![]() |
#431 |
Guest
|
![]()
Spróbuj na stronie : http://imageshack.us/
|
![]() |
|
![]() |
#432 |
Reputacja: 10
|
![]()
te wlasnie simsy rozpakowuje no i zobacze na wlasne oczy co z tym zwierzakami
![]() zycze sobie milego grania..z kompa mnie pewnie jutro odleja pol przytomna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Guest
|
![]()
Ja mam 512 MB RAM, tak jak pisałam wcześniej, ale mimo to kupiłam grę i działa!!! Wcale się nie zacina.
Moim zdaniem, jest to najlepszy dodatek. Najbardziej podoba mi się to rozkładane łóżko i ta apteczka do mycia zębów i twarzy ![]() Fajne są również te automaty z jedzeniem i napojami. Można kupić tam (m.in.): piwo korzenne, lemoniadę, colę, ciasteczka czekoladowe, czipsy. Są również specjalne stoiska, gdzie można kupić hamburgera, hot-doga i gyros. Jest naprawdę duży wybór ubrań, w różnych stylach, także naprawdę SUPER!!! Pozdrawiam SiMsMaNiAk |
![]() |
![]() |
#434 |
Reputacja: 12
|
![]()
W końcu można myć zęby ^^
Takiej apteczki mi brakowało (a była w TS1) i ubrania... :> Chyba niedługo się skuszę, bo jak będzie szkoła, to nie będę miała zbyt dużo czasu na granie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Guest
|
![]()
A to mycie zębów na czym polega? Trzeba to robić ? Bo w TS1 nie grałam , znaczy kiedyś , ale już nie pamiętam .
|
![]() |
![]() |
#436 |
Guest
|
![]()
Normalnie myją zęby i im higiena rośnie.
|
![]() |
![]() |
#437 |
Guest
|
![]()
aa . Dziękuję za odpowiedź.
Kurczę , ale bym chciała ten dodatek . |
![]() |
![]() |
#438 |
Guest
|
![]()
Głupek za ladą z Empiku. POwiedział, Że simy będą za 2 dni, potem zatelefonowałem, i się okazuje że są na półkach
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hehe, byłam w empiku, a tam OŻ za ladą schowane. Trzeba było prosić. Za 79,90, właśnie instaluję
EDIT:ale muza przy starcie;D
jak dla mnie mężczyzna powinien mieć dobry harpun Ostatnio edytowane przez RoxyFM : 26.08.2008 - 17:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Guest
|
![]()
dawajcie zdjecia
![]() ja jeszcze musze troche poczekac na gre, ale chetnie zobacze, co tam jest ciekawego. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|