![]() |
#431 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez rainne : 05.05.2005 - 18:49 |
||
![]() |
|
![]() |
#432 |
Guest
|
![]()
Mam bardzo głupie pytanie: czy studenci mogą mieć dzieci? Bo gdy dzwonię z telefonu na studoach, to jest opiekunka do dziecka... A gdy odprężam ich (
![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ta opcja jest chyba tylko po to że jak sie balangi organizuje to wtedy jak sie ma małe dzieci bo koleżanka przyniosła aby sie zajeła. Albo jest to tylko dla jaj dane. |
|
![]() |
![]() |
#434 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Guest
|
![]()
Gdzie są zapisane foty ze studiów?
|
![]() |
![]() |
#436 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
S.J.Lec Ostatnio edytowane przez lay : 08.05.2005 - 16:18 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#438 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#439 |
Guest
|
![]()
Mam takie pytanko.. Czy jak jest sim nastolatek i pojade nim do miasta i kupie ciuchy dla młodego dorosłego to jak tym nastolatkiem pójde na studia to będie miał te ciuchy co kupiłam czy nie??
I jeszcze drugie pytanie: Mam simsy na studiach angielskie i mam troche kłopotów z graniem.. I kiedy chciałam wysłać nastolatka na studia przez telefon klikałam College i wyświetlały mi się trzy opcje nie chcialam brać żadnej z nich żeby czegos nie zdupczyć moim nastolatkiem.. No więc: Czy u was też sie wyświetlają 3 opcje? Jak one brzmią? I jeszcze jakby był ktoś tak miły i przetłumaczył mi je na angielski.. ![]() Z góry dziękuję. ![]() EDIT: I jeszcze jedno.. Czy ten hack z modthesims z ciąża nastolatek.. To czy one mogą mieć dzieci z dorosłymi?? Ostatnio edytowane przez AleX : 08.05.2005 - 21:19 |
![]() |
![]() |
#440 |
Guest
|
![]()
Kazdy ma te trzy opcje. Oto jak brzmia po polsku:
1) Jedz na uczelnie. 2) Wystap o stypendium. 3) Przegladaj otrzymane stypendia. A teraz ja mam pytanie. Czy mozna przyspieszyc czas by egzamin koncowy odbyl sie szybciej niz normalnie co chyba 70 godzin? Ostatnio edytowane przez Iwa : 09.05.2005 - 10:38 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |