![]() |
#431 |
Reputacja: 22
|
![]()
Własny biznes instaluje się tak jak każdy inny program, trzeba też wpisać kod, który znajduje się na odwrocie instrukcji. Chyba, że masz pirata...
Uzupełnię trochę pytań Limonki 7. Jaki biznes można założyć? Można sprzedawać praktycznie wszystko, czyli sklep z elektroniką, zakład fryzjerski, fabrykę zabawek itp. 8. Są jakieś ograniczenia do ustalania cen? Tak są, ceny ustala się wg poziomów, coś takiego jak tani, drogi, bardzo tani, bardzo drogi(nie pamiętam jak to szło) 9. Czy jeden sim może odwiedzać firmę drugiego sima? Dobre pytanie, sama tego nie sprawdzałam 11. Faktycznie można robić fundamenty w domu? ?? Nigdy nie robiłam. Ale możesz jeżeli wybudujesz dom na ziemi a później w środku wstawisz fundamenty. 12. AddneighbortoFamilycheat o co tu dokładnie chodzi z tym kodem!? - Dodaje opcję "add sim to family" (dodaj nowego sima) do interaktywnego menu. Kod powinien wyglądac tak: addNeighborToFamilyCheat on/off 18. Jak można rozkręcić biznes w domu? Tak samo jak na parceli publicznej. Najbardziej opłaca się sklep z elektroniką |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#432 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#433 |
Guest
|
![]()
kto kolwiek by Ci podał swój kod to i tak by działał
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Guest
|
![]()
Cześć wszystkim, zrobiłem w dodatku Własny Biznes kwiaciarnie i ludzie przychodzą tylko grać w lotki i grać w szachy. Nikt nic nie kupuje, zrobiłem sklep elektroniczny i to samo tylko że ludzie gadają ze sobą. Co zrobić żeby kupywali? :1smutny:
|
![]() |
![]() |
#435 |
Guest
|
![]()
Może zatrudnij sprzedawców, aby zachęcali ich do kupna
![]() ![]() Pozdrowienia, Nikita |
![]() |
![]() |
#436 |
Guest
|
![]()
A jak sie robi zeby simka miala bliźniaki ? Bo cos tam slyszalam ze trzeba wpisac kod ale kiedy sie go wpisuje? po POD (postaraj sie o dziecko) czy jak ona jest w ciąży czy kiedy?
|
![]() |
![]() |
#437 |
Guest
|
![]()
Wpisz:
twinzr2cute - rodzą się bliźniaki (mi ten kod nie działa) Forcetwins - sim urodzi bliźnięta Forecetriplets - rodzą się trojaczki Wpisujesz kody, kiedy sim jest w ciązy. A ten na trojaczki, to gdzy sim rodzi (najlepiej pauza). Pełno kodów masz w: start -> wszystkie programy -> EA Games -> The Sims 2(lub inny dodatek) -> Read me (lub przeczytaj) ![]() Pozdrowienia, Nikita |
![]() |
![]() |
#438 |
Guest
|
![]()
Dzieki! nie wiedzialam ze jest kod na trojaczki, nie wiedziałam że w ogóle można je miec w simsach , a to jets tylko we wb ?
Ostatnio edytowane przez Kociara : 24.11.2007 - 07:03 |
![]() |
![]() |
#439 |
Guest
|
![]()
Nikita mi ten na trojaczki nie działa...
![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() EDIT: Jak się otwiera przedsiębiorstwo na parceli publicznej? Bo wiem, że trzeba kupić parcele, zatrudnić prcowników, ale co dalej? Szukałam tego tematu, ale niestety, nie znalazłam. Więc plizzzz o odpowiedź. ![]() Ostatnio edytowane przez Nikita : 28.11.2007 - 20:04 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|