![]() |
#441 |
Guest
|
![]()
Hej,ja kiedyś byłam na tym forum,szkoda,ze już nie ma wszystkich konkursów.Konto mi się zepsuło,założyłam nowe,to nie chciało mnie zalogować,ale teraz się udało.Ja też z niecierpliwością czekam na zwierzaki.Najbardziej je właśnie lubiłam z dodatków do the sims.Mam nadzieję,ze w 2 też mi się najbardziej spodobają.A co do szyk i elegancja,to oni po prostu robią takie dodatki,żebyśmy mieli jakieś nowe ubrania i meble,żebyśmy się nie nudzili.To nie są takie dodatki jak Nocne życie czy Biznes.Ja mam wszystkie dodatki do the sims 2 oprócz zestawu świątecznego,teraz czekam aż będę mogła ściągnąć drugą część szyk i elegancja.Może to wydawać się śmieszne,ale żadnego dodatku do simsów nie kupiłam.The sims jedynkę jakoś mój brat załatwiał od kolegów i tym sposobem miałam wszystkie oprócz abrykadabry.A the sims 2 i the sims 2 na studiach pożyczyłam od koleżanki,ona kupiła,a my dwie to zawsze byliśmy fankami tej gry,teraz dołączyła jeszcze jedna z naszej klasy,ale jeszcze kilka osób by się znalazło.No a resztę dodatków do the sims 2 ściągnęłam z internetu.No mam nadzieję,ze the sims 2 zwierzaki będą super,juz mi się podobają po zdjęciach i filmikach.Wiec czekam zwami na nie,nie mogę się doczekać 17 października,na pewno już będę mogła przeczytać relacje z gry.
Pozdrawiam gosia_92 ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#442 |
Guest
|
![]()
A to jest już pewne, że w Polsce "Pets" będzie się nazywało zwierzaki ? A nie np. Zwierzęta czy jakoś tak ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Guest
|
![]()
na oficjalnym logu jest napisane "THE SIMS 2: Zwierzaki"
|
![]() |
![]() |
#444 |
Guest
|
![]()
Troche do kitu bo bylo:
The Sims (1): Unleashed czyli: The Sims (1): Zwierzaki A teraz bedzie The Sims 2: Pets i znowu po polsku: The Sims 2: Zwierzaki ?? bez sensu... PETS w dokladnym tlumaczeniu oznacza zwierzęta domowe, albo pupile domowe... mogliby w polskiej wersji nazwac The Sims 2: Pupile A tak to... dupcia w kapuście... |
![]() |
![]() |
#445 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Właśnie nazwa The Sims 2 Zwierzaki jest jak najbardziej zbliżona do oryginalnej. Czasami nazw własnych nie tłumaczy się dosłownie, bo po prostu głupio brzmią. A kiepski tytuł gry, to gorsza jej sprzedaż
![]() The Sims 2 Pupile też jakoś słabo wpada w ucho.
![]() |
#446 |
Guest
|
![]()
zwierzaki,zwierzaki, ZWIERZAKI !!!!! Jestem tak uzależniona od tej gry, że nawet mi się dzisiaj śnił ten dodatek xP Jak wychodzi jakiś nowy dodatek, a ja go nie mam, to mi się śni, i wtedy wiem, że muszę iść do sklepu i go kupić, bo jest mi to przeznaczone xD A wy mieliście już jakieś sny ? xD
|
![]() |
![]() |
#447 | |
Guest
|
![]() Cytat:
cokolwiek tylko nie zwierzaki... |
|
![]() |
![]() |
#448 |
Reputacja: 10
|
![]()
Długo nie zaglądałam na to forum. Nie chce mi sie czytac prawie 50 stron. Czy ktos moze mi powiedziec kiedy wyjda TS2 Zwierzaki?
![]() |
![]() |
#449 |
Guest
|
![]()
Ale skoro już jest na tym oficjalnym logo napisane "zwierzaki" no to chyba już tak zostanie. Gościom nie chciało się wymyślać innej nazwy bo po kiego grzyba, skoro i tak kupią i tak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |