|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Maszka ale wiesz ze naprawde kot z niebieskimi oczami jest gluchy? Wiem co mowie moja ciocia ma hodowle 3 ras kotow i o ona wie wszystko nawet miala takie niebieskookie gluche koty
Co do operacji to pewnie niedroga to bedzie korekta nosa a droga to... powiekszenie umiesnienia u simow lub powiekszenie piersi u simek itd, no jak w realu ![]() Moje zwierzaki sa rozne, jedne psy uwielbiaja zabawe, inne sa agresywne, a jeszcze inne lubia plywac, polowac.. z kotami jest podobnie, jedne lubia sie bawic inne sa agresywne a jeszcze inne lubia polowac a z konmi to wgl.. sa posluszne, szybkie, przyjacielskie i zwinne itd ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
ja sie ciesze ze bedzie mozna robić operacje bo u mnie nie dziala edytowanie sima w CAP za pomocą kodu a moda nie chce ściągać żeby nie zaszkodzić grze
![]() ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
anka91 jestes pewna, że KAŻDY kot z niebieksimi oczami jest głuchy? bo ja kiedys miałam takiego z niebiekimi oczami, ale chyba głuchy nie był... W każdym razie gdzieś mam jeszcze jego zdjęcia ^^
mozliwe jest z tymi drogimi/ nie drogimi tak, że po nie drogiej będzie jak na bodajże ostatnim screenie. Że operacja się nie powiodła, bo lekarzem był pacjent. A droga to na pewno będzie lekarz ciebie operował.
![]() |
#4 |
|
![]()
Możecie mi powiedzieć tak łopatologicznie, co mam zrobić, żeby na jednym systemie mieć zainstalowaną i grę, i demo? W tej chwili mam na nowym komputerze samą podstawę, w którą wcale jeszcze nie grałam, i chcę już zainstalować wszystkie dodatki oraz wrzucić inne obiekty i swoje zapisy, ale chciałabym też mieć możliwość wchodzić w demo. Da się tak czy macie problemy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Maszka tak jestem pewna, no chyba ze zalezy jaka rasa bo np.. Ragdoll ma niebiskie- to juz taka rasa ale pozostale koty niebieskookie sa gluche
![]() nmin po prostu zainstaluj demo ja mam wszystko + dodatki na jednym systemie i wszystko dziala swietnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Kojarzę, że ktoś przerzucał jakieś foldery zależnie od tego, czy chciał grać, czy tworzyć zwierzaki, ale nie pamiętam, dlaczego... A może coś mylę? Nie mogę znaleźć tego postu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
Tam zmieniasz nazwę folderowi The Sims 3, na jakąś inną. Ja mam folder "The Sims 3 Gra", i tam mam dane normalnych Simsów, a jak chcę grać w Demo to zmieniam nazwę na "The Sims 3 Demo". Chodzi o to, że i gra, i demo korzystają z takiego samego folderu w Document and Setting i w tym właśnie tkwi szkopuł. Ejak, nie da się zmienić wielkości psa inaczej niż rasami, czyli nie mogę mieć np dużego chihuahuy... Może jeszcze to rozgryzę, uparta jestem ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 27.09.2011 - 18:21 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Bo mój kot wyglądal jakos tak: http://www.google.pl/imgres?q=rude+k...X3-ixDg&zoom=1 ale miał właśnie niebieskie oczy. Ja wcześniej nie wiedziałam, że takie koty są głuche. Teraz jest mi nawet przykro, że musiałam go później oddać...
Ale żeby nie robic offtopu ![]() ![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
ojj ale slodziak, tak ten byl z cala pewnoscią głuchy
![]() szkoda ze go oddalas ![]() ja tez nie moge sie doczekac, jeszcze tylko 3,5 tygodnia i bedzie dodatek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Rodzice nie pozwalali trzymać w domu kota...
![]() Do premiery zostało... 21 dni!!! 3 tygodnie! To liczać do 18 października, a to 24 dni licząc do 21 października.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 35 (0 użytkownik(ów) i 35 gości) | |
|
|