![]() |
#421 |
Reputacja: 10
|
![]()
Słuchajcie, mam pytanie do tych, którzy już mają Karierę. Właśnie zrobiłam aktualizację mojej gry (Nie mam Kariery, ale byłam ciekawa, co nowego zepsuli). No i jak są te nowe powiadomienia, to ja mam nieraz ich ze 100, bo uczę Simy hurtem umiejętności. Jest jakiś sposób, żeby wszystkie wiadomości naraz usunąć? No bo do tej pory to włączałam na chwilę tryb budowy lub kupowania, a teraz wiadomości nie znikają po tym zabiegu.
Jeszcze jedno. Jestem ciekawa jakie są kody do Kariery. Mógłby ktoś wpisać: "Help" w konsolę i zobaczyć, czy doszło coś nowego? Interesuje mnie też, czy TestingCheatsEnabled true ma nowe możliwości, a jak tak, to oczywiście, jakie... Z góry dzięki. Co do modów, to po nowej łatce tylko jeden mi przestał działać. Gra się uruchamiała normalnie, ale żaden zapis się nie chciał załadować. Tym "jedynym" modem jest NRaas Super Computer. Mam też NRass Debuger Enabler i on działa nadal OK. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#422 |
|
![]()
Albo po kolei zamykać krzyżykiem, albo zsunąć je na bok za pomocą strzałki (ale wtedy one się nie usuwają, tylko ukrywają).
Nie sprawdzałam dodatkowych kodów, ale w testingcheatsenabled true nie ma nic nowego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
|
![]()
Szkoda. Nie lubię modów, bo zamulają grę (nie mylić z powodowaniem błędów, moim zdaniem to gra ma błędy, a nie mody), ale w trójkę bez modów nie da się grać. Nie ma kontroli nad Simami tak rozwiniętej jak w dwójce. Nie ma łatwego i przyjemnego sposobu na uczenie się umiejętności, nie ma możliwości zmiany rysów twarzy Sima itd... Gdyby trójka dawała takie "kodowe" możliwości co dwójka, nie miałaby żadnych modów, poza tym wyłączającym cenzurkę.
A dorobił się już ktoś robota? Dajcie screeny i obszerne info ![]() EDIT: Dzia za kody. Pisaliśmy w tym samym czasie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
|
![]()
A ja mam pytanie, przy czym nie czytałam ostatnich 3-4 stron, wiec jeśli tam była odpowiedź, to przepraszam. A spieszy mi się do odpowiedzi, bo jakby co zdążę jeszcze do sklepu.
A więc: ta wersja pamiątkowa gry - napisane jest, że jednym z bonusów jest "kod na pobranie dodatkowej zawartości do gry". Czy ma ktoś informacje co ta dodatkowa zawartość zawiera? Coś ciekawego uwagi? Czy może jest to ta nagroda za rejestrację, dostępna w store? Z góry dziękuję ![]() Ostatnio edytowane przez Altaria : 02.06.2010 - 17:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
|
![]()
Łeee, ale wam dobrze
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
|
![]()
widzę że ciekawie się zapowiada
![]()
![]() |
![]() |
#428 | |
|
![]() Cytat:
![]() Moim zdaniem nic specjalnego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
|
![]()
Czyli toto ze store, co mi się nie podoba. Myślałam, że to jest za rejestrację również zwykłej gry Kariera, a nie tego wydania specjalnego, ale skoro tak... Uff... bardzo dziękuję za odpowiedź, lecę na autobus ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |