Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Forumowa Mafia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.08.2013, 12:07   #421
Morgana

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia

weszlam na stolowke. w sumie sama nie wiem po co. po prostu, wloczylam sie, chcialam uciec od tego zgielku i wszechobecnego przezywania smierci rudej.
w pomieszczeniu bylo kilka osob. gapily sie na jakis plakat.
-co sie tu dzieje? o co chodzi z... biosoczkami?- zapytalam zdezorientowana.
Morgana jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.08.2013, 12:07   #422
Alcioo :33

Reputacja: 12

-Czekaj, ktos powiedzial moje imie- okrazyle wzrokiem sale- ktokolwiekmnie wolal, tu jeste, jestem Maqryll!
-Co do Rudej, tak wiem, to on- wyciagnalem zdjecie z torby- kreci sie tu czasami- dopowiedzialem u zauwaxylem, ze chyba go kojazy.
Alcioo :33 jest offline  
stare 01.08.2013, 12:09   #423
Cytryśnia

ojej, pomógł mi wstać. Jakie to miłe. Niby zwykły gest, ale w dzisiejszych czasach coraz rzadziej spotykany. Chyba lekko się zaczerwieniłam. Zauważył to?

No nic, szliśmy dalej, po chwili naszym oczom ukazał się wielki hangar.

- Tak sobie teraz pomyślałam, że ten Dean to mieszkał z Meryam, może chciał mieć mieszkanie dla tylko siebie? Co o tym sądzisz?
stare 01.08.2013, 12:11   #424
Malfurion

Reputacja: 19

Don spojrzal na Maqrylla ze zdziwieniem.

- Jak nie glosy, to wrzeczy. Dziwny gosc- pomyslal

Podszedl do automatu z napojami i zamowil, ulubione Ice Tea. Przysiadl sie do stolika, przy ktorym ktos siedzial, jednak nie zauwazyl obecnosci drugiej osoby. Chcial wysluchac rewelacji Maqrylla majac nadzieje, ze czegos nowego sie dowie w sprawie smierci Rudej.
stare 01.08.2013, 12:15   #425
Shiver

Reputacja: 21

Roia strasznie się zawstydziła. Udałem, że nie zauważyłem rumieńców na jej twarzy.
- To z pewnością jakaś korzyść, ale nie wydaje mi się, że zabiłby ją tylko dlatego.
Weszliśmy do Hangaru. Z jego przeciwnej strony stało dwoje ludzi - kobieta i mężczyzna. Wyglądali tak jakby również przyszli obejrzeć skoczki. Zbliżyliśmy się do nich.
stare 01.08.2013, 12:17   #426
kubuss

Reputacja: 10

John podniósł głowę. Przez chwilę musiał spać, gdyż po jej podniesieniu zobaczył spory tłum ludzi. Gapili się na jakiś plakat o treści: Stop biosoczkom!
- Czy w ogóle były tu jakieś biosoczki?
Omiótł szybko wzrokiem całą stołówkę. Było pełno ludzi, jak na ironię nikogo nie znał.
John wstał z krzesła, zabrał tackę z zimnym, niedokończonym obiadem i ruszył w stronę lady by odłożyć pozostałości po obiedzie.
Po drodze minął dwójkę rozmawiających ze sobą mężczyzn. Jeden z nich ciągle nadawał, drugi był nieobecny. To właśnie na tym drugim Kubussini zatrzymał wzrok.
- Ja Cię z skądś znam. Tylko skąd.
Chwila nieuwagi wystarczyła żeby upuścić tacę z pozostałościami z obiadu.
Zrobił się straszny huk. John miał nadzieję że nikt poza nim tego nie usłyszał. Jednak wzrok niektórych osób został skierowany właśnie na niego.
- Co za niezdara ze mnie.
Pozbierawszy wszystko z powrotem na tacę, wyszedł ze stołówki jeszcze raz rzucając wzrokiem na tajemniczego mężczyznę, którego skądś znał. Pytanie kim on był i skąd John mógł go znać.
Kubussini poszedł do swojej kwatery, rzucił się na łóżko, westchnął i usnął.
kubuss jest offline  
stare 01.08.2013, 12:18   #427
Cytryśnia

- Pewnie, ze nie tylko, ale to mógł być kolejny powód

Zauwazyliśmy dwoje innych ludzi. Chyba również przyszli obejrzeć skoczki pomyślałam

Qwerty podszedł do nich, więc poszłam za nim.

