![]() |
#422 |
Guest
|
![]()
Corn 2!!! Tera ja. "Między murem, a granicą" odc.11
W monemcie kiedy pani Ekret skończyła zdanie iga przestała kontektować. Byłą nad jeziorem. Widziała coś, tylko nie wiedziała co. To chyba był... Tak to był on. To Arek. Ma na rękach pół martwą Klare. Iga podeszła do nich bliżej. Poczuła ciepło.Spojrzała w góre. Słońca było za chmurami. Dlaczego ona się poci? Czemu boli ją głowa? Zobaczyła swoją nauczycielkę. Ona gdzieś biegła. Była złą i ucieszona. Usłyszała śmiech. Ten sam śmiech, którym śmiał się Arek. - Iga? Iga?!!! - Prosze pani!!! Musimy iść!!! Musimy!!! Chodźmy po mame!!! Słyszy pani?! - Ale... - Nie ma żadnego "ALE" musimy!!!! Zbiegły ze schodów. Pobiegli po mame Igi. - ALe córeczko co się...? - O nic nie pytaj mamo! Musimy się spieszyć! Tuchodzi o życie Klary!!! Wybiegły ze szpitala. W mieście było tylko jedno jezioro. Pobiegły tam. Zapadł zmierzch. Były nad tym samym jeziorem które widziała Iga. Spokojna tafla jeziora. Cisza. Spokój. Nic nie wróżyło na katastrofe. Aż tu nagle: A. Pojawiła się nauczycielka Igi i Klara B. Pojawi się duch Klary i ojca C. Przybiegnie Arek i powie im, że... ---------- Corn i Likagirl naserio super piszecie!!! |
![]() |
![]() |
#423 |
Guest
|
![]()
Odc. 15
- Maszyna przestaje dzialac! - Krzyknela osoba podobna do Pauliny... ,,Nie... To oni... Jak oni mogli mi to zrobic..?" - Myslala Ania. Zdjela z siebie dziwny kask i zeskoczyla z materaca. - Co wy wyprawiacie? - My... Tego... - Zaczal jekac sie Artur. Ania skierowala reke tuz w jego szyje. Wiedziala, ze musiala z tymi mocami kierowac sie rozsadkiem, ale jak ona tak cierpiala, to Paulina tez jakos musi. Zrobil sie ogromny, czerwony blysk i pojawil sie demon... Artur demonem!! Ale szok... Ania probowala skorzystac z mocy ale nic sie nie udawalo... Wiec chwycila najblizszy noz. Demon zadrapal Anie po twarzy i troche krwi polecialo jej po poliku. Ania rzucila sie na niego... Wiedziala, co robi... I ugodzila demona nozem w serce. Demon zaczal strasznie jeczec, zlapal Anie i ja rzucil w sciane. Turlal sie po ziemi, starajac doturlac sie do Pauliny, ale mu sie nie udalo... Tuz pod Paulina pojawil sie proch... - Jak.. Jak ty moglas! - Jak ty moglas, Paula! Ty to zaczelas! Czemu mi to zrobilas? Oszukiwalas mnie przez tyle czasu? Przez polowe mojego zycia... matko boska... Ala... - Sprobowala sie podniesc Ania. Domyslila sie, ze te mocne rzucenie o sciane spowodowalo zlamanie reki. Paulina zrobila sztuczny usmiech. - Masz racje... - Chwycila z tylu noz i... 1. Rzucila sie na Anie 2. Rzucila nozem w kierunku sciany, ale Ania zrobila unik 3. Zabila siebie .................................................. ............ Czekam na głosowanie ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Guest
|
![]()
"Między murem, a granicą" odc. 12 (mój numer w dzienniku!)
