Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.01.2009, 17:53   #441
fajniutka
Guest

Domyślnie Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!

jak mozesz kazac jej codziennie kazac pryskac drzewa i krzewy, jak czasami, gdy nie ma robactwa, bo prostu nie ma takiej opcji!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.01.2009, 11:30   #442
asiek1613
Guest

Ja mam w sumie mieszane pytanie do dodatków. Chciałam żeby podczas ślubu było biało więc maszyna z aspiracji włączyłam śnieg (bo akurat zima była tylko bez śniegu). Kiedy pojechali w podróż poślubną na Wyspę Twikki było tam biało pomimo lata. Więc wróciłam, wyłączyłam maszynę i pojechałam drugi raz. I co? Nadal śnieg! Czy jest sposób, aby go usunąć? Bo moje Simy na plaży chodzą w ubraniach wierzchnich...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2009, 15:52   #443
ejdzikej
Guest

Post Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!

hej.. to bardzo ważne..

Mój sim wrócił z wakacji ok. 10 simowych dni temu. W czasie tych wakacji zgrzał się niesamowicie i na jego ciele pojawiły się poparzenia. Ale do tej pory nie zniknęły!!! Co mam zrobić, żeby zniknęły?
W innej rodzinie poparzenia zniknęły po dwóch-trzech dniach, a tutaj nic..

1) Nie ściągałam skinów z internetu
2) Nie kazałam mu pić soku pomidorowego, który także sprawia, że na ciele sima pojawiają się czerwone plamy

Proszę o pomoc!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2009, 19:47   #444
Searle

Reputacja: 10

Tutaj może znajdziesz odpowiedź:

http://forum.thesims.pl/showthread.p...ight=oparzenia

Ostatnio edytowane przez Searle : 21.01.2009 - 19:50
Searle jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.01.2009, 09:00   #445
ejdzikej
Guest

Smile Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!

Ok, dzięki w sumie bardzo przydatny jest tamten wątek.. próbowałam już wcześniej kilku z podanych rozwiązań mojego problemu, ale spróbuję jeszcze innych.. w sumie kiedyś miałam coś podobnego, jak miałam tylko WB, podstawową wersję TS2, Zwierzaki i Nocne Życie, w tamtym przypadku moja simka poszła sobie do fryzjera (akurat grałam na rodzinie, która miała salon fryzjerski; ta simka była z innej rodzinki), fryzjerka była w złym nastroju i na jej twarzy pojawił się taki jakby rozmazany makijaż.. to też nie chciało zejść. I nie zeszło, więc wkurzyłam się i usunęłam tę simkę.

Dzięki za pomoc, mam nadzieję, że uda mi się rozwiązać ten problem
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2009, 10:28   #446
Domi
Guest

Hej!
Ostatnio kupiłam CPR i mam pytanko: Czy można projektować okrycia wierzchnie? Ja niestety nie mogę (nie ma takiej opcji w szafie) i zastanawialam się czy to normalne czy mój dodatek szwankuje.
A, jeszcze jedno w szafach (mniejszych wersjach starszych szaf) w dodatków WB i CPR są tylko ubrania robocze albo nie ma ich wcale, a u Was?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2009, 15:07   #447
Wampirencja

Reputacja: 10

Domi:
czasami w ŚCIĄGANYCH z internetu szafach nie można wybrac ubrania wierzchniego, bo plik jest np. sprzed wydania tego dodatku i nie dostosowany. Ogólnie jednak można, jak najbardziej!!

sprawa nr 2: jeżeli NIE KUPISZ simom ubrań, to ich NIE BĘDĄ mieć w szafie ;] Ubrania kupisz w dowolnym sklepie w okolicy, które ma wieszaki z ubraniami. Standardowo w szafie sima jest tylko ubranie robocze, czasami jak masz dwa simy tej samej płci i wieku, to masz w szafie ubrania drugiego sima do zmiany. That's all, trzeba kupić!

All hail the hypnotoad!
Wampirencja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.01.2009, 10:10   #448
kavala
Guest

Cytat:
Napisał Wampirencja Zobacz post
sprawa nr 2: jeżeli NIE KUPISZ simom ubrań, to ich NIE BĘDĄ mieć w szafie ;] Ubrania kupisz w dowolnym sklepie w okolicy, które ma wieszaki z ubraniami. Standardowo w szafie sima jest tylko ubranie robocze, czasami jak masz dwa simy tej samej płci i wieku, to masz w szafie ubrania drugiego sima do zmiany. That's all, trzeba kupić!
Ja jeszcze zauważyłam, że po zmarłej w domu osobie, jej ubrania zostają w szafie i następne pokolenia moga je używać.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.01.2009, 08:36   #449
KaTuSiA513
Guest

a ja mam problem z dodatkami... a mianowicie mam troszke dodatkow typu meble insimenator lecz w grze nie pojawiaja mi sie co jest przeciez sa w downloads??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.02.2009, 10:34   #450
batmanka
Guest

Pytanie zadawała ola669: dlaczego moje kwaity i drzewa sa ciagle chorobliwe codziennie je podlewam i pielęgnuje

Odpowiedź: a opryskujesz je środkami owadobójczymi? bo jeśli nie masz domków biedronki, to co jakiś czas będzie trzeba roślinki opryskać. jak klikniesz na roślince, to będzie tam opcja "opryskaj". poza tym można to poznać po wyglądzie roślinki, wokół której latają jakieś takie białe kropki.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania