![]() |
#4272 |
Reputacja: 10
|
![]()
dzieki wielkie!!!
![]() A czy moge jakos zainstalowac,lub odinstalowac sims3packi bez uzycia launchera? ![]() Bo przez niego nie wiem czemu, nie chce mi zainstalowac(3lata dzialal okej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4273 |
Reputacja: 39
|
![]()
Nie, nie można, do instalacji potrzebny jest laucher. Można jednak przekonwertować s3p na pliki package i potem instalować jak inne CC tego typu: program.
Co do odinstalowywania, to musiałbyś chyba grzebać w plikach z folderu DCCache. Więc raczej bez lauchera sobie nie poradzisz.
![]() |
#4274 |
|
![]()
Czy ktoś mógłby mi dać link do Nraaasa,dzięki któremu da się ustalić płeć i ilość dziecka podczas ciąży i napisać jak to zainstalować?Widziałam tą stronę,ale nic z niej nie rozumiem mimo,iż w miarę angielski znam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4275 |
|
![]()
Pobierz tego moda: link
Gdy już masz wszystko zainstalowane, to klikasz na ciężarną simkę, wybierasz nraas>master controller i gdzieś tam są opcje dotyczące ciąży.
![]() Ostatnio edytowane przez Hebe : 10.02.2015 - 20:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4276 |
|
![]()
No tak,tyle,że właśnie nie mam bladego pojęcia jaką wersję mam pobrać. Base,cheats itp?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4277 |
|
![]()
Więc tak: "base" musisz pobrać, bo to jakby podstawa moda, a inne podane poniżej to tylko dodatki. Nie jestem pewna czy opcje dla ciężarnych są w wersji podstawowej, więc najlepiej pobierz pliki "base" i "cheats" i oba wrzuć do Packages.
![]() |
#4278 |
Reputacja: 13
|
![]()
Mam jedną sprawę - otóż próbowałam zainstalować na komputerze The Sims 3 - wszystko było dobrze do czasu próby włączenia gry (instalacja przebiegała bezproblemowo) - wtedy pojawił się komunikat "Nie udało się uruchomić gry. Urządzenie 0 nie mogło uruchomić tego tytułu. Stosowana karta grafiki nie obsługuje funkcji Shader przynajmniej w wersji Model 2. Zaktualizuj swoją kartę". Mam kartę graficzną Intel(r) celeron(r) cpu 2.53Hz
I teraz pytanie - czy wystarczyłaby aktualizacja sterowników (aczkolwiek czytałam kiedyś - nie wiem czy to prawda, bo się nie znam - że nie ma do tej karty graficznej sterowników), by gra odpaliła - i gdyby nawet gra działała, to nie zepsułaby niczego(czyt. nie przepaliła karty graficznej), czy będzie konieczna wymiana karty? Niby pisze o aktualizacji, ale sama nie wiem - wolę nie ryzykować bez niczyjej porady :/
Człowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce... Ostatnio edytowane przez Księżniczka Mordoru : 11.02.2015 - 21:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4279 |
Reputacja: 11
|
![]()
Witajcie, problem dotyczy TS3 Studenckie Życie. Zauważyłam, że simowie nastolatkowie ale też dorośli mają jakimś cudem ukończone studia na różnych kierunkach, chociaż to nie prawda bo oni nigdy niczego nie studiowali...
![]() Mam mody MasterController i Overwatch i jeśli da się coś zdziałać przy ich użyciu to bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś wie jak się do tego zabrać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4280 |
Reputacja: 13
|
![]()
@KarolinaJ też miałam taką sytuację, że dopiero co Tristan Van Gould dorósł do młodego dorosłego i nagle miał ukończone studia, może tak już po prostu jest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 88 (0 użytkownik(ów) i 88 gości) | |
|
|