Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.09.2006, 13:20   #431
Lissaa
Guest

Domyślnie

Ja chce Pets ! I chyba sobie kupie odrazu 2 koty, z nową rodzinką, i 1 psa, a potem pójdę tam gdzieś, gdzie się kupuje te psy i koty (coś w typie starówki), Mam nadzieję że takie coś jest No, więc czekamy niecierpliwie ;] A wy co wolicie, koty czy psy ?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.09.2006, 13:34   #432
Pysia_
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał pocia
eeeeeee. te dwa ostatnie <ten ,,czlowiek''>ma taką karnacje czy jest połączeniem czlowieka z kotem? <kto wie, może kot może zapłodnić simkę;p>
Chodzi Ci o te ostatnie zdjecia co dała krolik1995 ?
Jeśli tak, to jest to wilkołak ;]

Lissaa ja wolę psy i koty ;D Jakoś zdecydować się nie mogę kotki są fajne i psy ^^
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.09.2006, 18:44   #433
Agita
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lissaa
krolik1995 te foty sa swietne ^^ Szukam tez takich fotek, ale nic, a na tej stronie oficjalnej, jak wpisuje w Search "The Sims 2 Pets", to tam pisze, że są nowe fotki, ale mi się nie otwiera :/ Ktoś też tak ma ?
No mi się też to nie chce otworzyć.
Ja wolę psy, ale koty też lubię.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.09.2006, 19:14   #434
Sarah
Guest

Domyślnie

Ja też wole pieski Mam wlasnego jak tylko sobie kupię ten dodatek od razu go zrobie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.09.2006, 21:58   #435
Wickoo
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Eámanë
Może dlatego, że ściągnie jej się zdjęcie pieska albo rzeźba kotka zamiast gry? ;]
I z tego powodu miałaby żałować?

Cytat:
Widzę, że jakiś gorący zwolennik piractwa nam rośnie (wniosek z wypowiedzi w tym i innych tematach), tak zaślepiony swoją ideologią, że nawet nie czyta postów dokładnie... ;p
lol. Wręcz przeciwnie.

Cytat:
Właśnie dlatego. Dzięki. Racja piratów jest coraz więcej. Ale kiedyś ściągnełam The sims 2 na studiiach i całą gre mi ztegowało. Także nie radze. Strasznie długo się ładowała i wogóle...
*ROTFL* Nieudolność, plotkarstwo, wyobraźnia - dzieci..

Cytat:
dokładnie moja koleżanka zamiast cracka do sims sciagnela sobie (w prawdzie niby crack ale) pełno wirusów jakies trojany nie trojany jak już ktoś chce sobie z netu sciagać dodatki to trzeba sie na tym znac ale jest jeden plus tego calego piractwa taki że mozna miec gre przed premiera
Otóż to - nie umiesz, nie pirać, a później nie szerz fałszywych plotek o rzekomym wadliwym działaniu piratów.

Cytat:
[..] a przynajmniej później mi się gra znudzi. [..]
lmao, o tydzień?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.09.2006, 10:03   #436
krolik1995
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lissaa
krolik1995 te foty sa swietne ^^ Szukam tez takich fotek, ale nic, a na tej stronie oficjalnej, jak wpisuje w Search "The Sims 2 Pets", to tam pisze, że są nowe fotki, ale mi się nie otwiera :/ Ktoś też tak ma ?
Ja znalazłam te zdjęcia w klubie na epulsie. A jeśli chcesz wyszukać zdjęcia na www.ea.com to zobacz na samym początku masz przesuwające się obrazki. Przesuń je tak aby był obrazek był z Pets i kliknij na niego. Potem to już chyba znajdziesz.
Cytat:
Napisał Lissaa
Ja chce Pets ! I chyba sobie kupie odrazu 2 koty, z nową rodzinką, i 1 psa, a potem pójdę tam gdzieś, gdzie się kupuje te psy i koty (coś w typie starówki), Mam nadzieję że takie coś jest No, więc czekamy niecierpliwie ;] A wy co wolicie, koty czy psy ?
Ja wole psy. Jak będe już miała "The sims 2 Zwierzaki" to zrobie siebie i pojade do miasta i kupie 4 psy i 4 koty
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.09.2006, 14:47   #437
-MK-
Guest

Domyślnie

Premiera będzię w październiku.I nie będzie to mini dodatek ----(patrz dział FOTKI Z SIMSÓW).Na pewno.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.09.2006, 17:29   #438
WITAMINKA
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał krolik1995
Ja znalazłam te zdjęcia w klubie na epulsie. A jeśli chcesz wyszukać zdjęcia na www.ea.com to zobacz na samym początku masz przesuwające się obrazki. Przesuń je tak aby był obrazek był z Pets i kliknij na niego. Potem to już chyba znajdziesz.

Ja wole psy. Jak będe już miała "The sims 2 Zwierzaki" to zrobie siebie i pojade do miasta i kupie 4 psy i 4 koty

Z tego co wiem, to można mieć tylko 6 zwierzaczków... ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.09.2006, 21:41   #439
Sarah
Guest

Domyślnie

Uuuu szkoda... troszke mało. Ja chcialam zrobić taką wieeeelką hodowle. Trudno zrobie małą hodowle.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.09.2006, 11:55   #440
krolik1995
Guest

Domyślnie

Nie...znaczy się nie wiem do końca ale wydaje mi się że można mieć 8 zwierzaków. Ale się pomyliłam. Będe miała psa i kota. A później będą mieli dzieci. Oczywiście nie kot z psem.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 38 (0 użytkownik(ów) i 38 gości)

Zasady Postowania