Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.04.2011, 12:27   #431
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

http://www.youtube.com/watch?v=aq4A7mkNzjM

EDIT: Ups... zostałam ubiegnięta.. Nie zauważyłam kolejnej strony tematu. Nie wiem jak to się stało. Już się nie mogę doczekać. Ostatnio nie gram w Simsy, ale taki dodatek na pewno na powrót mnie zachęci...

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 06.04.2011 - 12:30
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.04.2011, 13:01   #432
Scheiße

@up ja też już w simsy nie gram, ostatnio sporadycznie w dwójkę, ale chyba sobie kupię jakiś dodatek bo żadnego nie mam.

A aukcji na allegro też nie widziałem... Daj linka anjanka ;>
stare 06.04.2011, 13:17   #433
anjanka

a prosze Cie bardzo http://allegro.pl/sims-3-pokolenia-p...547567970.html
anjanka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.04.2011, 14:03   #434
anie_1981

Za wysyłkę kurierską podziękuję. Ja zawsze wybieram list pocztowy priorytetowy. Poczekam na więcej aukcji.

Dodatek jest mi bardzo potrzebny, bo naprawdę straciłam wenę do gry.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.04.2011, 14:08   #435
Ejak

Bardzo fajnie się zapowiada dodatek, zwłaszcza zmyślony przyjaciel, to, że przebrania jak można wywnioskować, nie będą jako "ubranie swobodne" oraz ten wieczór kawalerski
stare 06.04.2011, 14:11   #436
Saheli019
Guest

Obejrzałam oba zwiastuny i nie mogę się doczekać czerwca. Chyba będe musiała zrobic pożądek na dysku by mi się zmieścił

Fajnie że Simy będą mieć urozmaicone zycie bo ciągła praca i szkoła może stresować,nawet Sima Mogliby jeszcze tylko zrobić BB dla nastolatków,żeby nie trzeba było ściągac modów,które mi nie działąją i juz by było 7 niebo....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.04.2011, 14:40   #437
Searle

Cytat:
Ekskluzywny wywiad z producentem The Sims™ 3 Pokolenia - Ryan'em Vaughan'em

1. Jakie zmiany w życiu naszych Simów przyniesie nowy dodatek?

Ryan Vaughan: Lista nowości jest naprawdę długa! Jedną z najciekawszych zmian będzie znaczne rozbudowanie rozgrywki dla dzieci oraz nastolatków. Od wyobrażonego przez dzieci świata pełnego bajecznych kostiumów, domków na drzewie zamieniających się w twierdze, czy przyjaciół istniejących tylko w fantazjach małych Simów, aż po nastolatków przeżywających okres pełen zbuntowania, robienia psikusów sąsiadowi z naprzeciwka i szalonych, całonocnych imprez pod nieobecność rodziców. Twoi Simowie nigdy nie będą chcieli dorosnąć!

2. Jaka jest Twoja ulubiona nowość w “Pokoleniach”?

Ryan Vaughan: Po raz pierwszy w serii The Sims™ możemy zamienić Sima w prawdziwego macho dzięki nowej funkcji, jaką jest owłosienie. Teraz, tworząc naszego podopiecznego możemy dodać mu trochę owłosienia na brzuch czy plecy, tak samo zresztą jak na pozostałe części ciała jak ręce i nogi razem ze stopami! To niesamowite!

3. Czy młodzi dorośli mogą iść na studia?

Ryan Vaughan: Nowy dodatek nie przyniesie uniwersytetów, ale rodzice młodych Simów będą mogli wysłać swoje dzieci do szkoły z internatem. W zależności od rodzaju wiedzy, jaką chcesz aby posiadł młody Sim, możesz wybierać z dużych zasobów takich szkół. Od akademii sportowej, po szkołę wojskową.

4. Czy w nadchodzącym dodatku zobaczymy nowe miasto?

Ryan Vaughan: Tworząc najnowsze rozszerzenie do gry, skupiliśmy się na Simach oraz interakcjach pomiędzy nimi w różnym wieku, tak aby stały się one bardziej rozbudowane i interesujące niż dotychczas.

5. Czy małe dzieci będą mogły iść do przedszkola?

Ryan Vaughan: Małe dzieci mogą być wysłane do specjalnej opiekunki na cały dzień. (Patrz pytanie 6)

6. Jakie nowe zawody znajdziemy w The Sims™ 3: Pokolenia?

Ryan Vaughan: Nadchodzący dodatek przyniesie nam zupełnie nowy zawód jakim będzie opiekunka dla dzieci. Sim, który wybierze tę ścieżkę kariery codziennie od rana będzie opiekował się dziećmi swoich sąsiadów, którzy w tym czasie są w pracy oraz nauczał ich nowych umiejętności (np. chodzenia). Ciekawe, jaką ilością bobasów będzie w stanie zająć się Wasz Sim?

7. Czy spotkamy się z nowymi cechami charakteru?

Ryan Vaughan: The Sims™ 3: Pokolenia przynoszą nam dwa nowe rodzaje cech charakteru: opiekuńczy oraz zbuntowany. Cecha ‘opiekuńczy’ naprawdę bardzo pomoże Simom w karierze opiekunek dla dzieci, jak też sprawi, że prowadzenie własnej rodziny stanie się o wiele prostsze. Dzieciom oraz nastolatkom ze ‘zbuntowaną’ cechą charakteru łatwiej będzie wymknąć się z domu wieczorem lub w nocy a także uniknąć konsekwencji obrzucania drzwi sąsiadów jajkami – a to tylko jedna z wielu zabaw ‘zbuntowanych’!