Jeziora zabulgotało. Pani Ekret, mama i Iga zbliżyły się do siebie. Nagle z jeziora wynurzyła się srebrno przezroczysta postać. Unosiła się w powietrzu. - Nie bójcie się. To ja -Paweł. - Tata!- krzyknęła Iga. - Mój Boshe! -krzyknęły jednocześnie pani Ekret i mama Igi. - Musicie ratować Klare. Ona ma jeszcze szanse. Bardzo małe szanse... Chyba niedługo do mnie dołączu... - Nie!!! Nie mów tak tato!!! -rozpłakała się Iga -Dlaczego ona? Ona jest jeszcze taka mała! Nic nie rozumie!!! - Tak już musi być, Iguś.-I duch ojca podleciał do Igi. - Odejdź! Nie jesteś moim ojcem! Nie!!! Tata nigdy by tak nie powiedział!!! - Taka jest prawda... Iga zapamiętaj jedno. Zawsze wierz w... -ale nie dokończył. Rozpłynął się w powietrzu. - W co?! Tato!!! -Oh! Cóż za ładne spotkanie rodzinne! Aż szkoda rozbijać tej rodzinki. - Usłyszały głos za plecami. Odwróciły się a tam... A. Stała nauczycielka Igi z Klarą na rękach. B. Stał Arek. C. Wszyscy wymienieni powyrzej. -------------------- Corn 2!!! Super opowiadanko!!! -------------------- Sorki, że nie było ducha Klary... |
![]() |
![]() |
#425 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#426 |
Guest
|
![]()
Czesc, co myślicie o moim "imieniu"? Jak myślicie, skąd się wzięło?(nawiasem mówiąc mam pomysł na historyjkę
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Guest
|
![]()
MIŁOŚĆ I PRZYJAŹŃ
Mary Kate Coleman i Ashley Acousticus to dwie najlepsze kumpele pod słońcem!!! pewnego dnia dziewczyny wybraly sie do parku i na boisku zobaczyly dwoch kolesi...jeden wysoki blondyn o niebieskich oczach a drugo bruten rowierz wysoki o zielonych oczach ... ten blondyn.. powiedziala Ashley - tak! piekny! mowi mary kate. -chyba nie bedziemy sie o niego klocic co nie mary??? -tak.chyba tak! THE END cz. 1 ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Guest
|
![]()
CIEMNA GWIAZDA odc.1
Aneta Thomson miała cudowne życie-była popularną aktorką, moała kochającego mężą, mądrą 9-letnią córkę, miała wielką (15-pokojową)willę z basenem... ![]() CDN. :unsure: |
![]() |
![]() |
#429 |
Guest
|
![]()
Troche krótkie te wasze opowiadanka. Cóż... Czekam na wybranie odp. w moim!!!
|
![]() |
![]() |
#430 |
Guest
|
![]()
CIEMNA GWIAZDA odc.2
...Aneta Thomson, jedyna żywicielka rodziny straciła pracę. :unsure: Początkowo ukrywała ten fakt przed rodziną, starała się znależć nową pracę, ale albo jej nie odpowiadała praca, albo jej nie chciano przyjąć. W końcu powiedziła o tym smutnym fakcie swojemu mężowi-Tomkowi. Nie mieli pieniędzy na utrzymanie willi, więrc musieli powiedziedź swej córce, że się przeprowadzają. Córka-Ania- z przykrością przyjęła ten fakt, ale przyjęła. Rodzice sprzedali willę i poszlio do siostry Anety-Alinki. Alinka była pracowitą, zamkniętą w sobie lekarką. Ze zdziwieniem przyjęła to, że rodzina jej bogatej, chciwej i pięknej siostry chce u niej zamieszkać :o . Jednak gdy Aneta przedstawiła Alice obecną sytuację, Alinka się zgodziła. Na dodatek Aneta obiecywała, że będą płacić za siebie, i że kiedyś da jej mnóstwo pieniędzy i mieszkanie za zgodę. Wszystko układało się niezle aż do chwili, kiedy.... ![]() CDN Basieńko, wybieram u ciebie A(wiesz, że też nazywam się Basia?). |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|