![]() |
#431 |
Reputacja: 10
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aq4A7mkNzjM
EDIT: Ups... zostałam ubiegnięta.. ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 06.04.2011 - 12:30 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#432 |
|
![]()
@up ja też już w simsy nie gram, ostatnio sporadycznie w dwójkę, ale chyba sobie kupię jakiś dodatek bo żadnego nie mam.
A aukcji na allegro też nie widziałem... Daj linka anjanka ;>
![]() |
#433 |
|
![]()
a prosze Cie bardzo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
|
![]()
Za wysyłkę kurierską podziękuję. Ja zawsze wybieram list pocztowy priorytetowy. Poczekam na więcej aukcji.
Dodatek jest mi bardzo potrzebny, bo naprawdę straciłam wenę do gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
|
![]()
Bardzo fajnie się zapowiada dodatek, zwłaszcza zmyślony przyjaciel, to, że przebrania jak można wywnioskować, nie będą jako "ubranie swobodne" oraz ten wieczór kawalerski
![]()
![]() |
#436 |
Guest
|
![]()
Obejrzałam oba zwiastuny i nie mogę się doczekać czerwca. Chyba będe musiała zrobic pożądek na dysku by mi się zmieścił
![]() Fajnie że Simy będą mieć urozmaicone zycie bo ciągła praca i szkoła może stresować,nawet Sima ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Guest
|
![]()
acha,czyli dla dzieci są przebrania i domki na drzewie,dla nastolatków rzucanie jajcami,bomby smrodowe i możliwość robienia "domówek".i..nic poza tym.
bardzo mnie zaciekawiły te szkoły z internatem,ciekawe jak to będzie wyglądać. na nic więcej się nie napalam,bo jak zwykle jest mowa o "trylionie nowych opcji" a tak naprawdę jest ich tyle,o ilu wspomną producenci ![]() cechami się nie wykazali - opiekuńczy to to samo co rodzinny czy dobry,a zbuntowany to śmiałek (czy jak ta cecha się nazywała). mnie to zawsze śmieszy,jak oni na pokaz umierają z zachwytu nad nowym dodatkiem,który i tak okazuje się kiepski.gracze sobie wyobrażają nie wiadomo co,a tu dupa ![]() Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 06.04.2011 - 14:48 |
![]() |
![]() |
#439 |
Guest
|
![]()
Zwiastun może być, irytowały mnie te spoooowolnienia...
Wydaje mi się, że jednak postawili na interakcje ogólnie i dodadzą chociaż połowę romantycznych interakcji z TS2. Przytulanie się pod niebem, łuk ślubny.. Z cechami się tak postarali że ojaniemogę, AŻ dwie cechy!! Nie możliwe! Co do tej komody z jakimiś przebraniami, to od razu skojarzył mi się podobny obiekt z TS Balanga bodajże. Też było coś takiego. I co to ma być za 'stwór'?! Jakiś tam przyjaciel? To żart, prawda? |
![]() |
![]() |
#440 |
Guest
|
![]()
wyimaginowany przyjaciel.w Hameryce pełnej wiecznie zajętych rodziców,nie mających czasu dla dzieci to norma.
ALE jak dojdą Zwierzaki,to każde simowe dziecię będzie mogło mieć prawdziwego przyjaciela ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|