8. W zwiastunie można dostrzec kamerę, czy to tylko dekoracja, czy w pełni funkcjonalny obiekt?

Ryan Vaughan: Kamery wideo są zupełnie nową funkcją w grze, która jest dla mnie wyjątkowo ekscytująca. Teraz, nasi podopieczni będą mogli nagrywać różne ciekawe momenty życia swojego i swojej rodziny, a potem oglądać je na własnym telewizorze! Simowie na pewno nie będą zachwyceni obecnością kamer wideo podczas swojego wieczoru kawalerskiego lub panieńskiego.

9. W zwiastunie dodatku ujrzeć mogliśmy szafkę na buty. Czy Simowie będą mogli ściągać swoje obuwie, wchodząc do mieszkania?

Ryan Vaughan: Nie, Simowie nie mogą ściągać ani zmieniać swoich butów poza zmianami dokonywanymi za pomocą narzędzia tworzenia Sima. To, co widzieliśmy w zwiastunie to tak naprawdę nowa komoda dla dzieci, która pozwoli naszym maluchom zmieniać się w przeróżne zabawne postacie, od księżniczki aż do dinozaura – wyobraźnia dzieci nie zna przecież granic!

10. Jakie specjalne interakcje będą dostępne dla poszczególnych grup wiekowych?

Ryan Vaughan: Nowe rozszerzenie do trzeciej generacji Simów wprowadza pokaźną ilość niespotykanych wcześniej interakcji. Moją ulubioną jest „błaganie o przebaczenie”, dostępne dla młodych Simów, którzy coś przeskrobali i zostali ukarani przez dorosłego. Jeśli Wasz Sim odrobił wcześniej niż zwykle pracę domową lub posprzątał otoczenie wokół domu ma większą szansę na uzyskanie „ułaskawienia” od swoich rodziców.

11. W zwiastunie ujrzeliśmy także domek na drzewie. Czy możemy wybierać je spośród różnych rodzajów?

Ryan Vaughan: Tak! Daliśmy naszym graczom możliwość wybierania ich z kilku rodzajów, tak, aby jak najlepiej obrazowały wyobraźnię ich dzieci. Przygotowaliśmy także wiele pasujących do nich strojów wybieranych z nowej komody dla maluchów, które świetnie wpasowują się styl danego domku. Uwielbiam ubierać moich Simów w przebrania astronautów, kiedy bawią się w schronie na drzewie niczym z filmu sci-fi!

12. Jakich rodzajów mebli możemy spodziewać się w najnowszym dodatku?

Ryan Vaughan: Po raz pierwszy w serii The Sims™ zobaczymy dwa nowe rodzaje łóżek - piętrowe oraz specjalne podwyższane, pod którymi możemy ustawić sofę lub biurko do pracy. Rozwiązanie idealne do niewielkich pokoi! W grze spotkać będziemy mogli się z aż nadmiarem nowych stylów! Niektóre z nich tematyką nawiązywać będą do dziecięcych kostiumów i domków na drzewach!
Źródło: sims2design
stare 06.04.2011, 14:44   #438
Chryzantem Złocisty
Guest

acha,czyli dla dzieci są przebrania i domki na drzewie,dla nastolatków rzucanie jajcami,bomby smrodowe i możliwość robienia "domówek".i..nic poza tym.
bardzo mnie zaciekawiły te szkoły z internatem,ciekawe jak to będzie wyglądać.
na nic więcej się nie napalam,bo jak zwykle jest mowa o "trylionie nowych opcji" a tak naprawdę jest ich tyle,o ilu wspomną producenci
cechami się nie wykazali - opiekuńczy to to samo co rodzinny czy dobry,a zbuntowany to śmiałek (czy jak ta cecha się nazywała).

mnie to zawsze śmieszy,jak oni na pokaz umierają z zachwytu nad nowym dodatkiem,który i tak okazuje się kiepski.gracze sobie wyobrażają nie wiadomo co,a tu dupa

Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 06.04.2011 - 14:48
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.04.2011, 15:13   #439
hellraiser
Guest

Zwiastun może być, irytowały mnie te spoooowolnienia...
Wydaje mi się, że jednak postawili na interakcje ogólnie i dodadzą chociaż połowę romantycznych interakcji z TS2. Przytulanie się pod niebem, łuk ślubny..
Z cechami się tak postarali że ojaniemogę, AŻ dwie cechy!! Nie możliwe!
Co do tej komody z jakimiś przebraniami, to od razu skojarzył mi się podobny obiekt z TS Balanga bodajże. Też było coś takiego.
I co to ma być za 'stwór'?! Jakiś tam przyjaciel? To żart, prawda?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.04.2011, 15:14   #440
Chryzantem Złocisty
Guest

wyimaginowany przyjaciel.w Hameryce pełnej wiecznie zajętych rodziców,nie mających czasu dla dzieci to norma.
ALE jak dojdą Zwierzaki,to każde simowe dziecię będzie mogło mieć prawdziwego przyjaciela
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Zasady Postowania