![]() |
#432 |
Guest
|
![]()
Jestem tu nowa ale chyba nie można dorobić kluczy do mieszkania
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Reputacja: 10
|
![]()
Albo jestem głupi, albo nie wiem.
Ale kluczy do mieszkania chyba nie można dorobić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Reputacja: 17
|
![]()
No to jest chyba oczywiste, że w TS2 nie dorabia się kluczy
![]()
![]() |
#435 |
Guest
|
![]()
też sie troche zdziwiłam.. ; D oczywiście, że nie istnieje takie coś jak dorabianie kluczy.. ;] ; PP
|
![]() |
![]() |
#436 |
Guest
|
![]()
Mam problem. Wyremontowałam mieszkanie (jedno na razie, reszty nie chce mi sie). To były mieszkania zbudowane przeze mnie. Wprowadzam rodzinę, zadna tabelka mi nie wyskoczyła, wszystko ok. Myślę sobie hura! Nareszcie. Zapłaciłam za wynajem, wchodzę do domu i co? Wszystkie meble, jakie miałam, zniknęły. DOSŁOWNIE! Zostały tylko z kuchni, jadalni i łazienek. Helloł! Co jest??
|
![]() |
![]() |
#437 |
Guest
|
![]()
Na pewno weszłaś do dobrego budynku?
Ale też chyba znikają, ba jak kupujesz mieszkanie to musisz je sobie sama wyremontować. |
![]() |
![]() |
#438 |
Reputacja: 15
|
![]()
Tak, to nie jest żaden błąd gry, czy coś podobnego. Sam szczerze się zdziwiłem, gdy pierwszy raz mi się tak stało, jednak tak po prostu jest
![]() Czynsz obejmuje tylko te elementy stałe (np: okna, drzwi, ścian...) i niektóre z mebli, które wymagają "uziemienia" (kibelek, umywalka) Wszystko inne musisz urządzić sobie sam ![]() Pozdrawiam. I mam nadzieję, że pomogłem ![]()
![]() |
#439 |
Guest
|
![]()
Ludzie, podaliście mi dwa kody na budowanie w apartamentach... I żaden nie działa! Próbuję i true i false i nic... Wychodzę z zapisem gry do otoczenia i na tą samą parcelę, co wprowadziłam i nic... POMOCY!! ;((
|
![]() |
![]() |
#440 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wpisz kod, wejdź w tryb budowania, następnie zmień na tryb życia i znów budowania - powinno zadziałać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|