![]() |
#432 |
Guest
|
![]()
Jak to jest, tworzy się grubego sima a potem i tak mozna go odchudzic?
|
![]() |
![]() |
#433 |
Reputacja: 15
|
![]() Normalnie. Jak będziesz nim ćwiczyła to schudnie, a jak będzie mu kazała jeść jak krowie na rowie, to się spaśnie jeszcze bardziej ![]() ![]()
![]() |
#434 |
Guest
|
![]()
Pliiisss niech mi ktos powie gdzie mam szukac domu ktorego schagnelam z neta...i jak przesniesc do niego moja rodzinke?
|
![]() |
![]() |
#435 |
Guest
|
![]()
Możecie mi powiedzieć jakie macie napędy dvd ? Byłabym wdzięczna.
|
![]() |
![]() |
#436 |
Guest
|
![]()
a jak np. wykąpać niemowlę lub małe dziecko? W dwójce niemowle kąpało się w umywalce, a małe dziecko w wannie, a teraz?
|
![]() |
![]() |
#437 |
Guest
|
![]()
bez Pixel Shader gra nie będzie działać ?
jak nie to trzeba ściągnąć ? |
![]() |
![]() |
#438 |
Reputacja: 10
|
![]()
teraz chyba nie da się kąpać niemowlaków i małych dzieci, można im tylko zmieniać pieluchy.
![]() |
![]() |
#439 |
Reputacja: 10
|
![]()
ejj, nietypowe pytanie mam.
otoz! wprowadzilam simke do gry. potem wylaczylam gre i za jakis czas znow wlaczylam, bo chcialam wprowadzic do okolicy kolesia, coby zobaczyc potem jak to jest z dziecmi : p no i do wyboru pojawila sie zaladowana gra z nazwiskiem tej simki lub opcja 'nowa gra' do wyboru. kliknelam wiec na logo sunset valley z nazwiskiem mojej simki. zaladowalo sie i weszlo bezposrednio do jej rodziny. wiec mysle 'aha, trzeba wejsc w 'nowa gra', no tak' no wiec wchodze. i to juz bylo otoczenie od nowa, bez tamtej simki. zeby obczaic ciaze musialam wziac nowa gre i stworzyc od razu dwojke simow, bez wprowadzania sie do siebie nawzajem z innych parceli :< stad moje pytanie: do gry pojedynczo moge wprowadzic jedna rodzine? zajac jedna parcele? jesli chce wprowadzic druga do okolicy to juz nie moge? a jesli moge (cholera no, NA PEWNO MOZNA) to jak :{ bo nie moglam jakos wyczaic. ale idiotyczne mi sie wydaje, by w kazdej zapisanej grze prowadzic rozdzielna rozgrywke, bez mozliwosci prowadzenia dwoch rodzin na raz wjednej okolicy : [ |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Reputacja: 12
|
![]()
@up - Chyba o to Ci chodzi:
Cytat:
|
|
![]() |