91 chyba nie... bo jak będziesz miała 4 zwierzat (2 psy i dwa konie) i jeszcze 1 kot to będzie razem 5. I jeszcze 1 zwierzak. I 4 simów. Max zwierząt to 6 więc nici
![]() ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Maszka pisalam o 2 psach, 2 koniach, 1 kocie i tylko 2 simach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
ach to tak ma byc.. ja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Naprawdę wyobrażacie sobie, że macie na parceli na przykład konie 2+1, psy 2+3, koty 2+2, co razem daje dwanaście zwierząt, do tego kilku Simów, i wszystkim poświęcacie uwagę? To ja już wolę stworzyć kilka rodzin i grać nimi na zmianę. Jedna skupi się na koniach, w drugiej podstawą będzie hodowla psów, a trzecia będzie hodowała koty.
Jak już kiedyś pisałam, na początek planuję rodzinę z jednym psem, jednym kotem i parą koni, które będą miały źrebaka, ogier będzie świetny w skokach itp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
ale co ja poradze ze stworzylam takie slodkie zwierzaki i chce nimi grac heh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 168 (0 użytkownik(ów) i 168 gości) | |
|
|