Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.05.2005, 21:44   #431
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lapis_Lasuli
Yyy...no właśnie na aparacie mam tylko funkcę sprzedaj za 100$ jak już je "cyknę". Może ktoś inny zna odpowiedź??
a wchodziłaś w trub kupowania ?? wtedy takie zdjęcie po prostu podnosisz i wieszasz, lub stawiasz na szafce, biurku, itp.

Cytat:
Napisał gotrig
moze mi ktosik przypomniec strone na ktorej jest hack do pobrania -bara bara nastolatkow zeby dzialal w "sims na studiach"? bardzo prosze.
http://www.modthesims2.com/showthrea...t=56865&page=1 plik z końcówką "EP" w nazwie.

Ostatnio edytowane przez rainne : 05.05.2005 - 18:49
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.05.2005, 15:13   #432
mar(tunia)
Guest

Domyślnie

Mam bardzo głupie pytanie: czy studenci mogą mieć dzieci? Bo gdy dzwonię z telefonu na studoach, to jest opiekunka do dziecka... A gdy odprężam ich (, to nie ma opcji "Postaraj się o dziecko". Jest tylko "bara-bara".
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 15:30   #433
Loczek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał mar(tunia)
Mam bardzo głupie pytanie: czy studenci mogą mieć dzieci? Bo gdy dzwonię z telefonu na studoach, to jest opiekunka do dziecka... A gdy odprężam ich (, to nie ma opcji "Postaraj się o dziecko". Jest tylko "bara-bara".
Nie nie mogą mieć.
Ta opcja jest chyba tylko po to że jak sie balangi organizuje to wtedy jak sie ma małe dzieci bo koleżanka przyniosła aby sie zajeła.
Albo jest to tylko dla jaj dane.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 15:46   #434
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał mar(tunia)
Studenci nie mogą mieć dziecka... Chyba, że zyjesz dorosłą simką i zaprosisz studenta... Wtedy się da... Nie wiem, po co jest ta opiekunka...
stare 08.05.2005, 16:04   #435
simmanka
Guest

Domyślnie

Gdzie są zapisane foty ze studiów?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 16:09   #436
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał simmanka
Gdzie są zapisane foty ze studiów?
Może zanim adasz pytanie, to przejrzysz temat, w którym je zakładasz?? Odpwiedź na twoje, wiele razy powtarzane, pytanie znajdziesz w.... pierwszym poście tego tematu....
Cytat:
37. Gdzie sa zdjecia z TS2NS - w katalogu>neighborhoods >N00x ( x numer otoczenia )
Powstrzymam sie od komentarza :\ ...

Ostatnio edytowane przez lay : 08.05.2005 - 16:18
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 16:51   #437
taga91
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał mar(tunia)
Studenci nie mogą mieć dzieci, chyba że użyjesz kody boolProp testingCheatsEnabled true ale to opisane jest dokładniej w poradniku tego kodu ( nie pamiętam dokładnie jakie opcje trzeba wybrać więć podaje link) http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13657
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 18:31   #438
mar(tunia)
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał taga91
Studenci nie mogą mieć dzieci, chyba że użyjesz kody boolProp testingCheatsEnabled true ale to opisane jest dokładniej w poradniku tego kodu ( nie pamiętam dokładnie jakie opcje trzeba wybrać więć podaje link) http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13657
ALe to troche dziwne, że opiekunka jest... Do czego ona jest, żeby się studentami zajmowała?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 21:04   #439
ajatakarozczochrana
Guest

Domyślnie

Mam takie pytanko.. Czy jak jest sim nastolatek i pojade nim do miasta i kupie ciuchy dla młodego dorosłego to jak tym nastolatkiem pójde na studia to będie miał te ciuchy co kupiłam czy nie??

I jeszcze drugie pytanie: Mam simsy na studiach angielskie i mam troche kłopotów z graniem.. I kiedy chciałam wysłać nastolatka na studia przez telefon klikałam College i wyświetlały mi się trzy opcje nie chcialam brać żadnej z nich żeby czegos nie zdupczyć moim nastolatkiem.. No więc: Czy u was też sie wyświetlają 3 opcje? Jak one brzmią? I jeszcze jakby był ktoś tak miły i przetłumaczył mi je na angielski..
Z góry dziękuję.

EDIT: I jeszcze jedno.. Czy ten hack z modthesims z ciąża nastolatek.. To czy one mogą mieć dzieci z dorosłymi??

Ostatnio edytowane przez AleX : 08.05.2005 - 21:19
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2005, 10:00   #440
Iwa
Guest

Domyślnie

Kazdy ma te trzy opcje. Oto jak brzmia po polsku:
1) Jedz na uczelnie.
2) Wystap o stypendium.
3) Przegladaj otrzymane stypendia.

A teraz ja mam pytanie.
Czy mozna przyspieszyc czas by egzamin koncowy odbyl sie szybciej niz normalnie co chyba 70 godzin?

Ostatnio edytowane przez Iwa : 09.05.2005 - 10:38
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania