![]() |
#432 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Guest
|
![]()
Nie będe się wykręcał tlko naprawde spróbuje skopiowac tego smoka jak do kolegi pujde.
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Guest
|
![]()
a to dlatego ze duzo osob klamie
np. ktos kiedys powiedzial ze ma kly wampira i zrobil z tego czar na awans w pracy czy cos takiego ![]() potem mowia ze maja simy na innym kompie i nie da sie skopiowac, stacja sykietek sie popsula albo jakies inne wykrety mam nadzieje ze sebastian mowi prawde ![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Guest
|
![]()
Nie wiem kiedy pujde do kolegi . Pójde jak mnie zaprosi. A wogule po co ktos klamie na forum jak sie cos mówi to prawde . A nie jakies nieprawdziwe glupoty.
![]() |
![]() |
#436 |
Guest
|
![]()
Smoki nie odlatują chyba że się nimi nie opiekujesz to sobie pójdą.A jeśli nie chcesz smoka to go mozesz uwolnić.
Kłamie ktos po to zeby był zauważony i zwrócił uwage na innych lub lubi popisy, więc jak nikt jeszcze zielonego smoka nie miał tylko jeden taki twój kolega to trochę trudno w to uwierzyć. |
![]() |
#437 |
Guest
|
![]()
Ej mam pytanie czy zajrzycie na temat Chodowla smoków i odpowiecie mi na moje pytanie bo wiekszości osób sie nie chce
|
![]() |
#438 |
Guest
|
![]()
Ja nie wiem skąd mój kolega ma tego zielonego smoka . A pozatym nie wiem dlaczego jego smok jest na tym planie gdzie rodzinka jest i ten smok sie zachowuje podobnie do kotka. Morze dlatego że on ma też kota.
![]() |
![]() |
#439 |
Reputacja: 9
|
![]()
A moze poprostu sciagna sobie z jakiejs strony takiego smoka...
#440 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|