![]() |
#431 |
Reputacja: 10
|
![]()
Anemia nie musi się objawiać w byciu chudym. Ten jest wyjątkowo blady i bosko zrobiony. Tak jakoś mi się skojarzyło. x]
Może przez kolor włosów. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#433 |
Reputacja: 11
|
![]()
za bardzo mi tu hipsterstwem wieje po prostu
![]()
![]() |
![]() |
#434 |
|
![]()
no cóż zależy od gustu. nie przepadam za takimi, szczerze mówiąc. Ale nie można powiedzieć, że ci nie wyszedł. Normalka. Wszystko dopasowane, w klimacie. Dobra daję 9/10 za to, że nie lubię takiego stylu.
![]() |
![]() |
#435 |
|
![]()
Mam nowego koompa, nareszcie
![]() Jak włączyłem dziś te simsy na nowej jakości to mnie zatkało, nie wiedziałem, że simy mogą aż tak mrugać w CAS i że włosy, ubrania tak szybką się 'włączą', simy tak szybko będą reagować na polecenia, a cienie, cienie w tej grze to cud ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Trykuu. : 05.06.2012 - 09:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
|
![]()
o maaaaaaaaaaamo, jest genialna
![]() te zdzirowate oczy mmmmmmm. fryzura geeeenialna. ale żeby nie było tak pięknie, mam jedno ale ![]()
![]() |
![]() |
#437 |
|
![]()
Simka jest interesująca, ale nie pasują mi te jej... kolczyki. Nos moim zdaniem powinien być trochę większy, a jej usta szersze, ale to już taki kaprys.
Myślę, że simka ma za mocny makijaż. Tyczy się to głównie oczu, bo przez ten eye-liner, myślałam, że całe jej oczy są czarne, dopóki się nie przyjrzałam. Matko ^^ Zazdroszczę Ci takiej grafiki ![]() ![]() P.S. Skąd fryzurka? ![]()
![]() |
![]() |
#438 |
|
![]()
Nesyetko fryzura prawdopodobnie pochodzi od CAZY ale nie jestem pewien
dziękuję za komentarze ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
|
![]() Trykuu, szalejesz, no nie było mnie kilka dni, a tu już 2 postacie do skomentowania... I masz nowego kompa!!! (a ja nie! buu... ;( <foch>)
No dobra - facet z poprzedniej strony - aż się prosi, żeby go oskalpować ^^ Ta fryzura tak wygląda, wybacz :P Ale mimo wszystko lubię ją. Prawdę mówiąc, sama miałam wstawić faceta właśnie z tym fryzem, już go nawet zrobiłam, ale... cóż... Teraz już go nie wstawię ;) Podoba mi się ten gość. Mam jakąś dziwną słabość do ekscentryków, dziwaków, oryginałów (jak zwał, tak zwał). Fajnie wygląda z tym fryzem, oprawkami okularów w kolorze, jakiego nawet w realu nie widziałam, plus ten rogaś na koszulce fajnie się prezentuje. Miło mi się na niego patrzy, daję 10 ^^ Co do panienki z okienka (lol ;)). Nos mi się nie podoba :( Jest za mały, jak na mój gust i zbyt wystający (stwierdzam po tym oświetleniu na twarzy). A co podoba mi się najbardziej? ^^ To pytanie za 100 punktów, haha, spróbuj zgadnąć :D 9/10, za nos :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
|
![]()
Stawiam na brwi ;>
Malinie, teraz najwiecej czasu spędzam nad brwiami, przejalem tego bzika od Ciebie! : nesye - z tymi oczami to chyba wina tego, że zdjęcia były robione na dworze, w pomieszczeniach to wygląda tak ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Trykuu. : 06.06.2012 - 09:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|