![]() |
#431 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#432 |
Guest
|
![]()
gdzie znajde klucz do kopalni miedzi?
ups, nie zauwazylam drzwi ![]() Ostatnio edytowane przez mabda : 29.04.2010 - 10:52 |
![]() |
![]() |
#433 |
Guest
|
![]()
można mieszkać w otoczeniu wakacyjnym?
|
![]() |
![]() |
#434 |
Guest
|
![]()
bzdura - mozna. po osiagnieciu chyba 3 poziomu wizy mozesz zakupic dom w otoczeniu za pomoca telefonu
sluchajcie, mam pyatanko: czy grajac dwiema rodzinami w jednej okolicy, gdzie oni sa sasiadami, moge doprowadzic do tego, ze obie rodziny zdobeda wszystkie pieczecie i symbole? czy to jest tylko po jednym egzemplarzu na gre? Ostatnio edytowane przez mabda : 30.04.2010 - 21:48 |
![]() |
![]() |
#435 |
Reputacja: 11
|
![]()
Możesz zdobyć każdą rodziną komplet reliktów, to zupełnie inna gra i miejsca wakacyjne powinny się resetować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Guest
|
![]()
no wlasnie to nie jest inna gra. oni sa sasiadami i zamieniam ich edytujac otoczenie - wybieram inna rodzine. wiec nie jestem pewna wlasnie odnosnie tych symboli, pieczeci i znakow. jak wchodze simka w miejsca, gdzie sim juz byl, to sa pootwierane, spladrowane
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=mabda;1241425]bzdura - mozna. po osiagnieciu chyba 3 poziomu wizy mozesz zakupic dom w otoczeniu za pomoca telefonu
tak, dom już mam, ale czy można mieszkać tam na stałe? nie tylko na wyjazdy wakacyjne |
![]() |
![]() |
#438 |
Reputacja: 17
|
![]()
Bzduro1 niestety w otoczeniu wakacyjnym, obojętnie którym nie da się mieszkać. jedyne co pozostaje to przebywać w takim domku podczas podróży, bo działa to na zasadzie, że nie śpisz w bazie wypadowej tylko we własnych czterech ścianach.
![]() |
#439 |
Guest
|
![]()
można mieszkać w otoczeniu wakacyjnym,ale tylko przy użyciu modów,już gdzieś o tym pisałam na forum
|
![]() |
![]() |
#440 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ostatnio kiedy grałem w TS3, wyświetlił mi się komunikat o okazji, która miała polegać na wycieczce do Egiptu i poznanie zasad gry "Senet"... teraz pytanie... czy można kupić jakiś przedmiot do tej gry w Egipcie lub zapytać mieszkańców? Kiedy byłem tam to nie było opcji na Egipcjanach żeby nauczyli mojego Sima zasad tej gry. O co tutaj chodzi? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam D_S
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|