![]() |
#4261 |
Reputacja: 10
|
![]()
Narutoman słodko ^^ A czy będzie w grze? Ja stworze tego rudego, niebieskookiego kotka. On był słodki ^^ Miał taki biały brzuszek, jasno-rudą sierść i niebieskie oczka. Nie mogę przestac marzyć... <odpływa>... Ale jamnik też musi być!
|
![]() |
#4262 |
|
![]()
Skoro stworze swoją rodzinę to Beti musi być
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4263 |
|
![]()
WOW
![]() Sam dodam coś od siebie, póki, żadnych nowości nie ma, że ja stworzę, w nowym mieście tylko młodą parę z jednym kotem, psem i koniem, który będzie szukał swojej drugiej połówki (może znajdzie ją w postaci jednorożca).
![]() |
#4264 |
|
![]()
Ja też chciałam się wstrzymać,ale w końcu nie wytrzymałam zainstalowałam zrobiłam pare stworzonek i ... kreator poszedł w kąt...chciałam załączyć normalne simy,a tu mi lancher (czy jak to się zwie) nie działa ;( Dno z tym demem. Na przyszłość wiem,by nie instalować żadnych próbek do simsów. Ale tak w praktyce jak będę miała Zwierzaki to stworzę w nowym miasteczku 3 rodzinki. Pierwsza z nich będzie miała parę psów. Druga parkę kotków,a trzecia jak już wiadomo ranczo z konikami.
Ostatnio edytowane przez Sahara : 24.09.2011 - 13:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4265 |
|
![]()
Jaki offtop?
Rozmawiamy o zwierzakach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4266 |
|
![]()
Tak, ale ta rozmowa bardziej, albo i nawet wyłącznie pasuje do tematu Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?
![]()
![]() |
#4267 |
|
![]()
O ile mnie już trochę znacie, to wiecie że się muszę czegoś przyczepić- taka natura
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4268 |
|
![]()
Juhas, możesz rozwinąć, bo nie wiem o co Ci chodzi
![]() Mnóstwo nowych zdjęć Alex Boyd - Light Up Tonight Cher Lloyd - Superhero Erasure - Where I Start To (Break It All Down) Kimbro - Good Intent Anjulie - Headphones Asher Roth - Another One Down feat. OF BG5 - Lay A Little Sunshine Blush - Undivided CSS - City Grrrl Eamhardt Jr. Dale Jr - Morning Thought Jack's Mannequin - Television Joshua Radin - Here Lies Katy Rose - A Part Of It Lenka - Two Luke Bryan - Country Girl (Shake It For Me) Martina McBride - Teenage Daughters Mona - Lean Into The Fall Outasight - Life Or Something Like It Robby Armstrong - Rodeo Rock Mafia - The Big Bang Speakers - Gimme Go The KickDrums - Counting On You The Lunabelles - A Place To Shine Thompson Square - I Got You Wolf Gang - The King And All Of His Men Carpool - Shine On Fall On Your Sword - New Ways to Vandalize Your Heart Galactic - Ohhh Ahhh To wszystkie nowe piosenki jakie znajdą się w zwierzakach oczywiście w języku Simlish ![]() Ostatnio edytowane przez Narutoman : 24.09.2011 - 13:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4269 |
|
![]()
Fajnie że Lenkę wciągneli bo lubię jej piosenki niektóre
![]() Narutoman bo stronę wcześniej pisaliście o stodole dla koni ![]() ![]()
![]() |
#4270 |
|
![]()
Dość dużo tych piosenek
![]() Bardzo podoba mi się że do TS3 śpiewają prawdziwe gwiazdy ... a te piosenki w TS2 to była totalna porażka I też lubię Lenkę i jej piosenki takie jak ''The show,, ''trouble is a frend,, i ''heart skip a bit,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|