- Cześć, kim jesteście? zapytał otwarcie Qwert. Ja się nie odezwałam. Nie ufam tu nowopoznanym.
stare 01.08.2013, 12:25   #428

-Don, co do Rudej. Spotkałem ją, już po śmierci, może to dziwne, pewnie mi nie uwierzysz, ale powiedziała, żebym Ci przekazał, że będzie dawała Tobie wskazówki, gdzie są Wraith- mężczyzna zmarczył brwi- coś jeszcze. Wraith mają plany na najbliższe dni, kogo wyeliminować, jednak nie znajdujesz się tam. Nie wiem co planują, wiem, że przez najbliższe 6 dni nie zostaniesz zabity, chyba, że nagrabisz sobie- Don jakby zaczął rozumieć dlaczego Ruda zginęła- Wiesz jak zginęła Ruda? Dostała od Chrupka ostrzeżenie, że latam tutaj, i żeby trzymała dystans, ale ona to olała. Wraith nawet nie myśleli o niej, ale postanowili odebrać jej życie, żebyście sobie z nich nie kpili. Chrupek już o tym wie, ale chyba do końca się do mnie nie przekonał. Zapytaj Dianę, ona wszystko o mnie wie, wydaje mi się, że mnie lubi. Ruda przeczuwała, że zginie, jednak nie sądziła, że tak wcześnie. Chcesz coś jeszcze wiedzieć? Może opowiesz mi o sobie? Skończyłeś studia tak jak ja? Popatrz- wyciągnąłem fotki z życia na ziemi- Aha, i przepraszam, że od czasu do czasu się tak unoszę- wstałem i wziąłem to co on, Ice tea.
stare 01.08.2013, 12:30   #429
Malfurion

Reputacja: 19

Don sluchal uwaznie Maqrylla, starajac sie zrozumiec to co mowi. Niestety, wszystko co uslyszal bylo dla niego nielogiczne i niezrozumiale. Uslyszal od nowo poznej osoby jakies dziwne imiona osob, ktorych zupelnie nie znal. Po tej rozmowie, pojawilo sie jeszcze wiecej pytan.
Nagle Don zauwazyl mezczyzne, ktory przewrocil sie z taca. Zasmial sie lekko pod nosem. Chcial pomoc mu sie ogarnac, jednak sie powstrzymal.

- Nie oczekuj ode mnie, ze ci uwierze. Wszystko to co mowisz wydaje sie takie nierealne. - powiedzial lagodnie.

Don dopil napoj i wstal. Podal reke Maqryllowi na pozegnanie mowiac, ze idzie odpoczac w swoim apartamencie.
stare 01.08.2013, 12:37   #430

-Cześć, szkoda- wstałem i myślałem gdzie zostanę na noc.
Myślałem o Dianie, ale nigdzie nie mogłem jej znaleźć. Zostałem sam jak palec, nikt mi nie wierzył, a Wraith czekali tylko na zły ruch z ich strony. Otworzyłem torbę, wyciągnąłem listę, zaciekawił mnie Qwerty, chciałem go poznać, zacząłem chodzić i wołać Qwert- bo tak na niego mówili, wiem o nich wszystko, zabrałem najpotrzebniejsze rzeczy Wraith, to co mi jest najpotrzebniejsze. Na lokalizatorze zauważyłem, że jest gdzieśw okolicach skoczków, poszedłem tam cały czas wołając -Qwert! Qwert gdzie jesteś!?

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania