|
|
#422 |
|
Guest
|
Faktycznie oczy mają kształt do tamtych.Ogólnie piękna simka i odrazu widać różnicę.
10/10 tym razem nie odejmę ci tego 1 punktu za oczy. |
|
|
#423 |
|
Reputacja: 10
|
Bardzo ładna, naturalna. Te oczy mogą być, ale nie podobają mi się te rzęsy na dolnej powiece.
|
|
|
|
|
#424 |
|
|
Myślę, że to podobieństwo wynika ze ''stylu'' tworzenia simów. Po prostu taki wypracowałaś i ciężko co od niego odejść. Wiem coś na ten temat
![]() No, ale simka mi się podoba. Jest taka delikatna i naturalna. Skąd masz fryzurkę? A, no i nie wiem czemu, ale nie podoba mi się cień do powiek. Poza tym jest śliczna
|
|
|
#425 |
|
|
Theresa jest świetna. Ma extra prezentacje, naprawdę mi się podoba. Fajny makijaż. Widzę że ciągle wracasz do skina z frontbum, pewnie najlepiej ci się na nim pracuję. Jedynie co mi nie pasuje to oczy które są nieproporcjonalnie duże i jajowate w stosunku do jej twarzy.
8/10. |
|
|
|
|
#426 |
|
|
Theresa jest piękna.
Jak większość Twoich simek zresztą. Jednak, przyczepię się do nosa, które chyba najgorzej Ci wychodzą. Wydaje się za duży jak na jej śliczną twarz. 9/10
|
|
#427 |
|
Reputacja: 14
|
Camilla:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#428 |
|
Guest
|
Wow, jest piękna. Bije od niej delikatność i spokój. Odnoszę wrażenie, że skądś ją znam... Do kogo jest podobna?
|
|
|
#429 |
|
Reputacja: 14
|
Trzy słowa: W, O, W
![]() To jedna z najlepszych Simek, jakie widziałem Nie mam zastrzeżeń.Moja ocena: nieskończoność/10. |
|
|
|
|
#430 |
|
|
Hm,jak to mozliwe,że ja nie trafiłam do tej pory na twój wątek,hm...ale już zdążyłam go nadrobić
Piekne te twoje Simki Niektóre są troche do siebie podobne,ale powala mnie sposób ich prezentacji-świetny. Camila mnie urzekła,jest taka "swojska" i delikatne. Ogólnie za wszystkie Simki 9,5/10
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|