![]() |
#422 |
Guest
|
![]()
Mi kot chciał zjeść papugęi rybkę. Byłam wtedy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Guest
|
![]()
Talio to nie ten dział, zajrzyj do tematu o zwierzakach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Guest
|
![]()
Mnie również sytuacja o klozecie rozbawiła. :lol:
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Guest
|
![]()
no.
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Guest
|
![]()
Miałem dziwną sytuacje. Robiłem sobie mnóstwo skrzatów aby je sprzedać i troche zarobić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#428 |
Guest
|
![]()
Z skrzatami to u mnie nie raz tak było ale nigdy sims nie umierał.Raz rozpaliłam grila i robiła simka hamburgera. Gotowanie na maxa. A ja tu patrzę i cały ogród się pali. No cóż cały ogród się spaluił z simką (nie zapisałam gry) Nie rozumiem tego że jak miała tyle umiejętbości i ta spaliła obiad i ogród i siebie???
Raz po imprezie zasnei mi goście no cóż nie chciałam ich budzić. Ale rano postawiłam telewizor i wstali ale stali w1 miejscu nawet się nie ruszali, i po chwili znów zasneli no coż nic na to nie poradziłam po paru dniach umarli.(Nie znałam wtedy kodu na sprzedawanie simów). Miałam również okropnego fanatyka (fanatyczny wielbiciel). Weszedł mi do domu!!! I ukradł nagrodę świata mody i to jeszcze 1 miejsce. Od tej pory wszystkie nagrody trzymam w ogrodzomnym pokój. |
![]() |
![]() |
#429 |
Guest
|
![]()
a jak mozna zastrzelic sima? czytalam wczesniej, ze sim ma karabin albo noz, skad to mozna wziac???
|
![]() |
![]() |
#430 |
Guest
|
![]()
Ta stronka byal wiel;e razy podawana..Nie pamietam adresu ale strona do broni jest w temacie Ooo musze to miec i ktos zalozyla temet spluwy i tam jest stronka z bronia..
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|