![]() |
#433 |
Reputacja: 10
|
![]()
No właśnie a gdzie można spotkać wilkołaka? Bo wampiry, magów spotykałem, a wilkołaka nie. Mam wszystkie dodatki.
![]() |
#434 |
Guest
|
![]()
na samym początku jak zainstalowałeś to nie ma wilkołaka tylko wilki i ten carny ze świecącymi oczami to ten wilk co może cie ugryśc i zamienic w wilkołaka
|
![]() |
![]() |
#438 |
Guest
|
![]()
A ja mam dziwną sytuację. Jak zainstalowałam Zwierzaki to moja simka zaczeła rodzić bliźniaki o.O
Patrzę "Personal" -> "My status" i tam było "Baby ; 2" No to sobie myślę.. a co tam.. bliźniaki - pierwsze dzieci simki. Potem chciałam jednego chłopca, klikam "Postaraj się o dziecko" , patrze na status , BLIŹNIAKI! czy simka może poronić? albo urodzić jedno dziecko? tj. czy da się w tej sytuacji aby simka urodziła jedno dziecko? |
![]() |
![]() |
#439 |
Reputacja: 10
|
![]()
Simka może poronić tylko wtedy, kiedy masz ściągniętego Inteenimatera. Dzieje się to losowo, ale podejrzewam, że większe szanse na utratę dziecka ma simka, która ma podły nastrój bądź przechodzi jakieś załamanie nerwowe będąc w ciąży. Generalnie wiem, że przez InSIMenator można ustawić liczbę dzieci, jaką się pragnie. Niestety to jest możliwe przed tylko przed zapłodnieniem. Kiedy simka jest już w pierwszym/drugim trymestrze ciąży, można tylko tę ciążę przyspieszyć albo wstrzymać. Dodatkowo jest opcja zmienienia ojca dziecka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Guest
|
![]()
A możesz mi podać link do wersji Inteenimatera kompatybilnego z Nocynym Życiem?
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|